0 oy
415 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (10,043 puan) tarafından

Kızlar kızım 2 yaşına kadar benimle yatacak güvenli bağlanması için buna karar verdim, sonra onunla birlikte karar verip oda yapacağım. 

Boşuna beşik almışım neyse onu satarım artık montessori alırım ama bir sorunum var. 

Akşam 8gibi yatıyor malum biz de 23.00 civarı yatıyoruz, o saate kadar kenarlara kirlent yastık het şey koydum kale yaptim resmen:D

Kamera alacağım en azından izlerim sürekli ona bakmaya gidiyorum çünkü.

Kamera kullanan var mı, hangisini tercih edersiniz buldum bir tane ama sizede sorayim dedim.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben güvenlik kameralarından ve bebek telsizlerinden tırsıyorum biraz Ebru fazla korku filmi izlemenin zararları galiba 
(1,340 puan) tarafından
Kız bende korkuyodum ne güzel unutmuştum sayende korkumu hatırladm :D
(10,043 puan) tarafından
Tercih meselesi kuzum zaten gece kullanmıcam canım sadece 8ile 11 arası akşam aklım kalıyor ya :) ❤
(10,043 puan) tarafından
Bak burda yazmayın he ben acaip tırsıyorum böyle şeylerden etkileniyorum:D
tarafından
O zaman sıkıntı yok kuzum kullan sen bana bakma ben manyagim biraz ☺ Aygün sen de bendensin o zaman ☺
tarafından
Yok kuzum ya yazmam asla sen bakma bize aklına bir şey getirme
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bı heves alınır ama pek kullanılmaz gibi geliyor bana öyle şeyler 
(10,043 puan) tarafından
Ben kullanırım kuzum çünkü sürekli bakıyorum ya korkuyorum düşer diye:(
tarafından
Durumun müsaitse al kullan inşallah iyiki almışım dersin
(10,043 puan) tarafından
Pek te müsait değil ama dedesi verecek parasını alacam napayım:)
+1 oy
(3,212 puan) tarafından
(10,043 puan) tarafından
Evet ben de bunu gördüm canım yorumlar baya iyi teşekkür ederim:)
(3,212 puan) tarafından
Ben de yorum okuyup almıştım biz çok memnunuz valla. Sadece wifi ile çalışıyo sokaktan izleyemiyosun bi tek o kötü.
(10,043 puan) tarafından
Anladım canım evde olsun yeterli benim için
tarafından
Canım ya bunu bende düşünüyorum da nereye taktin acaba? Beşiğe falan sabitleniyor mu
(3,212 puan) tarafından
Ben sabitlemedim ama sabitlendiği yazıyor içinde. Ben nerede uyutursam oraya takıyorum. Anneme kayınvalideme falan da götürürüm diye sabitletmedim.
+1 oy
tarafından
Kameraya çok ihtiyaç yok bence . Montessori düşünüyorsan eğer düşeceği bir yatak değil . Telsiz alıp agladiginda yanına gidebilirsin. 
(10,043 puan) tarafından
Montessori ilerde alcam ama kuzum 2/3 yaşlarında şu an 9.5 aylık o yüzden almak istedim en iyisi görmek diye düşündüm için rahat etsin diye
tarafından
Hım şimdi anladım ben iki yaşında odasına yaptırınca kamera düşünüyorsun zannettim :-) bende iki buçuk yaşında ayırdım Montessori de yatak aldım güzel oldu
(10,043 puan) tarafından
Yok kuzum şimdi düşünüyorum:)) montessori yataktan memnun musun canım?
tarafından
Memnunum iki üç yıldır kullanıyoruz bazaya göre daha güvenli biraz büyüsün Montessori yi kardeşine duzenleyip büyüğü bazaya gecirecem
(10,043 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için :)
+1 oy
(12,846 puan) tarafından
Benimle yatacak derken canim sizin yataginizdami besik aldim dedin ya ona neden koymuyorsun
(10,043 puan) tarafından
Canım normalde kendi beşiğinde ve odasında yatan bir çocuktu ama sürekli uyanıyor artık gece 9.5 aylik oldu ve bir pedagog kitabında 2 yaşına kadar anne ile yatması güvenli bağlanmasını sağlıyormuş 1 aydır benimle yatıyor ve uykusu daha iyi oldu ve huzurlu
(12,846 puan) tarafından
Anladim canim yok yine senin odanda yataginin yaninda ama kendi besiginde yatabilir bence onun icin dedim
(10,043 puan) tarafından
Anladım kuzum onu da denedim ama yatağına yatırdığım an uyanıp ağlıyor:( güvenli bağlanmamış oluyor korkuyor belki de 1 ay önce hastalanmıştı boğaz enfeksiyonu kıyamadım sonra öyle alıştı. Uyku arkadaşı yaptı beni resmen:))
(12,846 puan) tarafından
Insallah 2den sonra alisir o zaman :))
(10,043 puan) tarafından
Inşallah canım odasını falan güzelce beraber yaparsak uyur kendi odasında bence :))
0 oy
tarafından
Kuzum kamerayla olacak iş değil inan ki bende yanimda yatırdım fakat bi gün hoppp ucuyodu az daha çocuk yere .

Pedogoglarin önerdiği şey,aynı yatakta değil aynı odada yatırın demek istiyorlar ki uyandığında seni görsün. 

Odasını ilk 1 sene içerisinde ayirmayin diyorlar .

Akşam 22 de beşiğinde olur uyanmaz . 

Neden kendi beşiğinde uyudugu zaman kalkıyor ? Sebebini bul kuzum .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 163 göst.
0 oy
12 cevap 225 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 73 göst.
28 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Serapse (153 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,594 cevap

40,942 kullanıcı

Kategoriler

...