0 oy
2,130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Telefonu elimden kaptığı gibi kırık tarafına dişini geçirdi kırt diye ses duydum hemen telefonu aldım ağzının içini aradımkırık parçayı çıkardım ancak oparçayla beraber ufalanan küçük küöük şeyler de oldu tam olarak cam değil camın altında değişik bir malzeme var  çıkarabildiğimi çıkardım acaba yutmuşsa ne olur şüphedeyim şimdi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah korusun öyle bir şey çok sıkıntılı olur eğer emin değilsen doktora götür 
(4,034 puan) tarafından
Hemen gözükmez diye biliyorum önce ağrı yapması lazım cam vücutta dolaşır diye biliyorum. İşte o yuttuğu şey cam mıydu acaba telefon çok tehlikeli ya
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bişey olmaz benimkide yapmıştı bi ara normal cam olan tarafını yutmadıysa sorun olmaz 

(4,034 puan) tarafından
Onu yutmadı şöyle 25 mm bi cam vardı onu çıkardım ama ondan sonra ufalanmış halde şeyler buldum ağzında. Eğer camdan ufalanan şeylerse diye şüphe ettim.
tarafından
İçin rahat değilse ambulansı ara sor emin ol
(4,034 puan) tarafından
Seninki nasıl yapmıştı peki
tarafından
Yüzündeki kırılmaz camın kenarınü almış ağzına küçükdü daha bende farkettim aldım ağzından azcık minik toz tanesi kadar kaldı ama su içirdim takip ettim bişey olmadı ama dedigim gibi yinede ambulansı ara istersen
(4,034 puan) tarafından
Yok canım o plastik ondan bişey olmaz aradım emin olamadılar onlar da götürmek isterseniz kod yollayalım dediler
0 oy
(164,077 puan) tarafından
Sen bi hastaneye gotur yaa
(4,034 puan) tarafından
Bi 112 yi arayıp sorayım o zman şu zamanda hastaneler de sıkıntı
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Miğde asiti cami eritmeyebilir yada bi yerine saplanabilir ic organlarina şüphen varsa bekleme götür doktora

(4,034 puan) tarafından
Evet ben de öyle biliyorum
0 oy
(2,160 puan) tarafından

Kız burda sarup vakit kaybetmen kabahat hemen doktora götür çocuğu :( bir yerlerine girip sağlanabilir o küçük camlar. 

(4,034 puan) tarafından
Eşim geldi baktı büyük parçayı çıkardıysan yutmamıştır o dedi çıkardım ben de küçükleri de çıkardım o benden daha evhamlıdır hiç durmaz yutkunurken falan da rahattı çocuk

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,600 göst.
1 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ✓bisusartık✓ (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 350 göst.

Kategoriler

1,493,464 soru

24,401,139 cevap

350,136 kullanıcı

...