Ailesi yüzünden sürekli beni boşamakla tehtit ediyor diye dün post açmıştım.bugun 70 kere aradı en sonunda açtım annen benden özür dilerse ancak girebilirsin bu eve dedim. Dün annesinin boş doldurusuyla bosancam dedi bana bende evden attım yarın gelecekmis ama eve almayı düşünmüyorum. Çünkü sürekli beni köle gibi kullanmaya alıştı gel diyince gel git diyince git diyebilcegi biri zannediyor .benimde kadınlık gururum var akıllansın istiyorum.esim 5senedir ne kazandıysa ailesine göndermiş. 2 senedir evliyiz hep gönderdi yine 15 milyar 7 milyar 5 milyar en aşağı 600 her ay duz3nli.tabi alışmış kudurmuştan beterdir.ev aldırdım önüne geçtim bunun çünkü kredi ödemekten gönderecek parası kalmiyo.kaynana da bugün abime demiş ki .onun niyeti huzurluca kocasıyla yaşamak rahatca gezmek parasını yemek demiş. Evet bu benim en doğal hakkım .çok para harcayan biri de değilim haftalık 100 tl pazar verir bi bide ayda yılda bi kıyafet alırım o kadar .eşimden gizli 1 tl almam harcamam da.para kesildi diye kudurdular ya. Mutlu olmamızı çekemiyorlar nasıl bozsak diye uğraşıyorlar resmen