0 oy
933 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
Kizlar bu dusakabindeki su lekerini neyle cikartabilirim cok efor sarfetmeden bir de bulasik teli denesem olur mu deneyeniniz var mi az once otururken aklima geldi de belki fayda eder diye

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ben daha dün akşam aspirinle sildim valla pırıl pırıl oldu sende bı dene istersen aspirini :)

(301 puan) tarafından
Aspirini denicem smdi
(301 puan) tarafından
Aspirin ve sungerle sildim cok guzel ciktii sagol canim
tarafından
Rica ederim cnm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Porcozla çıkıyordu 
(301 puan) tarafından
Sirayla hepsini denicem ins fayda eder  sagol canim
(6,978 puan) tarafından
B3nde hep porcozle yapiyordum ama.bir komsum uyardi, cok tesirli oldugundan cami yipratip patlatabilor dikkat et dedi
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Şurada  bekliyim...
(301 puan) tarafından
:)   :)
0 oy
(122,853 puan) tarafından
En iyi cozum her dustan snr silmem 
(301 puan) tarafından
Aahhh ahhh  b3nimde her dusa grdigimde dusuncem o yonde ama nedense hic gerceklestiremiyrm bendeki yaramazdan
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Ya bı cif gördüm duşakabin ler için su lekesi tutmuyor sonra 
(301 puan) tarafından
Valla miii nerede o cif bulam lazim :)
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben şampuanla yıkıyorum pasparlak oluyo 2 haftada leke tutmuyo misss
(301 puan) tarafından
Sampuan mi hmmm deneyim onu da zaten alistim biseyler denemeye ne bulduysam suruyorum
(1,791 puan) tarafından
Şampuan çok iyi cam temizliklerinde camları da onla siliyom pamparlarrrkkkkk
(301 puan) tarafından
Gecen cam sildim hic memnun kalmamistim ben bu sampuani camda bi deniyim sagol canim
0 oy
tarafından
Pörcoz canim dök çık 
(301 puan) tarafından
Ikinci kisisin porcoz diyen denicemmm bunu merak ettimm
tarafından
Benim banyonda vardı fayansta ayda çıktı valla
0 oy
(1,195 puan) tarafından
Bulaşık parlatıcısı öneriyorlar ama en iyisi her yıkamadan sonra silmek ki zamanla geçmesi zorlaşıyor 
(301 puan) tarafından
Evet silmek lazimda iste silemedigim zaman cok oluyo
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Bulasik teli ile yaptim çizdi yapma bulaşık süngerinin arkasıyla yap sıcak suyun içine sirke dök ovala ben öyle yapıyorum su ve sabun lekesi anca öyle çıkıyor 
(301 puan) tarafından
Ayy iyi soyledin valla ben yoksa bu can havliyle bulasik telini denerdim ilk
(3,036 puan) tarafından
Bilmiyorum benimkini çizdi bıraktım yapmadım zaten buzlu ablamınki düz cam bide leş gibi oluyor buzluyken  belli oluyor barı
(301 puan) tarafından
Iyyy aman amann kalsin  sirkeyi de deniym alisti zaten dusakabin herseyi deniyrz onunla
(3,036 puan) tarafından
Ya ben diş macunuda denedim ama hem çok gidiyor hem zor oluyor ama güzel cikariyo
0 oy
(34 puan) tarafından

Çok etkili bir yöntem var bir sprey şişesine suyu koy sıcak suyu, içine şişenin boyutuna göre bolca limon tuzu at ve çalkalayın tuzların erimesini sağla, sonra bunu duş camlarına sık ve biraz bekle 15 dk filan, sonra sıcak suyla durula ve iyi bir cam beziyle kurula misler gibi olur. 

Ayrıca cif banyo spreyi de aynı şekilde çok güzel temizliyor ve harika kokuyor :)

(301 puan) tarafından
Gercekten mi limon tuzu diyorsunnn ayy insallah bunlar fayda eder zira kafayi yicem
(34 puan) tarafından
Evet her zaman kullandigim yöntem bataryalarda camlarda aynalarda harika sonuç veriyor sağlığa ve cüzdana da zarar vermiyor ☺
(301 puan) tarafından
Evet basit ve ucuz bi yontemmis sagol tatlim :)
(34 puan) tarafından
Rica ederim ☺ kolay gelsin şimdiden
0 oy
(84 puan) tarafından
Sirkeli su denedinmi canim
(301 puan) tarafından
Denemedim canim ama denicem hep cifle deniyrdum ama kollarim agriyo cikmiyodu o kadar emek veriyrm bi duruluyorum.aynii
0 oy
(2,484 puan) tarafından
Cif ve bulasik teliyle cozum buldum ben

Ama benimki cam degil plaatik camsa cizebilir ilk once kucuk bi yerde dene istersen
(301 puan) tarafından
Cam benimki cizebilir burdaki bi arkads da yazdi onunkini de cizmis durduk yere basima is almiyim su lekesi gidicek diye  kökten zarar vermiyim :)
0 oy
(329 puan) tarafından
Bimin parlatıcısınım içine camasır suyu koyuyorum fısfısla her yere pürkürtüyorım bulası sürgeriyle hafiften ovuyorum Bi yarım saatte bekletiyorum pırıl pırıl oluyor
(301 puan) tarafından
Sadece parlatici denemistim.bende bi degisik oldu camım ondan birakmistim onu
(329 puan) tarafından
Yok cnm camasır suyu da koyman lazm da bnmki plastik buzlu oldugu için bsey olmadı
0 oy
(3,024 puan) tarafından

image

bunu dene canim bi akrabam.bundan memnun kalmisti
0 oy
tarafından
Şu Marc sprey iyi çıkarıyor hemen de çok pahalı ya 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ben denedim super oldu. Fayanslarada uyguladim. Sonuc guzel. Yag coz sıktım. Sonra telledim.
0 oy
(667 puan) tarafından
Sirkeli suyu dene bi de canm varsa elma sirkesi olur
0 oy
(1,572 puan) tarafından

Şiddetle öneriyorum

image

(1,572 puan) tarafından
Ben ne yaptıysam geçmiyor du bir türlü . Sonra bunu denedim bır tur sıktım beklettim 5 dk falan geçti biraz daha sıktım sonra süngerin sarı kısmı ile ovala kopukleniyor zaten iyice temizle sonra durula farkı göreceksin. Musluk başların daki kireclere de çok iyi geliyor ve kokusu da çok güzel.
(301 puan) tarafından
Bunu aliyim bi sagol canim
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Sakın porçöz ve çamaşır suyunu birlikte kullanma zehirlenirsin
0 oy
(7,652 puan) tarafından
Her banyodan sonra suyu çekçek ile çekiyorum hiç su lekesi kalmıyor.  Küçük el çekeceği al valla çok pratik kalınca kötü oluyor kireçli sulardan 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
8 cevap 344 göst.
17 Ocak 2022 Aile kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,605 cevap

36,581 kullanıcı

...