0 oy
820 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi rabbim korusun corona olursak eğer... 

Atlattık diyelım

Bır daha olmuyor muyuz? Gunlerdır ne haber ızlıyorum nede telefonda haberlerı takıp edıyorum da o nedenle bu konuda hıc bı bılgım yok bılen var mı acaba uzmanlar ne dıyor bu konuda benım kuzenım rabbımın ıznıyle atlattı sımdı onun tek amacı baskalarına bulaştırmamak mı olcak yanı kendısı vırusten oncekı hayatına devam edebılır mı dısarı cıkma konusunda vs? Hanı kımseye bulaştırmadan herkese uzak durarak? Veya vıruslu bırıne temas etse etkılenmez mı

12 Cevaplar

0 oy
(29,037 puan) tarafından

Bir dk bulaşana tekrar bulasma riski az diyordu ama bilemiyorum 

-Reklam-
0 oy
(6,682 puan) tarafından
Atlatıp ta yakalnn olmadı daha 
tarafından
İşte ben onları hanı atlattıktan sonra kımseyle temas etmeden izole olmaya devam ettıklerı ıcın olmuyorlar dıye bılıyorum hanı bırıyle temasta bulunsa acaba olur mu tekrar onu merak edıyorum ama sanırım bunun cevabı ıcınde henuz erken yasayıp gormek lazım boyle olan olcak mı dıye
(6,682 puan) tarafından
Aynn cnm
(3,459 puan) tarafından
Bir hemşire 2 kez korona yı yendi türkiyede
0 oy
(5,330 puan) tarafından
O konu hakkında net bilgi verilmedi daha kuzum 
0 oy
tarafından
Çinde iyilesen hastalardan tekrar testi pozitif cikanlar olmuş. Nasil bseyle mücadele ediliyo tam olarak bilinmiyo. Belkide sürekli mutasyona ugrycak bi virus o da bilinmiyo. Biz nasil korunuyosak öyle devam etmeli
0 oy
tarafından
Canım  corona  geçirmiş  kişiler  tekrar olabiliyor. 

Ve ayrıca  bazen  negatif çıkmış  olmasina  rağmen corona geçirebiliyor 

Hatta geçen  testi  negatif  çıkan  birisi coronadan öldü  malesef 
tarafından
Üslubun  değişik  oldu bende sinirliyim zaten hakkını helal et kuzum
tarafından
Ne hakkı canım helal olsun da hıc yazarken oyle bısey dusunmedım hanınsadece ıyı yonuyle hamdolsun ıyıyız bu vırus konusunda demek ıstedım :)
tarafından
Olsun boşver
(51,310 puan) tarafından
sanal ortam yanlis anlasilmasi deyip tatliya baglayalim ❤️♥️
tarafından
Aynen :)
0 oy
(201 puan) tarafından
Merhaba, yeni atlattim ve hamileyim. Negatif icin teste gittigimde dahiliye doktoruna sordum yine olurmuyum diye doktor suan Turkiyede boyle bir ornek yok insallahta karsilasmayiz ama siz yinede mesafesinizi koruyun dedi. Suan virus bulasmadan onceki gibi bulasmamasina dikkat eder gibi davraniuorum hem kendimi insanlardan koruyup hemde insanlari kendimden koruyorum. Esim bu surecte evdeydo simdi tekrar ise baslayacak cunku vucudunda virus kalmadi insallah yani testi negatif normale dondu biz yinede sevdiklerimize gitmiyoruz ne olur ne olmaz soyle uzerindrn bi 20 30 gun gecsin insallah o zamanda ailelerimizle gorusuruz
(51,310 puan) tarafından
peki.size ailecek nerden gecti
(201 puan) tarafından
Anneme gelen bir oara vardi o parayi veren kisinin kizlari hastaymis. Yani paradan gecti. Banada esimde ailemde pozitif var diyr test yaptilar atiuorum Allah korusun ailenizden biri pozitif cikti ilce saglik sizi ariyor kimlerle temas ettiniznl diye soruyor siz adres bilgi veriyorsunuz onlara test yapmaya giduyorlsr
(201 puan) tarafından
Anneme paradan. Babama ablamlara annemden. Esimede babamin arabasini kullandi diye gecti. Ayni ortamda bulunmadi ama ayni direksiyonu tuttu diyr gecti
(51,310 puan) tarafından
ne lanet bişey su virus
(201 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(51,310 puan) tarafından
gecen haberlerde diyordu atlatan yine olabilir diye
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Bu yeni bi virus uzmanların çoğu sallıyor biseyler biri diyor kumas maske takmayın bi doktorun suratında kumas maske görüyoruz bi dediler maske takmaya gerek yok bi maske zorunluluğu geldi biri diyor zerdeçal ye biri sumak ye öteki çıkıyor faydası yok diyor herkes bisey söylüyor yani yaşayıp görücez maalesef
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Canim kuzenine doktorlar ne demis bence ona sor onun cevabina gore sen bizi bilgilendir benimde hic bir fikrim yok ama sahsen kuzenine sorup doktorlarin ne onerdigini sorsan daha net bilgi almis olursun
tarafından
O bu konuds bısey sormamıs doktora.. Ve suan kontrollerıde bıttı evınde kendısı.
(1,822 puan) tarafından
Hmm yani o sormamis ama doktorda bisey dememis mi demek ki sorun olmuyo tekrar bulasmamasi icin dikkat etmesi gerekir bence
0 oy
tarafından
Tekrarliyormus malesef 
0 oy
tarafından
Kesin bi bilgi yok ama tekrar olma ihtimali var 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Malesef olma riski varmış yakalanıp atlatan biri bağışıklık kazanmıyor demişlerdi ve Çin'de iyileşen bir kaç kişide 70 gün sonra yine pozitif çıkmış

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 249 göst.
21 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 452 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 449 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,258 soru

12,263,916 cevap

37,409 kullanıcı

Kategoriler