0 oy
526 göst.
Aile kategorisinde (201 puan) tarafından

image28+4 deyiz besigimizi siparis ettik sizce erken mi daraniyorum? Nasil modeli bu modeli kullanan var mii

11 Cevaplar

0 oy
(5,332 puan) tarafından
Farklı marka nın kini kıllanıyorum ben çok memnunum hatta oğlumla çoğu zaman beraber uyuyyoruz
(201 puan) tarafından
Ablamda kullaniyor cok memnhn soyle bi 4 yasina kadar goturse oda yaparim sonra
(5,332 puan) tarafından
Götürür inşallah   sağlam bizim ki 15 aylık kullanıyoz halen
(201 puan) tarafından
Oo ne guzel
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben aynısının başka modelini aldım çok güzel çok rahat miniğim mis gibi uyuyor 

Güle güle kullansın senin miniğinde ☺️
(201 puan) tarafından
Ayy Insallah saglicakla buyusunler icinre
0 oy
tarafından
Oyun parkı kullanışlı oluyor bende öyle aldım güzelmiş güle güle kullan 
(201 puan) tarafından
Erken almamisim degil mi tesekkur ederimm
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Erken değil fakat bu markaya göre pahali almışsın geçen sene 400 tl satiliyordu bunlar biraz arastirma yapıp bende park besik almistim fakat kanz almistim...O zamanlar bunu da görmüştüm 400 tl ide suan virus sebebiyle online alisverislerde cok fais fiyatlar var bir cok urunun fiyatini artırmışlar buda oyle olmus sanirim...
(201 puan) tarafından
Benim ablam 500 tl hem yatak hem park besigi almisti maalesef her gecen gun zam kraft mi kanzmi ne 1200 e satiyor simdu ucmus fiyatlar
(1,240 puan) tarafından
Ben gecen sene 1400 aldim fakat suan cok artmis fiyatlar virüs sebebiyle bilmiyorum ama bebek alisverislerinde doger onemli seylerde online alisveris kisa sureli yapilmamali doye dusunuyorum cunku fark feci var...
(201 puan) tarafından
Evet maalesef ama.uzun vadede gidip alisveris yapmakta cok tehlikeli mecbur kaldihi icin insanlar firsatcilik yapiyorlar
(1,240 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi üzüldüm yaa
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Model güzel kaliteli olduktan sonra Park beşiğin her türlü gideri vardır asla pişman olmazsın Park beşikten
(201 puan) tarafından
Dimi hem katla koy cantaya diger cocuga kullan
(2,891 puan) tarafından
katlayıp koymaya Allah nasip etmedi Vallahi benim Oğlan 20 aylık ikinciye 4 aylık hamileyim şu an park beşik açık içinde oynuyor Hatta
0 oy
(1,822 puan) tarafından
En guzeli canim park besik :) bende park besik aldim :) 28 haftaliktik aldigimda erken aldik iyi oldu simdi bak cikip magazalara falan bakamiyoruz iyi ki erken almisim valla 
(201 puan) tarafından
Aynen cikamadigim icinnbende alayim artik dedim :)
0 oy
tarafından
Ben kanz marka kullanıyorum kullanışlı canım gayet 9 aylık oldu 3 4 yasına kadar kullansan gider yani. 
(201 puan) tarafından
Bende oyle dusunuyorun 4 de kadar kullanirim sonra baza
0 oy
(23 puan) tarafından
Çok beğendim beşiği bunlarda cibindirik oluyor mu 
(201 puan) tarafından
Iceriginde yaziyor ama var mi bilmiyorum belki yolluyorlardir
0 oy
tarafından

Cok guzel cnm uyusunda büyüsün yavrun insallah :)

Canim valla sen 29 haftalik olmussun erken mi.diyosun ben daha 11 haftaligim eşim besigimizi bitirmek uzere nerdeyse:D 

Rabbim evlatlarimizi sag saglim kucagimiza almayi besiklerinde mışıl mışıl uyutmayi nasip etsin insallah <3

(201 puan) tarafından
Yaaa amiiinnnn bilemedim valla ne zaman alsam diye aldim gitti :)
tarafından
En iyisi cnm Rabbim evlatlarimizin acısını gostermesin
(201 puan) tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
Gule gule kullanın  çok  hoş  duruyor
(201 puan) tarafından
Tesekkur ederimm

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 565 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 499 göst.
30 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 951 göst.
9 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 450 göst.
20 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Aşk bebegim (69 puan) tarafından soruldu

406,485 soru

12,191,100 cevap

36,711 kullanıcı

...