0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından

Mama sandalyesi öneriniz var mı uygun kızlar birde sizce gerekli birşey mi faydasını görürmüyüm örümcek alıcaktım sonra düşündüm çok kullanmicak sonuçta ucuz da değil en ucuzu 70 tl filan bende mama sandalyesi alayım oturmasına da yardımcı olur diye düşündüm şuan sürünüyor bayada oturuyor oyuncağı filan uzakta olursa almaya çalışınca düşüyor sadece ama kalkıpta kendi oturamıyor tabi zaten erkende 6 aylık olmamıza 1 hafta var sizlerden fikir bekliyorum kızlar genel olarak mama sandalyesinin ne faydalarını gördünüz ne kadar kullandınız ve önerilerinizi bekliyorum <3

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Valla canım ben genelde yerde sofra sererek alistirdim. Oturmadan önce orumcee koydum öyle ydirdim m ama orcek sanki daha kullanışlı olur çünkü ne bilim cocuklar kendilerini daha özgür hissediyor koşuyor orumcekle falan balkonda malkonda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Görümcem verdi daha kullanmadım . Ana kucagında tadım yaptırıyorum. Bide örümcek konusunda kararsızım
(2,479 puan) tarafından
Aslında annem ben alim diyorda eşim çalışmıyor şuan evde zaten genelde birde emeklemesini geciktiriyormuş diye duydum ve kullanacağı 2 ay filan eğer teksen ve zorlanacağını düşünüyorsan al bence yoksa verdiğin paraya değmez
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Mama sandalyesi tabikide olmali yani çocuk nerde yemek yiyecek nasil rahat yedireceksin doğru düzgün oturamaz sağa sola yalpalanır. Bir çok insan başının altına yüksek yastık koyup yatirarak yediriliyor ki bu çok yanlış boğulma riski bile var maddi durumunuz nasıldır bilmem ama mama sandalyesi bir evde muhakak olmalı.Ben yürüteç de aldım 6 aydan beri kullanıyor iyi ki de almışım bebeğim onunla epey zaman geçiriyor istediği yere gidiyor oyun oynuyor kendince geri geliyor. Yurutecte daha özgür oluyor istedigi yere kendi gittigi için benim bebeğim çok seviyor. Bazi doktorlar ki buna kendi doktor olan dayimda soyler fazla bindirmemek gerek diye omurga sağlığı için diye Hic bindirilmemesi gerektiğini soyleyende var fakat ben asiriya kaçmadıkça bindiriyorum.Onda yoruluyor ve uykusu geliyor uyuyor çoğu zaman.Mama sandalyesi yurutec ana kucağı hamak beşik bunlar olmali bir evde
(2,479 puan) tarafından
Beşik düşünüyorum zaten 2 ay daha geçsin    Yürüteç biraz korkutuyor ama beni erkek bebekler için iyi değil diyorlar
0 oy
tarafından
Bende civilden aldim 3. Bebek cokta pahali bisey almak istemedim kujju marka sonra kativite masasida oluyor cok kaliteli geldi hemde kapida odeme yaptim ilj defa ordan almama ragmen memnun kaldim 
(2,479 puan) tarafından
Canım merhaba sipariş vereyim dedim ama yorumlarda biri 9 kilo 1 yaşında olan kızım zor çıkıyor dar ve minderi basit yazmışlar da genişliği filan Nasıl benim oğlan biraz kalıplı 8.700’dü en son kısa vadeli kullanmak istemiyorum en azından 2 yaşına kadar kullanım diyorum
0 oy
(605 puan) tarafından
Mama sandalyesinden birsüre sonra sıkılıyor benim küçük bence örümcek sana en faydalı kucağında qezdirmektense elin ayağın oluyor o kendi qeziyor her yeri :)
(605 puan) tarafından
Neden yürüyünceye kadar bindi benimkiler aylarca :) benim elim ayağım valla yürüteç ;)
(2,479 puan) tarafından
Doktorlar önermiyor canım hatta yürüteci genel olarak önermiyorlar özellikle erkek bebeklere
(605 puan) tarafından
Valla bilemiceğim kuzum benim 3 ü de bindi oğlumda bindi ama ilk kızımla oğlum erken yürüdüler yürütece pek qerek kalmamıştı ama 3. Ü  hala biniyor ama tabiki belli bi aydan sonra bindirdim hepsini
(2,479 puan) tarafından
Anladım canım benim oğlanda erken yürüyecek gibi atak bir çocuk baya bakalım
(605 puan) tarafından
Hayırlısı kuzum benim
0 oy
tarafından
Örümcek almadım. Kullanmak istemediğim için.. ve yaşından bi hafta sonra yürüdü kızım elhamdulillah. Mama sandalyesini de iyi diyorlar ben kızıma almamıştım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 627 göst.
0 oy
0 cevap 355 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sustuk sustuk (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 630 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Songül subası (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Asliiada41 (92 puan) tarafından soruldu