0 oy
1,411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,187 puan) tarafından

Arkadaşlar hergun bir dünya post açılıyor kaynanam şöyle kaynanam böyle.. yok yardım etmiyor.. yok gelip oturuyor.. şunu dedi bunu yapti.. kalkipta biri demiyor ki annemde şöyle bunu bunu yapmiyor..vs. 

Belki bana kizanlar olacak ama niye sürekli kayinvalidenizden birşey bekliyorsunuz.. evinizi temizlemek yemeğinizi yapmak zorunda değil ki..sizinde ona yapmak zorunda olmadiginiz gibi..

Evet toplumsal bı otoritesi var kabul..bazıları gerçekten fena oda kabul.. ama bu kadar beklentili olmak, sonra veryansın etmek bana doğru gelmiyor.. 

Salın kendinizi yahu.. :D

25 Cevaplar

0 oy
(526 puan) tarafından
Adı üstünde kaygana sana ne yardımı olacak biz geliniz biz yardım etmemiz gerekiyor kan valah benim kayganam kötü deyil hakkında konuşursam allah çarpar 
(3,187 puan) tarafından
:) aman nazar değmesin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nereye salalım inan  iş yapmasin ben onun işini  yapayım ama yuvami bozmasın tam bi pislik kendisi konuşmuyoruz kaç aydır geçen ilçeye gelmiş kendisi köyde illa ilçeye geldiğini duyuracak rahmetli kayinbabamin hasta bezi vardı neymiş onu  almaya gelmiş eşim demiş eve gel yok demiş senin gücün karına yetmiyor ben gelmem demiş.. yani diyor karını döv  boşa  bu ilk pisliği değil def olsun gitsin ..

Anneme gelince 15 yıllık yengem var o kendi kızından ayırmaz abim yengemi aldatmıştı biz ailecek abime tavır aldık annem babam dedi sen gitme gel yanımıza oğlumuz ne yaparsa yapsin .. kimse abimi haklı bulmadi .

Utanmaz kaynanam doğum yapmışım kadın bana diyor seni istemiyoruz .. utanmaz işte çocuğun olmuş halen aynı kafada .. şimdi ben bunun ne iyiliğini gördümde anlatayım öveyim 7 geliniz kimse sevmez kimseyle anlaşmaz hep huzur bozar ...... örnegin işte .. 
(3,187 puan) tarafından
Allah kolaylık versin hak edene mustehak tavrını koyacaksin ama iş güç içinde beklemek doğru değil onu dedim sadece.. yoksa Allah ıslah etsin öylelerini..
0 oy
tarafından
Haklisin cnm kaynanam pek iyi sayilmaz  ama anneme gore de cok cok iyi davranir bana karsi . Dogumuma 10 gun var annem arayip sormuyo nasilsin diye kaynanM ise iki uc gun de bir gelip yokluyo 
(3,187 puan) tarafından
Fıtrat işte kaynana diye öcü olacak hali yok.. Allah merhamet versin..
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Cok sukur annem de hanımannemde etrafımda dort donuyor ıkısıde Bacı gibiler aralarından su sızmaz elimi soguk sudan sıcak suya sokmaz esimin tarafı sukur bende saygıda kusur etmem ve benim kurallarım vardır kendime gore herkes bilir bana nasıl davranılmask gerektinı dadı arıyorduk ızın vermediler baskası bakmasın biz ne gune duruyoruz diye ben çalışcam için hanımannemler 2 yıl boyunca bize tasındılar kendı evlerini kapattılar simdi bebek aglasa benden once kosuyor sen dinlen dıye sagol sun kendi evladından el ustunde tutuyor prensesimızı fakat bebek bende aglasada asla ben vermeden kucağımdan almaz 
(3,187 puan) tarafından
Maşallah nazar değmesin.. herkes bir değil işte kimi kıymet biliyor kimi kin güdüyor.. huzuru olmayan arkadaşlara da üzülüyorum ama fazla beklentili olan arkadaşlar var..tepkim onlara.
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Burda kimse gelip benim evimi temizlesin demez ama benim isteğim hep şü yöndendi. Kızıyla benim evimin arası 15 dakkalık mesafedeydi kızı adet olurdu gider temizler yemek yapar otururdu ama bana gelince ne yemek nede bi kere dememistir dur kızım bulasiklari ben yikiyim sen geç makina yap diye. Tam tersi zaten ben hamileyken kendi kirlettigim yeri zor temizliyodum bide onlarin kirlettigi yeri temizliyodum. Ben oglen kalkardim oglen yemek yerdim yada canim ne zmaan isterse. Ama o bizdeyken ben uyanmadan bi cay bile ocaga koymazdi.banada koyan bu işte sadece hizmet bekliyo. Gidip çayı koysaydi banada seslenseydi kalk kizim kahvaltiyi hazirla deseydi seve seve hazirlardim ama yok işte o yuzden bu kadar dolup taşıyoruz. Diger eltime her şey var paralar oluk oluk akıyo ama eşim bi kere para istedi ogluma hamileyken özel bi doktora gitcektik bi sorun vardi 400 tl muane ucretiydi esim elinizde biseyler varsa yollayin dedi yok dediler oldugu halde. Esimin iş arkadasi yolladi 500 tl. Ve daha bircok şey.

Tamam sizde hakli olabilirsiniz bazilari abartiyo ama bazilarida oyle degil
(2,483 puan) tarafından
Kusura bakmayin doluyum bu aralar.
(3,187 puan) tarafından
Haklısınız durduk yere değildir elbet sitemeleriniz.. ama insanın huyu bellidir çözerin zamanla.. birseyler beklemeye gerek yok onu diyorum sadece Allah bilsin . Rabbim herkese sağlık , huzur nasip etsin olmayınca olmuyor o yüzden beklentiye girip strese gerek yok . Değişmiyorlar nasılsa..

İlgili bir soru bulunamadı

410,498 soru

12,347,564 cevap

40,245 kullanıcı

Kategoriler

...