0 oy
400 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (357 puan) tarafından

Benim ve eşimin babası vefat etti kızlar biz de de beşiği kız dedesi alır bizim dedemiz olmadığı için dün kendi dedem para verdi almam için 

image

bende uygun besikleri baktım  siz ce bu kullanışlı olurmu ?  Evim kira ve odam çok büyük değil yanıma sığacak birşey bakıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canım kullanışlı ben kullanmadım ama kullananlar memnun 
(357 puan) tarafından
Sepet beşik ler hoşuma gitti ama yorumlarda bebekler 6 aydan sonra kendini sarkitiyor yazıyordu doğrumu dur acaba
tarafından
Evet kesinlikle alma zaten bi yerden sonra çocuk içine sığmıyor kafayı vuruyo kenarlara eltim aldı şimdi geri sattı yerine başka beşik aldı
(357 puan) tarafından
Ben de yorumlar dan vazgeçtim okuyunca gerçekten öyle demek ki
tarafından
Evet park beşik de alabilirsin canım onlar da güzel
-Reklam-
0 oy
(1,184 puan) tarafından

image

Bizimki bundan senin attıgınla aynı gibi aslında o yüzden yzmak istedim canım sallanıyo diye bunu aldık sepet beşiktende daha uzun süre kullanır diye. İlk zamanlar gayet güzeldi ama sonradan kullandıkça demirkeri gevşedi gavur gucur sesler çıkarıyo suan sallarken aynısından öbür evimede almıştım onu o kadar sık kullanmıyoruz ama o da başladı gacır gucur etmeye. Arkadaşta almıştı onunkide öyleymiş. Yani nebileym markasından mı neden ilk zamanlar memnjn kalında obur evede almıştım aynından ama şimdi çok memnun değilim açıkcası 10 aylık şuanda oğlum bikaç aydır rahat edemiyo gibi yataha bağlıyorum bilemiyorum içindeki yataktanfa kaynaklanabilir. Ama şu bi gerçek demirleri kesinlikle gevşiyo zamanla ve sesler çıkarmaya başlıyo sallarken
(357 puan) tarafından
Düşüneyim o zaman biraz daha demirler pasta mi yapıyor acaba zamanla ama sizin attığınız da spor duruyor güzel
tarafından
Vlla bnde boyle bisey aldim cok pismanim aldigma salarkn orasi burasi ckiyor
(1,184 puan) tarafından
Yani aslında kullanımı güzel sallamak acısından genişlik açısından ama zamanda demir oldugu için beşiğin gövdesi yıpranıyor
(1,184 puan) tarafından
Benimde evim çok geniş değil ama ben şimdi tahta beşiklere bakıyorum değiştircez nasip olursa. Bence sende durumun varsa Biraz fazla para ver daha uzun süre kullanırsın. Ben hntallık açısından tahta beşik istememiştim zaten ilerde oda yaparım o zaman yatak alırım gibisinden ama o kadar idare etmedi o beşik şimdi tahta beşiklere bakıyorum genişlerinden
(357 puan) tarafından
Ama benim evimde misafir odam da zaten tek kışlık bazam var korumaliki ben sadece anne yani istiyorum
0 oy
(582 puan) tarafından
Benimde bu tarz ve memnunum..küçük kolay taşınıyor...yatağımın yanında oluyor gece
(357 puan) tarafından
Bende yatak yani istiyorum pratik olsun diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 406 göst.
13 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde nergs (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
0 oy