0 oy
961 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,679 puan) tarafından
Kızlar nasip olursa 6 aylık olucam ilk çocuğum biraz sıkıntılı hamilelik geçiriyorum o yüzden doktor dedi erken doğum riski var diye neyse.. 

Görümcem kaynanam biran önce başlayalım hazırlıklara liste yaptık eşim baktı bune bir sürü ne gerek var şart mı demeye maddiyad değil çok şükür ailesinin durumu çok iyi her gittiğimde kayınvalidem para verir istediğini al canının cektiğinş ye falan diye 

Görümcem bebek arabasını almış **** ile beraber kayınvalidem para verdi beşşiğlnş al diye sorun şurda eşim ne gerek luzumsuz seyleri kullanmayacak olduğumuz şeyleri almaya diye sinir ediyo beni hevesimi kursağımda bırakıyo cimri değil asla çok şükür yeme içme olsun hersey bol ama eşya konusu olunca fazlalık olsun istemiyor bunu nasıl anlatcam bilmiyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın :((

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk çocukta gerçekten gereksiz çok şey alınıyor heves heves ...benim üçüncü oğlum olcak bu hafta inan 3 takım iki battaniye bı beşik aldık ...
(2,679 puan) tarafından
Bilmiyorum valla canm yoksa ben alınganlık mı yapıyorum yoksa anlamak mı istemiyorum karşımdakini yada eşim mi umursamıyor :(
tarafından
Ya sende haklısın herşey almak istersin ilk olunca
tarafından
En iyisini yapmissiniz yeter
(2,679 puan) tarafından
Aynen canm 3 düşük yaptım çok şükür bu sağlıklı tamah ettim herseye
-Reklam-
0 oy
(3,918 puan) tarafından

Ilk cocukta alinmali canim besik felanda gereksz birsey degil. Illaki alinacak ihtiyacLari 

(2,679 puan) tarafından
Kız baby nest bile aldık alıyo ama bir ton laf ediyo buda kesin mi lazım diyo ama çenesi de durmuyor
(3,918 puan) tarafından
Dicek birsey bulamadim kuzum he de geç :D
(2,679 puan) tarafından
En iyiyisi alıp koymak evelt lazım deyip onun dediklerini he deyip geçmek söylediğin gibi :))
0 oy
tarafından
Erkekler düz mantik renklerde ana renkleri bilirler. Turkuazda mavidir bebe mavisidr mavidir su yeşili bile mavidir... Yada koy mutfaga su bardagindan da su içilir kahve fincanindan da su içilir. Hep düz mantık. O yüzden gorumcenin kayinvalidenin seni anlayip esinin ne gerek var demesi cok normal. Elimizin altinda olur meraj etme çöpe gitmez hic bsey de. Kafana da takma
(2,679 puan) tarafından
Çok güzel anlattın valla canm o kadar haklısın ki bende istiyorum ki herseyi olsun mahrum kalmasın imkanlar dahilinde tam onuda anlıyorum şu dönemde zor ama napıyım ihtiyaç yani en iyisi ona sormadan almak :)
tarafından
Aynen aman ne anlycak zaten o. Kendi ozendigin ne varsa al onun özendiği bsey varsa o da alsn :D
(2,679 puan) tarafından
Ayne valla alıcam ben bnm hevesimi kırıyo ama kendi hayaline bir duysan yok oğlumla ben gezerim sen otur evde şöyle yaparız onu alırız gezeriz der
0 oy
(3,767 puan) tarafından
Inan içimden ne geliyor ise al ilm kıyafetlerini yetecek kadar al fazla alma hemen büyüyorlar çünkü 

Genelde onun dışında biraz daha büyük kıyafetler al

Beşik de yatacfndn eminsen al yada yan beşiği al küçük zaten bi süre sonra yatmıyorlar yada yatramiorsun kalır eder düşer vs den bebek arabasını en iyisi ve kullanışlı al derim bemim imkanım yoktu alamdm icim de kaldı gereklice birsey
(2,679 puan) tarafından
Aynen canm bende imkan dahilinde herseyi olsun istiyorum inan anne yanı yatağı baby nest aldım bebek arabası puset görümcem almış hem kullanışlı hem kaliteli kaynanam beşik al dedi sonra odasını yaptırırım Bn deyince büyük birsey almıcam gel gelelim eşim işte
(3,767 puan) tarafından
Yanında durucak bir beşiği var ise bana sorrsan büyük başka bir beşiğe gerek yok yinede sen bilirsin tabi ki
Biz aldık bir kez yatmadı yan beşiğinde yattı 6 7 ay okdr daha da yok
Ilerde oda alicm tek çocuk zaten istedgm gibi borç yapıp alicm hayalim var :)
(3,767 puan) tarafından
Sallincak al mesela bak ben almadm çok pismnm valla
Oturmaya vs başlayınca zamanı gelince koy çocuk için eğlence olur senin içinde kolaylik
(2,679 puan) tarafından
Aynen csnm güzel olur ev kendimizin çok şükür odasına göre alınır hersey salıncak ve bebek maması çok diyorum bnde bakalım ikna edemezsem eşimi Kaynanama derim o haller:)
0 oy
tarafından
Erkekler anlamadıkları için gereksiz diyolar 
(2,679 puan) tarafından
Aynen valla ona göre hersey olur biter eskiden bunlarla mı büyüdük biz deyip başlıyor laf etmeye
tarafından
Benimki de başlarda öyle diyodu sınır oldum sen kendi zamanınla mı kiyasliyon dedim eskiye bakarsan ne vardı zaten. Anlattım bu bunun için gerekli diye sonra hakverdi bana
(2,679 puan) tarafından
İnşallah bizimkide beni anlar bırakır su huyunu sürekli kıyaslama yoruldum inan canm
0 oy
tarafından
Listede gerçekten gereksiz diye düşündüğün şeyler varsa eleme yapabilirsin heves kıralacak birşey yok sonuçta gerçekten listede işine yaramayan şeyler varsa almanın anlamı yok cano
(2,679 puan) tarafından
Kaç kere kontrol ettim fazlalık gereksiz almayım diye canm lazım olanlara bild şart mı diyo fuzuli masraf yapmam zaten dükkan kapalı araba kaza yaptı canı sıkkın ama olması gereken seye bile ne gerek var diyo
tarafından
Bak diyorsun canı sıkkın emin ol şuan o listeye değil içinde ki sıkıntıyı dışa vurma derdinde yani senlik veya listelik suç yok hayat şartlarından dolayı böyle bence üzme tatlı canını
(2,679 puan) tarafından
Haklısın canm diyorum ya alınganlık yapıyorum bnde bazen farkındayım en iyisi oluruna bırakmak
0 oy
(657 puan) tarafından
Allah vermis esinde yemegi bilmiyo desene aman takma onu kaynanan arkandaysa git o kadinla yap gozunde biseyde kalmasin bunun 1ci 2 cocuk diye bisey yok minik bebek minik bebektir sonucta
(2,679 puan) tarafından
Hiç Sorma valla kaynanam o yönden eli bol bizimkisi yemez asla herseyi kendim yapıcam derdinde çok şükür kaynanam hevesin kalmasın ye iç gez giyin der
(657 puan) tarafından
Sende aklıni kullan kaynananla arani iyi tut esini bosver :D oyle kaynanam olsa esimi boşar kaynanami alirdim :D
(2,679 puan) tarafından
Öyle yapıyorum bende canım kaynanam derim her işini yaparım evde gider 1 hafta kalırım gelin kaynana değil arkadaş gibiyiz saolsun oda bnm gönlümü hoş eder. Çünkü köyden hiç çıkmamış imrenir benm yapamadıklarımı sen yap der hep bnde onu alır gezdiririm hep şehirlere yer içeriz elimi cebime Attırmaz Allah razı olsun :))
(657 puan) tarafından
Masallah ne güzel valla canim benim
0 oy
(12,686 puan) tarafından
Ayy bu karışan erkek beni deli ediyo ya. Benimki hayatta karismaz sen bilirsin der ne lazimsa. Bana soylemene bile gerek yok
(2,679 puan) tarafından
Ahhh nerdeee canım bendeki şans iste evde iş yapsam ona bile karışır valla çok biliyorsan kendin yap derim sonra yok sen yap daha iyi biliyon der. Sunu alcam diyorum ben karışmam der alınca bunumu aldın yok şöyle böyle der
(12,686 puan) tarafından
Benimkide mesela kiyafete karisir oturup kalkmaya karisir ki ben dikkat ederim. Erkek doktora karisir. Ama alinacak biseye hayatta karismaz. Sen biliyosun ne alinacagini tamam. Hayatta alma demez. Elbise alicam tamam. Ayakkabi tamam. Bebeğe su lazim tamam bana soylemene gerek yok
(2,679 puan) tarafından
Bn birde aydın gibi yerde yaşıyorum çok şükür rahat insan değilim buraya göre  gayet münasip giyinirim ama karışır yine durmaz çenesi bazen habersiz alırım ondan hemen anlar ne zamn aldın der bilir Allah tan cimrilik huyu yok sadece gereksiz ne işine yarar az kullancan lafı yer bitirir beni
0 oy
tarafından
Erkekler bazen oyleler canım. Kızımın beşiğini doğuma 2 gün kala sipariş etti yatağını da. Biz hastaneden taburcu olurken geldi yatak düşün. Koca karnimla alışverişini annemle ben yaptım çıkıp. Aman ne gerek var ne acelesi var hep oyleydi
(2,679 puan) tarafından
Bende o durumu yaşamadan alınsın herseyi diyorum canjm benm ailem çorum da ben ise aydında yaşıyorum burda kimsem yok annemi yeni kaybettim Allah rahmet eylesin..  Saolsun eşimin ailesi bnm için herseyi yapıyo öz evlatları gibi ama eşim ne gerek var hep  yani
tarafından
Sen bilirsin ihtiyacını eşini kafaya takma kayınvaliden de destekmis madem ne güzel. Annene Allah rahmet eylesin canım benim... Ben de corumluyum bu arada
(2,679 puan) tarafından
Çok şükür kayınvalşdem bişey demez canm :)) Allah razı olsun canm bnmm saol biz merkezde otuyoruz gögğs hastanesinin orda hemen sen neredesin canm
tarafından
Ben de Bahçelievler'de oturuyorum canım merkezde. Elitpark var ya oraya yakınım:)
(2,679 puan) tarafından
Yakınız canm çok memnun oldum bnm ablam elit parkda çalışıyordu sekreter şuan doğum izninde onların evide bahçeli evler okulunun orda :))
0 oy
(333 puan) tarafından
Olsun cnm o söylensin sen alicaz de ilk bebegin istedigini al durumun varsa. Benimde ilk bebegim karantina sureci gecsin bende alicam asiriya kacmadan :)
0 oy
(554 puan) tarafından
Ay bizimde tam tersi ne bulsa aliyo bende almayalım yer yok diyorum oturup konuşunca orta yol buluyoruz ben beşik almadim mesela çünkü gerçekten yerim yok hamak aldim büyüdü şimdi yatagin yanina tekli baza koydum onda yatiyo ayri oda yapamadık salona oyun alani yaptim ama o kadar çok oyuncak olduki adim atacak yer kalmadı bulduğun yere eşin otur yani bende deli oluyorum ama heyecanını anliyorum canım bazı şeylere sonradan gereksizmis diyoruz ama almazsanda içinde kalır iyisimi sen al kayinvaliden parada veriyormuş bak ne ozeniyorsan al geç birdahami gelecek bu günler
(2,679 puan) tarafından
Ne güzel valla kız ::) yok valla abartmadan alıyorum ama bazen ona bile yok diyo illa şart mı yok efendim hemen mi lazım demeye başlıyor saolsun kayınvalşdem  içinde kalmasın al der
0 oy
tarafından
Sende neyi nerde nasıl kullanacağını anlat 
(2,679 puan) tarafından
Anlatıyorum canm ama o an ki ifadesi anlamamak istememesi beni deli ediyo tüm hevesim kaçıyor yapasım gelmiyor valla
0 oy
tarafından
Uygun bi dille anlat kuzu bu zamanda kavga etme huzursuz olma stres yaparsan erken dogum riskin artar anlar zaman la ufak minicik seyleri gordukce oda hevese gelir erkekler bizim kadar duygusal olamiyo bazen malesef
(2,679 puan) tarafından
Aynen canm onlar bizim gibi değil oldu bittiye getiriyorlar herşeyi belki doğum yaklaştıkça değişir durumlar canm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 89 göst.
+3 oy
21 cevap 1,027 göst.
0 oy
8 cevap 391 göst.
0 oy
10 cevap 286 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,512 soru

12,308,907 cevap