0 oy
658 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlar simdi ben 10+2yim sata gore ama bugun doktora gittigimde bebegimin9+5ile uyumlu oldugunu soyledi 

Daha once 7+2yken gittigim de 1 gun ilerdeydi simdi noldu.da bu kadar geriledi anlayamiyorum:( cok fazla istahim yok bisey yiyemiyorum bu aralsr esimde o yuzden olmustur diyo  bilemiyorum cok kafama taktım doktorda bisey soylemedi:'(

16 Cevaplar

0 oy
(3,118 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Benimki de 5 gün gerideydi ilerleyen haftalarda yetişiyor, en son gittgimde 3 gün ilerlemişti yani sadece 2 gün gerideydi. Doğuma kadar tam haftanda olursun
tarafından
Insallah cnm. Ya insan ne kadar normal deselerde uzuluyo kafaya takiyo:)
(3,118 puan) tarafından
Yok yok kafaya takma o haftalarda benim de böyleydi 23.haftamda muayeneye gittgimde 3 gün ilerlemişti :) senin de ilerler merak etme :)
tarafından
Insallah Rabbim:) o haftaları görmek bizede nasip olsun insalalh
(3,118 puan) tarafından
İnşallah :)
-Reklam-
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Sorun olmaz o canım bi ileri bi geri gider haftası normal o ultrason göre 
tarafından
Insallah oyledir cnm ya korkuyorum bunu da kaybedicem diye:(
(1,699 puan) tarafından
Korkma canım değişir hep:))
0 oy
(3,618 puan) tarafından
1hafta ileri 1 hafta geri oynayabilir canim takma
tarafından
Imsallah cnm kan sulandirci kullaniyorum yetersiz mi geliyo acaba diye.dusunmeye.basladim:(
(124,659 puan) tarafından
Selamin aleykum☺️
(3,618 puan) tarafından
Aleykum selam :D
(3,618 puan) tarafından
Yok canim değişir yine
0 oy
(5,913 puan) tarafından
Daha haftan cok erken merak etme bebege yaricak seyler ye hamur islerinden makarna beyaz ekmek tatlilardan uzak dur sebze et tavuk balik baklagiller muz peynir kasar peynir sut yogurt ceviz badem kuru uzum ye bol bol su ic sekerin yoksa tahin pekmez ye 
tarafından
Sekerim yok cnm sukur suyu da bol iciyorum ama o kadar baska bisey almiyo.midem yinede artik zorlucam kendimk
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Bnmki 12 gün geriden geliyor geçen ay 21 gündü arası ama sağlıklı bişe olmaz o kadarda 
tarafından
Evet sukur kalp atislarinda bi problem yok ama ister istemez kafama takildi bu da
0 oy
(124,659 puan) tarafından
O hic sorun degil takma 
tarafından
Insallah oyledir
Aleykuk selam bu arada:)
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Benim iki hamileliğimde de oldu aynı durum 3 5 gün çok büyük bir fark değil canım

Çok şükür iki kızım da sağlıklı, önemli olan bu her bebek özeldir 
tarafından
Oyle cnm insallah bnm bebegimde senin minnoş kizlarin gibi sag saglim dogar:)
(12,521 puan) tarafından
İnşallah canım stres yapma
0 oy
(12,349 puan) tarafından
Hep ayni doktorami gittin canim
tarafından
Bugun acile gittim baska bi doktor farkli bi ultrasonla bakti
(12,349 puan) tarafından
Işte o yuzden sordum kendi gecen gittigin doktoruna git bakalim yine ayni sekildemi. Cunku degisiyo ultrasondan ultrasona
tarafından
Artik 11 12 haftalikken ikli test icin giderim cnm ilceden merkeze gidiyorum surekli izin almak gerekiyor
0 oy
tarafından
Degisiyo canim zaman zaman sonra uyumlu oluyo korkma bu donemdede normal 
tarafından
Allah razi olsun cnm valla rahatlıyorum:)
tarafından
Amin  kuzum saglikla gelsin bebisin insallah ❤
tarafından
Amin cnm inşalalh ❤
0 oy
(3,036 puan) tarafından
3 günden bisey olmaz hem bundan sonra önemli yediklerin bu haftadan sonra daha çok etkiler boyunu kilosunu kabızlığın yoksa hergun muz ye 1 tane yulaf ezmesi falanda yiyebilirsin çok kafana takma 
tarafından
Var malesef ya ://
Ama artık zorla da olsa yerim
(3,036 puan) tarafından
Ozaman muz ye ama mutlaka süt iç ve  yemeklerinde yoğurt ye armut yiyebilirsin kabak yiyebilirsin bunlar bagirsaklarini çalıştırıyor günde 2 tanede ceviz ye allahın izniyle sağlıklı olur inşallah
tarafından
Aminn inşalalh cok saol kaydediyim bari msjini:)
0 oy
(10,204 puan) tarafından
Bu haftalarda oyle olması normal onemli olan son haftalar, bide 1 2 hftadan bişey olmaz uzulme
tarafından
Daha once 2 kere dusuk yaptigim icin korkuyorm cnm iste  insallah sorunsuz ilerler bu gebeligim
(10,204 puan) tarafından
Biliyorum seni cnm 2.bebeğin olcak dimi :) inşallah sağ salim kucağna alırsn
tarafından
Evvet cnm insallah:)
0 oy
(22 puan) tarafından
Benim de bir gerileyip bir yakaliyordu zaten birkaç gün önemsiz ki... birkaç hafta değil. Benim 1 buçuk hafta ydi ama yakaladı 
tarafından
Insallah cnm benimkide uyum saglar
0 oy
tarafından
Başta öyle oluyor ilerledikçe aynı oluyor kafana takma 
tarafından
Insallah cnm
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Takma kafana ama peşini de bırakma okadar gerilemeye gerileme diyip kendini üzme benim 1ay gerideydi
tarafından
Evet oyle ama riskli gebelik grubunda oldugum icin en fazla 3 haftada bir gormem lazim.diyor doktorum sıkı takipteyim anlicagin
(1,628 puan) tarafından
Perinatoloji ye mi gidiyorsun riskli gebeliklerde orası bakıyo benm de riskli gebelikti beni araştırma hastanesi devlet hastanesi doğuma kabul etmediler Üniv de yaptm dogumumu anne ve bebek yogunbakımı olması gerekiyordu hastanede oyüzden
tarafından
Bilmiyorum belkide ilerleyen surecte oraya gidiyorum suan uzman bi doktora gidiyorum
(1,628 puan) tarafından
Doktora sen sor pek söylemiyolar oraya gitmen gerektiğini benm bebegimdede söylemediler çünkü ben annemin tanıdık doktor bi arkadaşına sormustum o söylemsti
tarafından
Anladim cnm cok saol hafta ici bi kere daha gidicem  bakalim eger hala geri olursa o zmn soylerim
0 oy
(583 puan) tarafından
Ya utrasyonlara bu kadr quvenme onlar tahmin ediyor sadece bebeğin pozisyonu falan çok etkiler bu durumu lütfen böyle şeyleri takma.
(583 puan) tarafından
İnşallah birdaha yasamazsin canım korkma insAllah bise olmaz
tarafından
Amin insallah cnm allah razi olsun
(1,628 puan) tarafından
Ultrason a mecbur güvencez bebegin durumunu doktorlar bile onunla anlıyo başka bşyle anlaşılmıyo cnkü hmde ben ultrason a güvenmeyip Doğumum gerçekleşme şeydi bebeğimide beni de kaybetceklerdi açıkçası ultrasndan başka güvrncemz yok
(583 puan) tarafından
Kilo konusunda diyorum tatlım yoksa tabiki cinsiyeti olsun durumu olsun saqliqi olsun utrasyondan öqreniyoruz. Ama çokta qüvenme kilo konusunda yanilabilir. Bebeğin duruşu herşeyi değiştirebilir. Doktorun kendisi bile söylüyordu ilk gebeliqimde bu hafta 2900 cikiyodu diğer hafta 2700 korkuyodum tabi doğal olarak zayıfladımi diye doktorum korkma her doktorun ölçümü farklı bebeğin durumu farklı pozisyonu farklı qerck kilosunu anca doğunca öqrnirsin dedlmisti koskaoca doktorum yanilmadi herlde
(1,628 puan) tarafından
Benm bebeğim doğum yapcagm zamanlar 2kilo kilo dediler 2kilo dogdu ne eksik ne fazla yani
0 oy
(658 puan) tarafından
Gec dollenmedir canim benimde oyleydi 2 hafta vardi arada sat 39+5de usgde 37+5te dogum yaptim 
tarafından
Anladim cnm kendi doktorum bakarken 1 gun ileri çıkıyordu simdi baska bi doktor baska bi makinayla bakti ve 3 4 gun geri cikti insallah sorun teskil etmez
(658 puan) tarafından
Canim onu hic sikinti etme usgde aci farki olunca 2 3 gun ileri geri atar zaten bildigim kadariyla 1 hafta geri yada ileri yanilma payi normal oluyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
13 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 663 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 391 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Naremmm (141 puan) tarafından soruldu

407,008 soru

12,215,733 cevap

36,803 kullanıcı