0 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok zayıfladım yüzüm baya çöktü yemek ye demeyin oruçta ne kadar yenebilirse yiyorum Bask ne yapabilirim 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir haftada mi çöktü o kadar
tarafından
Yok oruç dediği için ben oruca başlayalı mi çöktü manasında dedim
(3,142 puan) tarafından
Haaa okey
tarafından
Kizlar yapıyorsunuz bu kadar zayifliyosunuz banada söyleyin küserim yoksa
tarafından
Alamiyoz ki zayifliyalim :)
tarafından
Ne güzel::))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bulursan bana da haber ver 160 boyunda 40 kgyim bende 
tarafından
Hamilelikte 63 kilo oldum hemen 1 ay içinde verdim tamam kilom güzel dedim iyice gitti bana bile kalmadı :/
tarafından
Yok canım benim metabolizma hızlı değil doktor bile şaşırmıştı hatta metobolizma hızlı olmamasına rağmen kilo almıyorsun diye en sonunda doktorlar benden bıktı ve boşuna para harcama sen kilo alamazsın senin bunyen kilo almayı kabul etmiyor demişti bana
(9,625 puan) tarafından
Ben 24 yaşındayım yani bu yaşıma kadar hep zayıftım en son 46 oldum 24 yasima kadar hic 46 bucuk bile olmadim hamile kaldığım ay 41e kadar düştüm bide calisiyodum hareketli bi işte calisiyodum hem metebolizmam hızlıydı hemde ben hareketliydim ne kadar yemek yesemde gidiyodu vucudumdan ama çok şükür şuan aldım doğumda illa gidicek ama sonrasında da dikkat etmem lazım 10 kilo giderse en azından 50de kalayım
tarafından
Demi bende öyle dedim gitti hep fazla fazla
(9,625 puan) tarafından
Benden gitmesin ya inşallah gitmez giderse bidaha alamam valla :((
0 oy
(2,093 puan) tarafından

Walla yat kalk şükür et derim :D

tarafından
:) oniki karakter
0 oy
tarafından
:) baska ne yapilabilirki 
tarafından
:D bilmem.
tarafından
:))) Allah yardimcin olsun kardeşim
0 oy
tarafından
Megamax kullan kilo alan cok 60 tl bir kutusu garanti 5 kilo instegrm sayafasi var
tarafından
Saol cnim
0 oy
(1,126 puan) tarafından
İnşallah bi gün bendee boyle yazarım :D tombik biri olarak diyetten önce yediklerimi sayayim

Her gün bi ekmeği yerdim cokella reçel patates kızartması kek tatlılar. Evet sağlıksız ama kilo almak istiyorsan bol bol ye karbonhrat ve ett aaah ah :)
tarafından
Saol canim
tarafından
Bende bir ekmek bitiriyorum ama kilo alamıyorum
0 oy
(103 puan) tarafından
Yüz yogası yap vaktin varsa. Youtubede videolar var işe yarıyor.
tarafından
Tamam canım saolain
0 oy
tarafından

Kac kg istiyosan verebilirim :D

tarafından
10 kilo kadar
tarafından
Feda olsunn  :Dd  zevkle
tarafından
:D ....,.
0 oy
tarafından
Maalesef bende aynı konudan şikayetçiyim cnm.  Bende zaten zayıf biriydim doğumdan sonra tam süzüldüm ne yaptıysam Kilo alamadım.  Çok yiyorum ama alamıyorum bende . Eltim şu içmeye korkuyor Kilo aldığı için bende ne yesem boş fayda etmiyor. 
tarafından
Aynen aynen
0 oy
tarafından
Bol abur cubur sekerler hamurisi☺☺
0 oy
(359 puan) tarafından
165 boy ve 45 kiloyum şurada bekliyim 48 din oruç başladığından beri 45 e düştüm iştah falan sıfır :(((( eşimle gene kavgalarımız başladı yemek yüzünden küs benle konuşmuyor:((((

İlgili bir soru bulunamadı

405,823 soru

12,162,186 cevap

36,608 kullanıcı

...