Normalde boyle değilimdir ama bugün bi tuhaflastim. Gebeligim agir geçiyor bu yüzden mecbur kalmadıkça dışarı cikmiyorum. Hep evdeyim. Bütün gün evde hergun ayni işler. Evi topla bulaştıkları yıka yemek yap evin isleri hergun hergun bunaliyorum artik. Kocamla gezmek dışarda farklı birşeyler yapmak istiyorum ama eşim gebeligim agir diye istemiyor. Hamilesin sen ne isin var dışarda biri karnına çarpar felan diye istemiyor. Ben de bunaliyorum napicam bilmiyorum ağlıyorum bu sefer de abartiyosun diyor. Kimsem de yok ailem uzakta hep boyle evde tek basıma ev işleriyle uğraş dur. Simdi kalkıp salonu topliycam ve aksama ne yemek yapsam diye artik mutfağa gircem :(
Ne zaman boş kalsam hep böyle olurum ben bi meşgalenizin olması lazım bebek için dolap süsü filan yapabilirsiniz yada kitap okumak çok parçalı puzzle yapmak bana çok iyi geliyor klasik belki ama. Bide siz de bi insansınız neticede bi yürüyüş dahi olsa iyi gelir birine çarparım diye ne kadar dışarı çıkmayabilirsiniz ki. Sizin iyi psikolojide olmanız herşeyden daha önemli bebek için şuan
Inanki beni anlattin sikntili bi gebelik yasiorm ewden cikmiorum hastane disinda ailem uzakta bide oyle is falanda yapamiom yapsam.belki zamn qecer ayagada kalksam tansiyonm cikiyor o yuzden butun qun oturuom yatiom tw karsisinda bunaliom. Eskiden her hafta qezmeye qiderdik esimle izin qununde smdi hic bi yere qidemiom kafayi yicem en sonunda
Canım bak sana diyim şimdiden kendini evlere kapatma. Zaten loğusalık ağır geçiyor ; benden demesi.
409,104 soru
12,295,583 cevap
38,316 kullanıcı