Canım benim. Hamuru için ;
- 2 buçuk su bardağı sütü tencerede biraz ısıttim hatta bir tane yaş mayayı da içerisine attım. Daha sonra hamuru yoguracagim kaba döktüm. Üzerine 2 tatlı kaşığı toz şeker . 3 tatlı kaşığı tuz koydum ununu da yavaş yavaş ekleyerek koydum . Hani poğaça hamuru yapıyoruz ya kulak memesi gibi oluyor. Bu ondan biraz sert hamur olacak . Sonra üzerine poşet geçir 15 dk beklet . Daha sonra tezgahın uxerine al hamuru elinle uzat hamuru sonra ufak ufak beziler kes. Kaç tane elde edeceksin bakalım ben 18 tane elde etmiştim herkeste farklılık gösterebilir. Tepsiye koydun ya onları üzerine de sivi yağ gezdir bolca. Üzerine poşet geçir strecte olur. Yr saat dinlenmeye birak. Sonra si da zaten tezgaha tek tek alarak elinle yağlayarak güzelce aç. Ne kadar buyutursen onun bir kararı yok yani. İlkini gül böreği şeklinde yap tepsinin ortasına köy. Diğerlerini uzun uzun yap etrafına efrafina tamamlaya tamamlaya tepsiyi doldur. Ayrıntılı ayrıntılı yazdım anlamadigin bir yer olursa yazarsın canım :)