0 oy
1,905 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından
Kızlar biraz önce mesaj geldi gıda başvurusunda bulunmuştum onaylanmış bir çok kişinin başvurusu sonuçlanmış kontrol edin isterseniz birçok kişinin de başvurusu kapatılmış tekrar başvuru yapabilirsiniz

6 Cevaplar

0 oy
(6,399 puan) tarafından
Gıda yardımına nerden başvuruyoruz canm ayrıntılı yazar mısın rica etsem 
(2,070 puan) tarafından
Açık kapı uygulamasıni indirin önce veya tarayicidan e devlete girmeniz lazım e devletin kendi uygulamasından olmuyor. Daha sonra yeni başvuru diyip bilgilerini giriyorsun vefa masası yardım ve gıdayı seçiyorsun
(6,399 puan) tarafından
Anladm canm sağol
(406 puan) tarafından
Canım ben uygulamadan yapmadım başvuruyu Google'a açık kapı başvuru yazdım orada form çıkıyor zaten onu doldurdum başvuru konusuna da gıda yardımı yazdım onayladım şimdi bazılarında türkiye gov dan tekrar başvuru yapınız yazıyor bazılarında da gıda yardımınız onaylanmıştır kısa sürede adresinize teslim edilecektir yazıyor mesela bana adresinize teslim edilecektir yazıyor aynı başvuruyu annem adına da yapmıştım annemin başvurusunda ise Türkiye.gov.tr tekrar başvuru yapabilirsiniz yazıyor
-Reklam-
0 oy
(299 puan) tarafından
Yok canım sabah beri bakıyorum 1000 tl için süreç devam ediyor yazıyor ne surecmis 15 gündür devam ediyor 
(310 puan) tarafından
Bende o bile yazmiyor :))
(406 puan) tarafından
canım bu pandemi başvurusu değil açık kapı başvurusu açık kapı başvurusunda gıda yardım talebinde bulunanların başvurusu süreci onaylanmış pandemi de onaylanma Yok daha bende de yok
0 oy
tarafından
Benimkinde başvuru kapatıldı yazıyor 
(406 puan) tarafından
Başvuru kapatıldı yazıyorsa Türkiye gov.tr den bak istersen tekrar sonucuna muhtemelen Türkiye gov.tr tekrar başvuru yapabilirsiniz yazar onaylanmamış sa
0 oy
(14,488 puan) tarafından

E ben bakınca bu çıkıyor. 

image

(406 puan) tarafından
tamam canım seninkisi de onaylanmış sosyal hizmetler deymiş başvurun birkaç güne mesaj gelir gıda yardımı gelecekse sen yarın falan da yokla
(14,488 puan) tarafından
Napmam lazım şuanda canım, nereye başvurcam
(406 puan) tarafından
Başvurma canım şey yazıyor mu Türkiye gov.tr den başvuru yapmalısınız diye yazı yoksa yarın bir daha kontrol et
0 oy
tarafından
Bana açık kapi1100 tl verecekmis eve gelicek yazıyor  evde yoksam evdekilere verir mi vermezse nerden alırım bilgin varmi
(406 puan) tarafından
Vermiyorlar güzelim bende evde değilim eşime vermediler kimliğinle PTT den alacaksın bulunduğun yerden
tarafından
Ama ptt kurum odemelerine baktım ödenecek tutar yoktur diyor bide ne zmn geldi size çıktıktan sonra
0 oy
(5,892 puan) tarafından
Ben açık kapıdan sosyal hizmetlere başvurdum cnm şuan açık kapı birimi havuzunda dyro bu nedemk olıyrı yanı

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 900 göst.
0 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asabii (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (819 puan) tarafından soruldu

405,891 soru