0 oy
601 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,754 puan) tarafından

Gerizekalı otobüs almadı bizi durağa yakindik halbuki... Ve ileride kırmızı ışık vardı.. Şimdi de yağmur yağıyor ve randevu saatine yetişemiyorm.. offfff offffffg

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oyyy o davsani nasıl almazlar yaaa . Kıyamam bu 20 yaş altı uygulaması bence bı yaş grubunolakiydi çünkü ben bile biri üç bu uk biri 9 aylık biser ihtiyacım olsa gidemiyorum kimseye de emanet edemiyor umm. Yani en azından 5 yaş falan olabilirdi yada daha anneye bağlı çocuklar dahil edilmesiydi keşke
(7,754 puan) tarafından
İki yaş altı serbes canım ama üstü xocuklar dayanamaz markette elini sürer diye korumak amaçlı yasakladılar çok zor dimi bu zamanda insan kimseye güvenmez ki emanet edesin ..
tarafından
Öyle valla cnm kimseye guvenipte çocuğunu bırakmam ben. Hele evde hiç bırakıp ta gidemem  o yüzden eşim aliyo herşeyi
-Reklam-
+1 oy
(442 puan) tarafından
Beebek arabamla dolaşmayı özledim hönküre hönküre ağlamak istiyorum su virüs bitse ya artık 

Rabbim kolaylık versin bu arada 
(7,754 puan) tarafından
Allah razı olsun canım bende çok özledim her gun kızımı dışarı çıkartırdm evde beş dk uyumayan çocuk dışarda 3 saat uyurdu . Yeter ki uyusun diye saçma sapan yerlere giderdim sokak sokak gezerdim
0 oy
tarafından
Kiz cocuk boğulacak fena oldum bian
(7,754 puan) tarafından
94 acaba aynı zamanda denk geldik mi okulda merak ettim eşin kacli ? Ben bir yıl erken başladım.  1den 4e kadar mi ordaydin?
(7,754 puan) tarafından
Cakmaktan sonra hangi okula başladın ?
tarafından
Eşimde benimle aynı çakmaktan sonra ikbal caddesinde okula gittim
tarafından
Kız özelden yaz yorum sahibi kizicak   :)
(7,754 puan) tarafından
Emrullah Turanlı mi kız yoksa :) bende orda okudum ahahaha
0 oy
tarafından
Çok havasız duruyor hasta olur çok sıkmasaydınız
(7,754 puan) tarafından
Havasız değil yanları açık yağmur yağıyor halı ile islanmamasi için yağmurluk taktım
0 oy
tarafından
Sosyal izolasyondan dolayı almamistir 8-10 kişi almaları lazım yoksa ceza alırlar 
(7,754 puan) tarafından
Kız iki kişi vardı sırf durakta değilim diye durmadı vicdansız. Geçen hafta gittiğimde de almadı yasak ceza keserler polis götürsün dedi polisi aradım biz öyle bir hizmet vermiyorx dedi
 Bend dedim napayım yürüyerek mı gideyim kardeşim :) meğer iki yaş altına serbestmis cahil insanlar durdur asinlar seni dedi . Hey gidi ben senle konuşana kadar adam on durak gitti
tarafından
Kıyamam yaa yağmur da çocukla çok sınır bozucu ni şey gerçekten yani boş oldug u halde almadıysa yazık günah
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Hastaneye gittiğinde danışmaya uğra Hemen onlar yardımcı oluyorlar saat Geçsede sokuyorlar canım
(5,936 puan) tarafından
Ay canım benim çok teşekkür ederim Çok sağ ol Benzeten var ama Bade İşçil'e saçlarım küt ken  daha çok benzetiyorlardi .
Ümraniye'de oturuyormuşsun demin bir posta gördüm neresinde oturuyorsun canım annem de Ümraniye'de oturuyor
(7,754 puan) tarafından
Valla ben her yorumu bade işçil yazmış gibi okuyrm küçük fotoğraf olduğu için  çok benziyorsun bu şekilde de :) Çakmak çamlık mahallesi annen neresinde ?
(5,936 puan) tarafından
Canpark var ya canım bilirsin hemen Can parkın çaprazında Samsun Fuar Samsung'un yan  binası üst katta  adreste verdim kiz ahahahhahahahhaha
(7,754 puan) tarafından
Ahahhaah gidip bir ara zilini çalayım bari teyze ben didinin didisiyim nasılsın iyi misin diye :) baya iyi yerde oturuyor her şey elinin altında ne güzel . Tek kötü yanı arabalar ve kalabalık.  Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
(5,936 puan) tarafından
Kuzum İnan ki 12 yıldır orada oturuyor annem
Ki ben de evden gelin çıktım ilk oturduğumuz zamanlar sadece kaç tane taş vardır hiçbir şey yoktu Son 4-5 yıldır oralar güzelleşti değerlesti
Git vallahi mutlu olur Ne yapacağını şaşırır ama ses gürültü çok etkileniyorum camlar Çift cam alıştı yani Amin canım amin cümlemize inşallah

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 210 göst.
23 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,829 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 633 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 497 göst.