0 oy
2,815 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Simdi kızlar ben esımle 10 yıldır evliyim.. Sırketlerı var esimin.. Ve 30 a yakın sekreteri var... Ben ve esim cok anlayışı insanlarız birbirimize karsı.  Yani mesela benı cok sıkmaz bende onu cok sıkmam... Arabam var cok sukur ıstedıgım heryere gidebiliyorum..yanı bana karısmaz fazla.. Tabıkı bende kendimi biliyorum..gıttıgım yerler bellidir yanı.. Bir tane sekreteri var baş sekreter esimin hep yanındadır.. Herseyıyle ilgilenir yanı. Cok ıyı bir kız evet seviyorum onu ama sanki cok asırı fazla yakın olmaya basladılar esımle.. Yani soyle soyluyum.. Beraber is cıkısı bırseyler ıcıyorlar.. Arabayla geziyorlar sozde is konısıyorlarmıs.. Tabıkı esıme guvenıyorum o kızda guvenıyorum ama iste ne bilim.. Sanki ıstemıyorum boyle olmasını... Simdi de esim bir foto payşasmıs whatsapta.. Kendi resmini payşasmıs evet ama o sekreter cekmıs belli.. Gezerken.. guluyır bide esim resimde.. Ben istesem asla sevmez foto cekme der yada gulmez.. Sizce? 

50 Cevaplar

0 oy
(7,973 puan) tarafından
Yasak elmayi izlemeni tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(7,598 puan) tarafından
Aklıma yasak elma Halit geldi gerisini sen anla .. ben şahsen aralarında bir şey olmasına gerek yok eşimin kim olursa olsun başka bir kadınla yiyip içmesine müsaade etmem. İster zengin olayım ister fakir fark etmez parayla ölçülmez
0 oy
(657 puan) tarafından
Kadinlarin nalet bi 6 hissi vardir ve eyer suoheleniyisan bagzi seyler dogrudur gene rabbim karsilastirmasin insallah yoktur 
0 oy
tarafından
Aslaaa  kabul edemem böyle biseyi tamam işte olur illa ki gorusuruler  konuşurlar ama iş cikisi gezmeleri tozmalari  çok çok saçma sakin kabul etme yani seni üzmek istemem ama böyle yakın olurlarsa ileride sen daha üzülürsün gibime geliyor benim:/// 
0 oy
(9,526 puan) tarafından
30 a yakın sekreter ve bas sekreter hiç inandırıcı gelmedi 
0 oy
(178 puan) tarafından
Ben  olsam şimdiye işten çıkardıydım inanki nee çürett  iş konusuyoz diye gezip tozmalar   bir seyler içmeler tek onla mı bitiyor iş başka çalısan yok mu sanki yanlarında ben iskillendim cnm sen bu olaya biii el att bence sen eşine güvenebilirsinde etraftakilere güvenmecen  
0 oy
(134 puan) tarafından
Ortalama.kiskancliga sahibim.Esim is arkadaslariyla iste konusur danisirlar birbirlerine buraya kadar asla sesimi cikarmam.Fakat yok birseyler icmeye cikacak veya selfisi olacak bunlar kabul edilir seyler degil.Isten ciktiktan sonra hoslanmam.Esimde sagolsun bu konuda dikkatlidir.Bence siz biraz iyi niyetlimisiniz sanki bu isin altinda birseyler var.Bence biraz daha dikkat edin derim
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Başta erkek ne eşime güvenirim nede neüdüğü belirsiz sekretere kız sen saf mısın yada fazla mı güveniyosun gereksiz bi laf var bu devirde babana bile güvenme diye kaldı ki sekreter. Herşey olabilir hayatta izin vermem eşimin sekreteri ben olurum yada erkek bi sekreter olur kafasının etini yerim yoksa... 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 75 göst.
0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
10 cevap 145 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Papatya-ya (539 puan) tarafından soruldu

403,619 soru