0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından

kizlar kizim 1 yasina girdi şimdiye kadar hep pllastik kaplarla kavanozlarla oynadi esim hep gerek yok diye almadi almadi cocuk artik biseylerle ugrasmak ugrasmak istiyo kapaklari falan ust uste koyuyo oyun yapmaya calisiyo bende alcam artik egitici biseyler ama herseyi agzina goturme huyu var hersey kucuk parcali legolar falan sizin cocuklar nelerle oynuyo fikir verirmisiniz foto aticam bunlar ise yarar mi 

image

image

image

9 Cevaplar

+1 oy
(12,523 puan) tarafından
Güzel canım bunlar alabilirsin 

Benimki büyük 4 yasında 

Küçük henüz oynamıyor bunlar da vardı bizde 
(2,241 puan) tarafından
hep lego istedim ama kucuk parcali simdilik bunlarla vasliyim saol canim :)
(12,523 puan) tarafından
Rica ederim canım :)
-Reklam-
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Al canım bende aldim bu tarz oyuncklardan 11 aylik bebegm
(2,241 puan) tarafından
saol canim :) çocuk sıkıldı artik kap kacakla oynamakdan
(1,436 puan) tarafından
Evet farkli seyler istiyolar artk
0 oy
tarafından
Koca bi kutu oyuncagi var1 yasinda. Ama belli seylerle oynuyor. Halkalar sekilli küp fln cok güzel hem egitici. Bi de hyvan sesleri cikaran piyano oyuncaklardan alabilirsn. Sesli oyuncaklara bayiliyolar. Kizlar bebeklere bayılıyo o kadar oyuncagin arasndan heo bebeklerini bulup oynuyo. 
(2,241 puan) tarafından
benimkinin de iki bebegi var bacaklarini kopardi onlari birbirine vuruyo bebekle oynamiyo :))))))) belki bunlar hosuna gider saol canim
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Yarar canım 101 re gelicek böyle bikac ürün ordan da bakabilirsin 
(3,036 puan) tarafından
Arabadan bime geliyor 15 mayısta 15 lira
(2,241 puan) tarafından
civilde  buldum bunlari bunlar da hep 15lira falan canim biminde hep kaciriyorum geliyo bitiyo burda
(3,036 puan) tarafından
Hee olabilir canım çarşambadan satışa açıyorlar şuan
(2,241 puan) tarafından
anca esim evde olunca cocugu birakip gidiyorum onda da kaciriyorum canim bakalim takipdeyim saol :)
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Kızım 1.5 yaşında hepsi ile oynuyo 3 VS eline alır almaz çözdü ve logo VS çok iyi ilk 100 kelime kitapları kartlar var insan al minik kitaplar ben artık puzzel aldkm gerçi yapmadı öyle oynasın diye ama artık puzzel ve boyama kitabı alacam kağıt kalem le oynuyo  ses çıkartan h. ayvan sesleri olan oyuncaklar VS de güzel olur konuşan köpekcik bs 
(2,241 puan) tarafından
saol canim :)masallah minige .  evet kitaplari da seviyo bikac tane var resimlere bakiyo buyuk parcali lego puzzle falan istiyorum da internette bulamadim .
0 oy
(7,935 puan) tarafından
2. Ve 3. Al eğitici oyuncaklar onlar. 1.yi 2 _3 yaşında alırsın ağzına katarsa tekerleği sökülebilir
(2,241 puan) tarafından
saol canim evet hersey agzinda yoksa cok oyuncak var alinabilcek de korkuyorum
0 oy
tarafından
Bunlar guzel is gorur cnm legolarin da büyük parçalı olanları vsr benim oglum 4yasinda nerdeyse.hala cok seviyor legoyla oynamayi
(2,241 puan) tarafından
lego bulsam ben bile oynarim cidden guzel.oluyo :)) saol canim
0 oy
(50,933 puan) tarafından
halkala favorimiz bizim cok seviyo. bultaklatda guzel canim

İlgili bir soru bulunamadı

405,556 soru

12,151,239 cevap

36,569 kullanıcı

...