0 oy
2,185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (407 puan) tarafından
Kızlar merhaba ben 3 yıldır evliyim evliliğim in 1 senesi malum gayet iyiydi hala iyi ama benim tek sorunum birlikte yatmak olacak eşimle aramda hiçbir problem yok bana çok saygılı bir eş aileme çocuğuma gayet saygılı ve anlayışlı bir eşim var ancak şöyle bir problemim var eşim sıcaktan bunalan bir insan uyuyamayan bir insan ama hamileliğimin 6 ayından itibaren yanımda yatmamaya başladı benim karnım büyüdükçe rahatsız olduğumu düşünüp yatmadı çünkü benim hamileliğimin başları çok kötü geçti en ufak kokuya hassasiyetim vardı o yüzden hep ayrı yattık çünkü ben afedersiniz Kendi kokumdan bile midem bulanırdi lavaboya koşardım yaklaşık 4 ayın böyle geçti daha sonra Eylül ayında doğum yaptım Denizli'de oturuyorum malum havalar bir o kadar nemli ve sıcak eşim balkonda yatmayı çok seviyor yazın ben de hamile olduğum için karnım iyice büyüdükten sonratek yatıyordum buraya kadar her şey tamam bebeğim doğdu İlk 3 ay gaz problemi vardı o yüzden birlikte yatmadık çünkü sürekli sabaha kadar bağırdı asıl meseleye geliyorum oğlum 8 aylık şu an ve hala ayrı yatıyoruz bunun yüzünden çok kez kavga ettim birkaç gün yanımda yatıp geri yastığını alıp salona gidip yattı ama dediğim gibi benim bir dediğimi iki etmez her zaman yardımcı olur er zaman ihtiyacım olduğunda benimle konuşur her problemim de yanımda olur sorduğumda yorgun oluyorum işten yorgun geliyorum gece oglan sürekli ağlayıp uyandığı için dinlenemiyorum Bir de üstüne sıcak bunalıp yatamıyorum diyor sizce haklı mı? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuğa gece gündüz sen tek mı bakıyorsun yardım etmiyor mu hiç 
(407 puan) tarafından
Yok yardım ediyor mesela evde olduğu zaman çocukla ilgileniyor oyun oynuyor gece oğlum hiç uyumadı zaman bir iki saat bakıyor hani ben elimden geldiği kadar onu uyandırıp bebeğe baktırmak istemiyorum Ama genelde sabaha karşı o biraz dinlendiğin zaman bebeğim ona veriyorum bir buçuk saat 2 saat bakıyor
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Alışmış canım o benimkide Bi kaç kere teklif etmişti ayrı yatmayı fakat biz yatak odamızda yatmıyoz küçük odamız sıcak die oraya geçtik çocuk için oda yatağında yatmayı istedi ben izin wermedim hele Bi git dedim. Alışacagını tahmin ettiğim için iyiki de izin wermemişim erkekler rahata hemen alışır lar. Hamilelikden önce kendimizi bogacak gibi sıkı sıkı sarılır uyurduk Hamilelikde daraldıgım için mecbur sarılmadık şimdi istesekde sarılamıyoz öle alışılıp gidio yani Allah yardımcın olsun dini boyutlarını anlat eşine olmaz böle de güzellikle söle
0 oy
tarafından
Valla bizimde kizda bizle yattı 9 aylik daha yeni yeni besige koyuyorum yatakta üçümüz tutula yatiyoduk asıl ben esimi kovaliyofum gitte rahat yatalim diye kışın ayri yatiyoduk simdi yine beraber sorun etmiyorum ben pek ama esin calisiyosa cocuk gece uyaniyosa adam sinirleniyodur ondan ayri yatiyodur alışmıştır zamanla duzelir 
0 oy
tarafından
Çok uzun zaman olmuş o kadarına gerek yoktu bence tek yatmanın rahatlığına alışmış galiba 
0 oy
tarafından
Öyle alıştırmışsın eşini 
(407 puan) tarafından
Alıştırma dım postumu okuyun lütfen belki 10 kez tartıştım yanıma gel diye kendisi istemedi
0 oy
(18,671 puan) tarafından
benim esim top patlasa uyanmaz o yuzden oyle bir sikintimiz yok ama oyle ayrı yatmak iyi degil bence araya sogukluk girer iliski onemli canm hem 8 aylik bebek geceleri fazla uyanmaz rahatsz edicek sekikde
(407 puan) tarafından
Maalesef öyle değil canım benim oğlum bir gece uyuyorsa diğer gece sabaha kadar ağlıyor uyumuyor çok huysuz bir bebek
0 oy
(381 puan) tarafından
Benim de eşim oyleydi ben 40yken ayrı uyuyalım dedi bebek ağlıyor uyuyamıyorum dedi 2.5 yaşında da kızım var eşim kızımı alıp yatak odasında uyuyordu bende içerse bebekle uyuyordum neyse 40 bitti sonra baktım alıştı yine diyor ayrı uyuyalım bebek ağlarsa esila uyanır falan yok dedim oda alışacak yani şimdi beraber uyuyoruz gece bebek aglarsa çok alıp içeri geliyorum onlar uyanmasın diye bence sende öyle yap madem çok sıcaksa esin klima alsın yatak odanıza 
(407 puan) tarafından
Şu an oğlumla ben yatak odasında uyuduğumuz için öyle bir şansımız yok anca oğlumun odasını ayırdığım da olabilir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,584 soru

24,447,427 cevap

353,743 kullanıcı

...