Daha demin bir post okudum içim okadar acıdıki kendimi onun yerine koydum bursa bazı insanlar akşama ne yemek yapsam diye post açıyor ve yorum yapanlar bir sürü yemek çeşiti yazıyor o yemekleri yiyemiyenler de var bu uygulamada arkadaşlar lütfen herkesten rica ediyorum bu konu üzerinde çok dikkat edelim bugün CUMA nefis denilen bişey var yapamayan yiyemeyen bir sürü insan var onlar şmdi o yemekleri okuyupta canı çekmez mi çekipte yapamadığı zaman ağlamaz mı üzülmez mi bana katılmayanlar belki olur herkesin kendi idari düşüncesi benim düşüncem bu aklınıza yemek gelmiyorsa YouTubeyi açın bakın zor değil lütfen bu konunun üzerine düşelim !!
Haklisn canm keske ince düşünebilsek bu kadar
Haklisin canm o arkadasinda Allah yardimcisi olsun evlatlarinin rizkini bol versin insallah
Cok haklisin canim Rabbim yardimcisi olsun darda kalanlarin inşallah
Kizlarrr o post sahibi benimm yeni bi post actimm allah hepinizden razi olsun yeni muhtarimiz tesekur adina gezerken kapim caldi bende ihtiyaclarimi soyledim hizir gibi yetisti hepinizin duasiyla oldu bunlar cok tesekur ederim allah razi olsun hepinizi ayri ayri seviyorumm
1,492,024 soru
24,379,810 cevap
348,641 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın