Arkadaşlar biz evlenirken dugunde kız tarafının alacağı ev eşyalarını babam nişanimizda toplanan paradan harcadı 12 bin liraydı. Kendi de üzerine koymuş söz de. Nişan da takı olarak küçük bir bilezik takti 5-6 binlik düğünde düzgün bir şey takmadı. Eşimin ailesi bu duruma çok üzüldü. Ailem ben okurken bana harcama yaptılar diye yani harçlık yurt parası falan atanmadigim için de ekonomik olarak bana hiç yardımcı olmadılar. Babam yüksek bir miktar emekli parası alıyor 6 bin. Üç tane evi var. Arabasi var. Birikimler var ayrıca. Kardeşime daha çok yardımcı olacaklarını söylediler erkek tarafı diye. Eşim 6 yıldır çalışıyor işte birikimi var diye ailem onlara yükledi sorumluluğu. Eşim ve ailesi halen bunu konuşuyorlar ben arada kalıyorum sizce haklı kim? Ailem bazen bana çok para döktü okurken diyorum atansam kendim hallderdim ama atanamadim. Annem de atanirsan maaşın size yarayacak bize yaramayacak diyor. Eşim de atan veya atanma sen bunların evladisin insan destek olur durumları olmaz anlarım diyor.
1,491,960 soru
24,378,951 cevap
348,562 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın