Bebek tedavisi gören arkadaşlara sesleniyorum Rize de Nevşehir de Ankarada Antalyada Muğla da Istanbulda Bu şehirlerden herhangi birinde tedavi olup da hamile kalanlar yada doktor ve hastane önerebilecek olanlar rica etsem yazar mısınız ve ne gibi sorununuz vardı da gittiniz sizden küçük bir ricam ne olur yazın lütfen
Sadece tv de gördüm zahide yetişin programına katılmıştı bide internette görmüştüm medical park göztepe hastanesi aynur adeviye erşahin diye bir doktor instagramina bak istersen hastaneye gittim daha önce ama o doktora değil kontrole gitmiştim özel hastane ama
Büsram Konyaya gelme sansin varsa konyada alanında çok başarılı yıllarını vermiş kaliteli 2 tane doktor var tabi önce rabbimin izni sonra da elinden bi ucan bide kaçan kurtulan 2 doktor var
Ben ankara zübeyde hanım da infertilite bölümüne gidiyorum çok memnunum orda tüp bebek bölümü de var öneririm gayet iyi ilgileniyorlar
Tüp bebek bölümünde 2 ilaçlı 3 iğneli olmaz üzere 5 aşılamadan sonra ilk tüp bebeği devlet ikincisini kendiniz karşılıyorsunuz bildigime göre bende aşılamaya başlıcam burda
1,494,296 soru
24,413,110 cevap
351,078 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın