0 oy
1,010 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ev üstündeyım eşim ben iş yaparken annesi  oturuyor ses etmiyor ama annesi mutfağa bir çay bardağı yıkasa hemen kalk yardıma diyo bugün için şart değil  1 ay önce hamileykende aynı şeyi yapıyordu doktor yerinden kalkmayacan dediği halde  kalk diyordu.Kaynanamlar inek besliyor diyo onlar mallardan çıkmadan sen kahvaltıyı hazır et bunu kaynanam istiyor. 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hic bi işe el sürmem nadirdir yaptığım herkese hakettiğini vereceksin ben hastayken kapimi açmadı sende ezdirme kendini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı evde yaşamanın sorunları bitmez keşke başta kabul etmeseniz 
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Canim hamileyken kalkmaman gerekirken oyle yapması yanlis ama onun disinda ters bi durum yok bence. Ayni evde yasiyormussunuz yani gelin varken kaynana is yapmaz yani. Benim dusuncem bu. Hani yardim eder isteyerek yapar amenna. Oda onun büyüklüğü olur. Ama gercek bu yani. Benim esimde oyl3 durum olsa eminim kalk derdi. Zaten kaynana is yaparken oturamazdim istemesemde yapmak zorunda hissederim.:)) sende kendini doldurma bu sekilde canim. Ortada ters bi durum yok yani. Ayni evde yasamanin kanunu gibi bisey.

Mesela ayni seyi kendi annen dd dusun canim evdd gelin olsa o oturss annen is yapsa razı olurmusun. Sahsen ben razı olmam. Oyle dusun. Tabi dedigim gibi yine hamile ilen yada hasta iken gecerli degil dediklerim. 
0 oy
tarafından
Bosuna dememier ev ustune ev olmaz diye.
0 oy
tarafından

Ben oturuyorum kaynanam yapıo hamileyim ya bide her fırsatta söylerim ben rahat gelinim çok bşey beklemeyn bendn :D

0 oy
tarafından
Kaynanam hiç kalkmadığı için bi yardıma ise ondan bilmiyorum yani canım...

Ama derler keşke uzak olsaydın bana annemin evinin altına ev yaptıracam dedi çok kavgalar ettik kabul etmedim yaptırmaktan vazgeçti normalde kendisi bile kavga eder annesiyle ben hiç gecinemem

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 997 göst.
0 oy
15 cevap 632 göst.
0 oy
19 cevap 680 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.

Kategoriler

1,480,893 soru