0 oy
1,086 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bebek tedavisi gören arkadaşlara sesleniyorum 

Rize de

Nevşehir de

Ankarada

Antalyada

Muğla da

Istanbulda 

Bu şehirlerden herhangi birinde tedavi olup da hamile kalanlar yada doktor ve hastane önerebilecek olanlar rica etsem yazar mısınız ve ne gibi sorununuz vardı da gittiniz sizden küçük bir ricam ne olur yazın lütfen 

Bilenler varda bilmeyenler için yazıyorum sorun eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor sperm hareket sayısı 4 tane test yapıldı birinde hareketli sayısı 0 çıktı ilk testimiz di kastamonuda yaptik diğerinde 60 hareketsiz çıktı ikinci testimiz de kastamonuda yaptik diğerinde yüzde 75 hareketsiz çıktı bu ucuncu testimiz de karabükte yaptık bir diğerinde ise yüzde 80 hareketsiz çıktı bu da son testimiz ankarada yaptık karabukteki doktor dışında hepsi tüp bebek dediler 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum ki kuzum ya post yukarı çıksın inşallah birileri çıkar 
tarafından
Inşallah canım saol
-Reklam-
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Antalya vitale Ali Fuat Şengör e giden arkadaşım vardı. Orada tedavi oldu. şimdi 1 yaşında bebeği canım 
tarafından
Sorun kimdeydi peki canım
(2,447 puan) tarafından
Arkadaşım ilk tedaviden sonra düşük yapmıştı, daha sonra tekrar gitti kan sulandirici falan kullanıyordu canım. Başka arkadaşım da gidiyor mesela onun yumurtaliklari çok fazlaymis hangisi büyükse onları bırakacak pasif olan yumurtaliklari alacak doktor. Başka arkadaşımda da hiç bir sorun yok ne onda ne esinde. 6 yıldır olmuyor. Nasip bu işler sen çok takıyorsun kuzum arada görüyorum. Herkesin sınavı farklı bu hayatta. Sen sadece dua et. Rabbim vakti zamanını bilir.
tarafından
Kafaya takmak değil de bu olaylar bitince bende hastane hastane gezecem hangi hastane iyi bilmiyorum hangisine gidiyim bilmiyorum onu araştırmak istiyorum vakti gelince elbet olacak ama vakti ne zaman gelecek bilmiyorum
(2,447 puan) tarafından
Keske bilsek kuzum. Allah nasip etsin inşallah. Vitale de  tüp bebek merkezi var bir de Antalya da ordaki doktorlar da iyi diyorlar.
tarafından
Tamam canım saol
0 oy
tarafından
Canım mersine gelebirse from yaşam hastanesinde muhittin teli var çok iyi bir dr karşılıgını görür
tarafından
Düşünebilirim çok saol
tarafından
O doktor çok çok iyi benim yengem tedavi gördü şimdi yeğenim 4 yaşında ve ikinci oldu tedavi görmeden
tarafından
Peki yengenin neden bebesi olmuyordu
tarafından
Tüpleri kapalıydı canım
0 oy
tarafından

Sadece tv de gördüm zahide yetişin programına katılmıştı  bide internette görmüştüm  medical park  göztepe hastanesi   aynur adeviye erşahin diye  bir doktor instagramina bak istersen hastaneye gittim daha önce  ama o doktora değil kontrole gitmiştim  özel hastane ama

Istanbulda

Inşallah ihtiyacın olmadan olur hemen
tarafından
Aminnn inşallah çok saol
0 oy
tarafından
Canım Ankara da iyi doktorlar var istersen araştır özlerde olur 
tarafından
Özel mi istiyorsun canım
tarafından
Devlet olursa daha iyi ama özel de olur
tarafından
Canım gata var yani orada çok iyi doktorlar var sen nerde oturuyon
tarafından
Ben kastamonuda oturuyorum canım
tarafından
Özele gel canım yardımcı olmak isterm
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Canım  ben istanbul ümraniyr şifa hastanesinde vefa hanıma gidiyodum. Rahim filmi istedi. 

Filmde perde ve kanal tıkanıklığı üstünr bide rahimde şekil bozukluğu yüzünden ameliyat olmamı söyledi. 

Ameliyat için KADIKÖY FLORENCR NIGTHINGELE HASTANESİNDE TANSEL ÇETİNKAYA ya yolladı 

Onda ameliyat oldum cnm

tarafından
Mervecim teşekkür ederim canım bnm
0 oy
tarafından
Canım benim amcamın da çocuğu olmuyordu 40 yaşına kadar gezmedigi yer kalmadı tüp bebek bile tutmuyordu umudunu yitirmislerdi kafaya bile takmiyorlardi son kez tüp bebek denediler şansına tuttu şimdi 8 yaşında çocukları var çok şükür 

Ayni şekilde bizim köyden birisi vardı kaç yaşına kadar çocuğu olmadı zengindi gezmedigi yer kalmadı adamın kadın ameliyat falan oldu çok şükür şimdi 4 yaşında çocuğu var.

Demem o ki kafaya takarsan olmuyor canım bu bir gerçek benim de ilk başta olmadı bı sure ama ben hamilelik testiyle yatıp hamilelik testiyle kalkıyordum sonra ne zaman olursa kabulum dedim ve şansıma o ay hamile kaldım unut kafaya takma biliyorum zor ama bazı şeyler hiç umulmadık zamanda oluyor Tez vakitte sağlıkla kucağına bebek almak nasip olsun inşallah 
tarafından
Bende öyleydim şimdi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur dedim bende kendimi geri çektim ve ben öyle dedikten sonra bir gün bile adet gecikmesi yaşamadım neredeyse
Nasip ne zaman olursa o zaman olur deyip de oturmak istemiyorum mücadele etmek istiyorum pes etmek istemiyorum bende iyi doktorlar gidip ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum dualar ediyorum elbette ama uğraşmak istiyorum olursa olur diyorum
tarafından
Doktorlara gitme demiyorum tabiki git hatta en iyi doktorlara git ama çok kafana taktikca sadece zamanı uzatiyorsun ve kendini yipratiyorsun
tarafından
Ne demek istediğini anladım canım ama maalesef maddi sıkıntılardan dolayı sadece 1 defa tüp bebek yapabilirim onun içinde iyi bir doktora gitmek istiyorum
tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun tez vakitte kucağın dolsun
0 oy
(6,135 puan) tarafından

Büsram Konyaya gelme sansin varsa konyada alanında çok başarılı yıllarını vermiş kaliteli 2 tane doktor var tabi önce rabbimin izni sonra da elinden bi ucan bide kaçan kurtulan 2 doktor var 

Biri benim doktorum azer aras uluğ diğeri ondan da tecrübeli ali acar ke sorsan ali acarı gösterip soylerler
tarafından
Gelme şansım var tabi ben genel olarak şehir ismi olarak onları yazdım rica etsem isimlerini verir misin
(6,135 puan) tarafından
Ali Acar Türkiye de ilk sıralar da
Azer aras uluğ benim doktorum
tarafından
Evet Ali Acar çok çok eski doktorlardan gelebilirsen mutlaka ona gitmeni tavsiye ederim
tarafından
Tamam canlarım çok çok saolun
0 oy
tarafından
Benim Gorumcem 15 senedir çocuğu olmuyordu ankaraya gitti 1 sene için de hamile kaldı şu zahide yetişe gelen doktora gidiyordu sanırım 
tarafından
Zahire yetişe bir sürü doktor geliyor canım hangisi
tarafından
Valla kuzum bilmiyorum ki ya hiç sormadım işte ankarada duruo bir araştır netten
tarafından
Tamam canım saol
0 oy
tarafından
Rize de var canim beril gürlek o kdr iyi bjr dr ki anlatamam sana 

Bizim bir akraba vardı tam 9 sene olmadı bebekleri bu kadına gittiler süper ilgilendi bir dr tavsiye ederim
tarafından
Tamam canım çok saol
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Cnm tedavi sürecine girsiye kadar esin ari sütü macun vs takviye yapsin kenine 
tarafından
Hmm tamam canım şimdi anladım ayy utandim valla yaa
(3,275 puan) tarafından
Çok doğal şeyler bunlar cnm hiç utanma bebis için herşey ayıptır sorması kaç senedir istiyorsunuz
tarafından
3 senedir evliyiz 2 senedir istiyoruz
(3,275 puan) tarafından
Olur olur merak etme cnm daha çok yenimis Rabbim nerde varsa nasip etsin sanada inşallah
tarafından
Aminnn inşallah
0 oy
tarafından
Bizimde olmuyordu sorun esimdeydi sperm hareketliliginde sorun vardı sayısında vs... Çok ozel dolaştım ama bitanesinde Allah'ın izniyle sonuca vardık daha ayrıntılı bişey varmış testinde onu yaptırmamışız hiç bı doktor anlamadı sadece en son gittiğim Mehtap Şentürk Çiçek Bakırköy'de internetten arayıp ulaşın biraz pahalı ama doktor doktor dolaşmaktan iyidir ben geçen seneler gidiyodum 250 liraydı çok yorum var sayfasında bakmanızı tavsiye ederim Allah gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda
tarafından
Benim eşimin sorunundan ayyy allahım inşallah bizde sonuca varırız bunu da değerlendirecem canım peki neyine bakmamışlar öteki doktorlar
tarafından
Morfoloji canım 2 ydı bızim en az 4 olması lazımmış ekstra ben eşime hergun keçiboynuzunu kaynatıp suyunu icirdim inan o kadar faydası var ki keçiboynuzu suyunun mutlaka denemelisin hergun ceviz badem kabak çekirdeği havuç suyu bunları tuketti özel olarak meyve sıkacağı aldık havuç hareketlendirdi spermleri
tarafından
Denedim ama eşim içemedi ki keçi boyunuzu öylece duruyor evde bir yudum aldı gerisini içemedi midesini bulandırdı
0 oy
tarafından
Postun yukarı ciksin cnm
0 oy
tarafından
Kuzum sade kahve muz. Spermleri harakete geçiriyormus bir iki gün muz kahve falan tuketse 2 günün sonunda deneseniz sansinizi. Doktor bilgim yok malesef :(
tarafından
Sade kahve içmez şekerli olması lazım muzu sever de muzun kilosu 15 lira olmuş 2 tane alsam 5 6 lira para anca eder şuan onu alamam eşim maaş alması lazım  :(
tarafından
Ya kurban olurum canım benim üzdün beni ya :( zorlasin biraz kendini icsin biliyorum burda hamileyim postu da acacaksin hâmilelik soruları da soracaksın az daha sabır mübarek ramazan in yüzü suyu hürmetine rabbim gonlundekini sana nasip etsin inşallah
tarafından
Çok zorladı çabaladı ama olmadı maalesef içemiyor inşallah rabbim sesimizi duyar da kabul eder bende burda midem bulanıyor ne yapmam lazım demek istiyorum cinsiyet sorusu bende sorayim istiyorum hepsini bende yasamak istiyorum
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Buso hic bi fikrim yok yukari ciksin diye yaziyorum postun allahin iznile tez vakitde sevinirsin sen cok takiyorsun kafaya ben artik dusunmuyorum valla oluruna biraktim
tarafından
Bende oluruna bıraktım kuzum ama çabalamak istiyorum sadece
0 oy
(588 puan) tarafından

Ben ankara zübeyde hanım da infertilite bölümüne gidiyorum çok memnunum orda tüp bebek bölümü de var öneririm gayet iyi ilgileniyorlar:angel:

Tüp bebek bölümünde 2 ilaçlı 3 iğneli olmaz üzere 5 aşılamadan sonra ilk tüp bebeği devlet ikincisini kendiniz karşılıyorsunuz bildigime göre bende aşılamaya başlıcam burda:angel:

tarafından
Hangi doktora gidiyorsun
(588 puan) tarafından
Runa Özelçi Ve Burcu Gündoğdu bakıyo kadın doğum 29  infertilite bölümüne gidiyorum
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Ankara Gazide Prof Dr Nuray Bozkurt var çok iyi Dr hem Gazide çalışıyor hem özel muayenehaneyesi var gidenler çok memnun bende laparoskopi oldum gebelik sürecinde de ona gittim tavsiye ederim canım 
tarafından
Saol canım teşekkür ederim
(12,523 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(257 puan) tarafından
Canm benimde aynı sorunum vardı eşimde öyle cikiyodu 4 sene olmadi tedavisiz hamile kaldm doğal yollardan çok şey yaptim
(257 puan) tarafından
Balın içine fındık ceviz badem ezip her akşam kaşık kaşık yedirdim eşime ben kendimde yedim bolca incir kuruyemisler keçi boynuzu hergun bol bol eşimde bende yedim  aguri çubuğu kestik devamlı bunlardan yedik ilişki bi gün durup bi gün yaptık bide  doktor sperm için ilaç vermişti eşime suya katilip iciliyodu adını unuttum onu hergun düzenli kullandı ikinci ayda hamile kaldm bu yöntemi 10 senede çocuğu olmayan bi arkadasimada yaptrdm o ay hamile kaldı bence sende dene
(257 puan) tarafından
Eşimde sperm hareketsizliği bendede yumurta tembelliği vardı geçti şükür
tarafından
Teşekkür ederim canım bugün yarın adetim bitiyor inşallah denerim
(257 puan) tarafından
Aynn adet bitiminde baslamstm bende türlü hastanelre gittim hicbirinin faydası olmadi bunun oldu şükür
tarafından
Inşallah bende faydasını görürüm
0 oy
tarafından
Canım Ankara koru hastenesinde bı arkadaşım gidiyordu başka bir rahatsızlık için beş senelik evliler sonra bebek için gittiler eşinden dolayi olmuyormuş ama tam olarak neydi onu bilmiyorum küçük bir ameliyat oldu eşi sonra bir iki ay içinde iyileşir ve bebek olur demisler ordan bir iki ay sonra da hemen hamile kaldı . (Karabük'te yaşıyorlar bende yedi sene yaşadım Karabük'te ama pek iyi doktor yok bu konuda Karabük'te canım )
tarafından
Varikosel ameliyatı olmuştur canım benim eşimin ameliyatlik durumu yok
tarafından
Olabilir kuzum inşallah tez zamanda sizin de olur çaba gösteriyorsun o kadar rabbim geri çevirmez inşallah bu çabalarını
tarafından
Aminnn canım allah razı olsun ♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
10 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Denizela (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 301 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
3 Şubat 2023 Aile kategorisinde 461Hacer (6 puan) tarafından soruldu

401,988 soru

12,034,261 cevap

36,262 kullanıcı

...