Allah ağız tadinizi hiç bozmasın. Kulun nazarınıda değdirmesin. Bende eşim den sonsuz kere razıyım rabbim de razı olsun .iyi ki çıkmış karşıma eşim olmuş yavrumuz u babası olmuş .Bende hep derim Allah im ben ne kadar büyük bir iyilik yaptım ki mukafatimi bu şekil verdin diye.tek eşimden yana da değil kayinvalidem öyle güzel öyle sevgi dolu yetiştirmiş ki Allah annesinden de babasından da razı olsun .kendi Annem babam dan farkları yok benim için
Oncelikle masallah dielim Rabbim aqiz tadini huzurunu bozmasin. Ewladinla huzurun daha da katlansin ins. Bende kocami cok sewiyorum asiri yani uyurken izlemek yanimdaykn bile ozlemek isten gelmesini dakikalarini bile sayiyorum. Esim cok fedakardir yemez yedirir Allah war. Ewlndiqimzden beri kendine bi corap almamistir ayakkabisi eskimis ayakkabi alimmi die soruyor az once al tabi diorum nyse almayim belki senin acil.ihtiyacin olur bu ayda idare eder bu ayakkabi dior. Allah bin kere razi olsun qonlune qore wersin.. Ewliliqim sewqimi bitirir die cok korkuodum ewlndim daha cok baqlandim :)
Bi ailesi knusunda kalbimi kirar ki oda karakteri qereqi susar yani hakszliqi qorur yine susar Allah biliyor der susar oyle susmasi beni cok sinirlendiriyor kndi hakkini dahi aramiyor bi ona kiziyorum..
1,489,948 soru
24,351,060 cevap
346,483 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın