0 oy
819 göst.
Diğer kategorisinde (673 puan) tarafından
Bebeğim agladiginda duyamiyorduk kamera aldik ama kamerayi gordugu an cigligi basip agliyor. Kameraya sus taktim yinede korktu. İsin garip tarafı eline aliyor ama dururken korkuyor. Buna nasil bi care bulabilirim ?

7 Cevaplar

0 oy
(30,415 puan) tarafından

Sevdirmeye calis yada goremeyecegi bir yere koy 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden olabilir ya 
(673 puan) tarafından
Hic bir fikrim yok ne denediysek olmadi o uyuyunca yerine koyuyorum simdilik gece diye gormedi ama gunduz uyanip gorunce agliycak yine kesin
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Bakici kamerasi neki canim bakiciyimi izlion
(673 puan) tarafından
Yok bebegi izliyorsun adi oyle geciyor
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Kuzum süsle onu hiç anlamasın o 
(673 puan) tarafından
Susledim ama orda olmasi yetiyor baska yerede koyamiyorum en net ordan goruyor kamera
0 oy
tarafından
Kızım mikserden ve elektrikli süpürgeden korkardı ayrıca motor kaskı. 

Her gün babası işten gelince motor kaskı kafasında görünce çığlığı basardı,

Bende kendi motor kaskimi taktım 20 dk boyunca evin içinde öyle gezindim  .

Önce yine çığlık basti içinde ben olunca kaska güvendi.

Sonra dakikalarca suratima baktı. 

Ağladi ufacık sustu ağladı ufacık sustu .Sonra alıştı . 

Sonra mevzuyu çözdüm meğersem korktuğu seyler ona zarar veriyor zannediyormus ve güven saglamasi lazım güvendiği sadece ben oldugum bende görünce alıştı .

Sonra sıra geldi elektrik spurgesine bi elimde bebek bi elimde süpürge evi supurdum önce ağladı ciglik atti sonra supurge ile şarki açtım oynadim sonra güven sağladı. 

Ertesi gün supurgenin pesinden gezmeye başladı:) 

Miskerde aynı şekilde uyguladim

Sende komik gelecek ama kamerayi üzerine tak .

Biraz senin üzerinde gorsun ve alissin aglamasindan korkma kuzum çünkü alisiyor:)
(673 puan) tarafından
Birlikte sevdik oyun oynadik kameradan sevdigi sarkilari actim elindeyken sorun yok ama kamerayi yerine koydugumuz da cigligi basip agliyor kamerayi susledim olmadi corap gecirdik yine olmadi nasil alidacak bilmiyorum hide dis cikariyor zaten huysuzdu bide onu gordukce agliyor odaya girinve ilk onun oldugu yere bakiyor var mi diye baska bi yere dr koyamiyoruz anca ordan net gorunuyor. İlk defa bir seyden korktu hic supurgeden faln korkmaz niye korkuyor anlamadik
tarafından
Akilli bebek cunku kuzum :))) Canım benim bebegim hiç birseyden korkmazdı ilk babasının kaskından korktu korktuğu seyin üzerine dikkat etmeyince hep o korkmasın diye gostermeyince devamı geldi.
Şuan hiç birseyden korkmuyor dediğim gibi üzerinde gorsun bir süre alışacaktir
0 oy
(164,246 puan) tarafından
Gosterme bebise onun gormiyce bi yere koy
0 oy
tarafından
Görmeyeceği bir yere koysan 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 229 göst.
5 Ocak 2026 Diğer kategorisinde ELA... (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 565 göst.
19 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yasemin1644 (4,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 361 göst.
+2 oy
5 cevap 258 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,143 soru

24,472,690 cevap

355,269 kullanıcı

...