Kızlar oğlum on aylık şöyle anlatayım gece bilerek geç yatırıyorum sbah erken kalkmasın diye bende sahura kadar uyumuyorum çünkü sbahta erken kalksın istemiyorum beraber uyuyalım öğlene kadar diye. Mesela şuan 2 2 buçuk arası uyudu 11 buçuk 12 arası arı mama vermiştim bide uyuturken uykuya dalması için devam sütü veriyorum 90 CC flan. İlk iki saat tam dalmiyo kıpır kıpır yatakta hemen uyanıyo sonra dalıyo baya uyuyo bazen 7de bazen 9da uyanıyo mamaya bu sefer 150 180 civarı devam sütü veriyorum bidaha onu içerken tekrar uyuyo artık bazen 12 oluyo bazen 2 olduğu bile oluyo uyandığı aslında iyi mi ediyorum kötü mü ediyorum bilmiyorum. 12 1 de uyanıyo genellikle sonra 4 gibi uyyo bir bir buçuk saat flan uyuyo. Sonra 9 gibi tekrar uyutuyorum bir bir buçuk saat yine uyuyo yani günde iki kere uyumuş oluyo gündüz uykusu toplam 3 4 saat arası bide gece uykusu 10 saati geçiyor ama aralıksız değil tabi aralarda da uyandığı oluyo. Şimdi geç yatırmam zararlı mı onu düşünüyorum sanki biraz bencillik edip kendimi düşünmüş gibi oluyorum kendime göre ayarlamış oldum çocuğu erken yatırmak daha sağlıklı tabiki ama bende dayanamıyorum 6 aylık hamileyim üstelik haliyle hamilelik çok fazla yorgunluk ve uyku yapıyor artık bünyem kaldırmıyo diyebilirim. Sizler nasıl uyutuyosunuz gündüz uykusu kaç kere kaç saat uyuyor bebisleriniz