Kızlar kaynanamdan kayinpederden biktim artık
..ayak üstü yalan söyleyen insanlar .esimle bütün kavgalarımız onlar yüzünden oluyo.3 ay önce filan çok kötü kavga ettik onun ailesi benim ailem herkes duydu.sorun biz belki boşanırsak diye kendi paramızla aldığımız evi kayın peder kendi üstüne yapacakmış.tabi ben çıldırdım hakkımı savundum saygimi bozmadan. Eşim babasına asla karşı gelemez aliversib nolacak diyo.bu olaydan sonra kestim muhabbeti onlarla tabi kayniyolar konuşmuyorum diye.sirf aramızı bozmak için 3 ay önce kavgada ablam bisey demis kaynanaya .bugünde kaynana doldurmuş uzerime saldı telefonda. Eşim de sordu bole mi demiş ablan evet az bile demiş dedim ağır bisey değil.buda evini yerini acarım çocuğun ihtiyaçlarını karşılarım boşanalım demeye getirdi basit biseyi. Bende aldım elime bıçağı attım dışarı sakın gelme eve dedim.nerde kaliyo bilmiyorum icimde rahat değil ama ailesi hep aramızı bozuyo. Boşanana kadar elimizden geleni yapcam demiş abime.anasinin lafiyla bana bosancam diye gelene az bile yaptım. Inanın çok çektirdiler hala devam ediyolar ama ben hep kendimi korudum ezdirmedim ama huzur bırakmadılar .çok anlaşırız seviyoruz birbirimizi ama anası için beni de boşayacak birisi napcam bilmiyorum soğudum bugün ilk defa. Hep ailesi yüzünden boleyiz gitmekle tehtit etsem de bir iki ay duzeliyo gene aynı.onlar için oğlunu bile siliyo.