0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
kızlar brn 36+2 günlük hamileyim.. ve daha brbeğimin kilosunu bilmiyorum doktora sordum bizim ulturasonda göstermez diyo  dedim öğrenmek istiyorum haftasıyla uyumlu 3 kilo dedi sizcede öylemidir çok tereddütte kaldım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Madem 3 kilo niye bizim ultrasonda gostermez diyo cok sacma.kendi kendine celismis.bilgi vermiyosa imkanin varsa doktorunu degistir canim sorumsuz biri sanirim.kilosu boyu gelisimi onemli seyler kendisi bilgi vermesi lazim
(67 puan) tarafından
kağıda bakarak haftasıyla uyumlu 3 kilo dedi hastanrlerin hiçbiri kabul etmez haftam ilerde çünki valla çok saçma ya
tarafından
Eder canim niye etmesin.imkanin varsa ozele git yoksada sen yinede baska bi doktora git
(67 puan) tarafından
inŞallah canım
-Reklam-
0 oy
(1,721 puan) tarafından
3 kilo olması gerekiyor haftasına göre ama göstermez deyipte nasıl gösterdi kiloyu onu anlamadım biraz baştan savmış gbi olmuş sanki 
(67 puan) tarafından
kağıda bakarak dedi canım değerlerine göre haftasıyla uyumlu dedi de işte beni tatmin etmedi
0 oy
tarafından
Bnm de 36 da 3100 du ama ultrasyonda 38 gözüküyordu kilosu önde eğer 3 kiloysa :)
(67 puan) tarafından
işte hiç bi fikrim yok kağıda bakarak söyledi öndemi geridemi tammı poffff
tarafından
Kağıt varsa at bakayım
(67 puan) tarafından
gittiğim hastaneye bırakılıyo canım eve götüremiyosun ama bidahaki gittiğimde çeker atrım postu sana göre açarım bi bakarsın :)
tarafından
TM canım Yusuf'un annesi usg resmi yaz anlarım cnku bazen gözümden kaçıyor postlar.
Veya diğer kızlar da anlar bn görmesem illaki yardımcı olan vardır sana
(67 puan) tarafından
saol canım :)
0 oy
(794 puan) tarafından
Bende 36haftalik Olcan bilmiyorum kilosunu bende 3kilo fln varmıdır diye kendi kendime tahmin ediyorum 
(67 puan) tarafından
aynı kaderi paylaşıyoruz şuan :D
(794 puan) tarafından
Ewt bide korkuyorum sezaryen olacam devlette bebek çalma fln olur dediler bide
(794 puan) tarafından
Bebeğe bileklik takıyorlar mi ilk doğunca
(67 puan) tarafından
yok ya öyle şeyler düşünme aklına getirme tabi takıyolar diye biliyorum zaten direk senin getirdiğin kıyafetleri giydiriyolar
(794 puan) tarafından
Sağol canım içimi rahatlattin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 21 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
+1 oy
10 cevap 238 göst.
1 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.