0 oy
1,519 göst.
Diğer kategorisinde (3,615 puan) tarafından
Bu kizin gazi bitmio sutum yetmio çünkü gündüz hem meme ağızda emzik gibi gelmeyince aglio mama verince susuyo bebelac veriyorum günde en fazla 60 cc sürekli ikinio aglio bacaklarını geri cekio gündüz hic Uyumuyo gaz ilacı kimyon kürü herseyi deniom ama acaba sorun mamada mi

7 Cevaplar

0 oy
(12,562 puan) tarafından
Canım valla benim bildiğim normal anne sütü de gaz yapar mama da. Benimkiler ikisi de sadece anne sütü idi ama gazlılardı dikkat de ediyordum ama yok yani.. Bi süreç bu bağırsakları ilk 4 ay çalışmayı öğreniyor geçicek inşallah Rabbim sabır versin 
(12,562 puan) tarafından
Oyyy ☺️ iki ay daha sabır ☺️
(3,615 puan) tarafından
Sabr taşı olsam çatlar kiz
(12,562 puan) tarafından
Anneler çatlamaz☺️☺️
(3,615 puan) tarafından
Kiz ikinmaktan kendi catlicak artik
(12,562 puan) tarafından
Kıyamam ya :(((
-Reklam-
0 oy
(1,690 puan) tarafından

image

Acilen bunu al kullan canım bitkisel bir şey zaten çok bilinen bi ürün. Belki duymamışsındır. Doğumdan sonra 3 gün bir damla sütüm zor akıyodu bunu kullandım aynı gün sütüm geldi. İnşallah senin de çoğaltır. 

(1,690 puan) tarafından
Şu an açık canım ama biraz erken kapatırlar
(12,562 puan) tarafından
Öyle ise bile nöbetçi mutlaka vardr
(1,690 puan) tarafından
Açık değil mi ya aaaaa unuttum ben dur kız gitme sushshxhksjd. Bugün kapalı canım
(1,690 puan) tarafından
Ama nöbetçi eczaneler açık
(3,615 puan) tarafından
Canım köydeyiz tek evans var burda :/ pazartesi ye kaldık rezenede aldırcaktm bugün oda kaldi
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Bebelac benim kızıma 9 aylik olmasina rağmen aşırı gaz yaptı sadece aptamil pronutra gaz yapmıyor pahali ama mecburen ondan alıyoruz bizde canım 
(3,615 puan) tarafından
Kiz onun altından kalkamayız ne kadar suan
(1,852 puan) tarafından
350gramlik kutusu 65 sanırım biz 900gramlik aliyoruz 125lira ama yapacak bisey yok vallahi yavrum gaz sancisindan 1 dakika durmazdi ağlaya ağlaya bir hoş olurdu doktor buna gecirdi kurtuldum ya
(3,615 puan) tarafından
Kiz esim gitmis 3 paket birden almis bakkal geri alirmi acaba değiştirse 500 gr 45 lira
(1,852 puan) tarafından
Değiştirir niye değiştirmesin aptamil alir üstü parasini da verir canım
(3,615 puan) tarafından
Bi gitsin canim insallah drgisir
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Bebelac gold kullan cnm gaz yapmaz o 
(3,749 puan) tarafından
Aynen cnm değiştir
Bide gazı için bn kızımda ceviz baba var aktarda satılıyor bazı yerlerde de topalak deniliyor kızıma aldım verdim gaz sorunumuz olmuyordu bu sayede yeni aklıma geldi
(3,615 puan) tarafından
Canım köydeyim bulmam için çarşıya gitmem lazım ama zor
(3,749 puan) tarafından
Anladm cnm köydeki teyzeler bilir belki sordun mu onlar gazlı olunca napuyorlarmış
(3,615 puan) tarafından
Sordum canim dut kaynat ver dediler bugün denicem onuda
(3,749 puan) tarafından
Dene cnm
0 oy
tarafından
4 aylıkken Benim de sütüm yetmemeye başladı canım son bir aydır anne sütüne ek mama veriyorum o 1 ay boyunca denemediğim ama kalmadı Allah seni inandırsın �nce Aptamil aldım hem gaz sancısı yaptı Hem de kabızlık yaptı arkasından Bebelac aldım oğlum Bebe yağı 30 TSİ bile içmedi yani Bir ölçek bile içmedi paket olduğu gibi atıldı en son çareyi evolvia diye bir Mama da buldum hem içeriği çok bitkisel Hem de ne kabızlık ne gaz sancısı yaptı oğlum 5 aylık şu anda o aptamili verdiğim süre haricinde hiç bir kere bile kabızlık yaşamadı Kesinlikle tavsiye ederim
(3,615 puan) tarafından
Canım nerden aldın eczanedemi
tarafından
Ilk aldığımız Eczaneden aldım canım ama eczanede çok pahalı 86 liraydı sonra internette Akakçe diye bir site var oradan 53 liraya getir diyorum şimdi
(3,615 puan) tarafından
Anladım canim baya pahalıymış :(
0 oy
(164,100 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Selamin aleykuumm :D ahaa buu 
Cok cektik biizzz snr esim eczaneden bisi aldi gunde 4 damla veriyom rahatca yapiyo ☺️ darisi basina ins
(3,615 puan) tarafından
Neymiş o bisi la gizem yaratma :D
Dur foto atimda turkiyede varmi bilmiyom
(3,615 puan) tarafından
At canisi ben ne yapsam gazi bitmio
(3,615 puan) tarafından
Pazartesi eczaneye sordurim var mi
0 oy
tarafından
Ben bebelac kulanıyorum gaz yapmıyor goldü kulandım çok küstü kabız yaptı ben 120cc veriyorum hiç gaz yapmıyor 
(3,615 puan) tarafından
Kiz bide erken dogdu ondan da olabilir gelismemstr Insallah düzelir ya sabr cekiom
tarafından
Kız ondan değil ya bazı bebekler öyle oluyor huysuz benim yengemin kızıda öyleydi o gece yarısı başlardı ağlamayı uyumazdı hiç çocuk valla bol bol sabır çek benim bebeğim az ağlarsa sinirden deliriyorum sana valla helal olsun
(3,615 puan) tarafından
Valla esim bugün 1 saat bakti ruh gibi en son getirdi al su çocuğu oruçlu oruçlu çekilmio dedi oda sana allah peygamber sabri vermis bu nasıl Çocuk dedj
tarafından
çok zor bide oğlun var seni daha küçük ev işleri yemek çamaşır Allahimmmmm az sabır edicen düzene girer sakin olmaya çalış
(3,615 puan) tarafından
Oğlan inan elim ayagim o olmasa fittiririm

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
3 cevap 143 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bsmrr (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 623 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy