Eşinizi sözlendikten mi ve ya evlendikten mi sonra sevdiniz? yoksa yılların aşkını mı yaşadınız?
Ben: sözlendikten tam 1 ay sonra sevdim
sözlenince de annem istemiyorsan yok diyelim dedi,bende yoo bence uygun aile demiştm sevmedigim halde evet dedm çünküü
Çünkü hoşlanmıştım kismet demek ki
2010 da birbirimizi sevmeye basladik
2016 da nisanlandik.
2018 de evlendik
Birbirimizi hala çok seviyoruz
Ben onu tanıdıgımda 17 yaşındaydım gördügümde ben bu adamla evlenirim diye geçti içimden altı sene gecti iki üç sene hiç görmedim konusmadm ama hep aklmdaydı snra tekrar bldum beni farketsin diye çok uğraştım ağladım dua ettim :) Sonra hersey kendilignden oldu şimdi 24 yaşındayım 10 aylık evli 8 aylık hamileyim çok şükür
Sevdim sevdalandım gördüm ve bağlandım hemen ışık hızıyla
Evlendikten sonra sevdim eşimi.. şimdiide hiç Birşey E değişmem onu
Ben seviyodum sozlendik biraz daha cogaldi sevgim evlendik aşık oldum ve su an sırılsıklam aşığımmm 2 senedir evliyiz sevgiliydik ama 6 ay falan konustuk sozlendik oyuzden iyice taniyamamistik birbirimizi kacak gocek konusurduk oyuzden
Severek oldu bizimkisi iyikide o 4 yıldır canıma can
4 yıllık ilişkimiz zaten vardı 1 yıl sözlü 1 yıl da nişanlı kaldık. 2 senedir de evliyiz 8 senedir eşimi seviyorum
Belki de imkansız bir aşkı bastirabilmek için sevmişimdir
Sevdiğim insanın yapamayip, onun yaptığı fedakaylik için sevmişimdir.. .
Velhasıl iyiki de sevmişim.. herifim benim:)))
9yıl üzerine ewlendik 4yıldır ewliyiz toplamda 13 yıl olmuş şaka gibi resmen çocukluk arkadaşım olmuş bende oda ilk görüşte hoşlanmışız kendisi sınıf arkadaşım olurdu git gel derken 4ay sonra açıldık birbirimize ve bi şartla çıkmaya başladık. Bir gün bi taraf bitti derse bunun asla dönüşü olmaz dedik ikimizde öle laçka ilişkileri sewmioduk ayrıl barış ayrıl barış fln mola bile yok dedik ogün bugündür kendisi şükür sebebim olur. Acaba ne yaptım da Allahım onu bana nasip etti
Bizimki hemen oldu bitti. 6 yıldır tanıdığımız biriydi ama samimiyet fazla yoktu. Sonra bi baktım sevgili olduk sonra bi baktım 1 ay sonra çift gümüş alyanslardan getirdi. Sonra evlenme teklifi falan derken 9 ay sonra evlendik
1,493,019 soru
24,395,064 cevap
349,664 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın