Kızlar şuan odamda mum yaktım müzik açtım dinliyorum (eşimi sorarsanız mutfakta bugb oynuyor) duygusal müzik dinlemeyi severim böyle uzaklara dalıyorum aklıma ailem arkadaşlarım geliyor ozamanlarda halimden şikayetçiyim gelmişim 26 yaşına bi koca bulamadım yuvami kuramadım hiç mutlu değilim diyordum çünkü biriyle konusuyordum tam istme aile tanışma olcak derken ayrılıyorduk bu yüzden piskolojim bozulmuştu her gece ağlıyordum aile sorunlarimda vardi ve 14 yaşımdan beri hem çalıştım hem aileme baktım Rabbim ailemden razı olsun bende razıyım ama anlasamiyorduk dua ediyordum diyordum ki RABBİM her kışın sonunda Bahar var o baharı bekliyorum diyordum Rabbimle konuşurdum her gece öyle bi zamanda eşim çıktı karşıma 1 senede Nisan düğün derken 10 ay oldu evleneli şimdi bebegimizi bekliyoruz 3 aylık oldu . Huzurluyum Rabbim hepimizin evine huzur aile saadeti bereket versin inanın burda hepiniz için de dua ediyorum . Duygulu anda yazdım sacmaladiysam kusura bakmayın bu müzikler alıp götürüyor beni
ne iyi ettin arada iyi glyo oyle gercekten . bebisinde sag saglim kucagina al ins dertsiz kedersiz hangimiz dik veya hangimiziz ki rabbim kkaldirabilcegimz sekilde kolsy imtehan etsin bizi imtihansz dunya yk gercekten
Bende uyumuyorum eşim akvaryuma led ışık döşüyor bende kitap okuyordum yanında
bende hep bu saatlerde uyumuyorum gündüz geç kalktığımdan herlade herkesin bi derdi var rabbim dermansız dert vermesin kimseye
allah razı olsun duların için
Var cnm var bende varim ne uykusu oda neymis modundayim surekli wc.mide yanmasi bacak krampi derken sabahliyoruz an itibariyle 33 hafta olduk
1,491,523 soru
24,372,437 cevap
348,134 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın