Sezaryen sonrası normal doğum yapmış biri olarak kesinlikle normal doğum
Uygun şartlar varsa normal doğum en güzeli.
Sezaryen tercih değil gerekliyse sonuç olmalı..
Dr un neden öyle der çünkü sezaryen onlar için belli. Saat belli tarih belli kes çık. Normalde ne zaman gelecek kaç saat sürecek kolaylarına gelmiyor.
Tabiki normal .
Sezeryan zor durumda kalmadikca keyfi olunmamali bence .
Normal i bilmiyorum sezaryen oldum suyum bittiği için tabiki çok acım oldu günlerce çocuğa bakmak şöyle dursun dikişten donunu çıkarıp giyemiyon afedersin ben kolay diyenlere şaşıyorum tabi herkesin bünyesi farklı ama 7 ay oldu hala acıyo dikişlerim belden uyuşcaktm 2 kez iğne vurdular uyuşmadm baylttlar o gün bugündür belim kopuyo uyuyamıyom doğru düzgün
Annemde bana sezaryen ol, doğum sancısını çekmeni istemiyorum demişti, kontrol olduğum kadın dr ben olsam kesinlikle sezaryen olurum demişti ama devlet hast., Bana herkes sezaryen ol dedi ama kimse gel özel hast. Masrafını karşılayalımda sezaryen ol demedi devlette normal doğumu engelleyen bi durum olunca anca o zaman sezertan yapıyorlar o yüzden normal doğum yaptım ve bana sorarsan pişman mısın diye, eğer sezaryen sonrası nasıl olur bilseydim yani şu an ki halimden biraz daha kötü olacaksam iyi ki normal derim ama sezaryen de toparlanması kolay mı olur bilmem, benim normal doğumda dikişim fazlaydı ve etim hassas olduğu için yani cabuk iyileşen bi yapım yok ve zor toparlanıp iyileşmiştim o yüzden o dikiş atılan bölgem sürekli tahriş olur acır yanar vs o yüzden şimdi ki bebeğimde sezaryen istiyorum ama imkanım olursa tabi nasip kısmet. Uzun oldu biraz kusura bakma )
1,495,753 soru
24,435,062 cevap
352,789 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın