Meraba hepinize hayırlı günler benm 2 buçuk aylık kızım var masllah miz mizz bi bebek değil ama emzik emmiyorr veriyorum geri atıyor sizde böyle bi durum oldumu bu durumda naptin iz bi yardımcı olur musunuz?
Annemler şekere batırır verirdi bize :))) en hurma varsa hurmya sur öyle tatlansin hem yumuşak huylu da olur
Canim benim kizim kolik bebekti hiç susmazdi Almadığım emzik kalmadi hic birini kullanmadi 5 ayinafa emzik tutmaya basladi benim kizimda oyleydi 5 ayinda aldi cnm
Canım tam uyurken ağzına koyarsan tutar yine çıkartır sen ısrarla sok ağzına bebişin :)
Bence farklı tatlara batır emzigini yoğurda pekmeze reçel e falan belki emer
Bazı bebekler eksik emmek istemeyebilirler canım evet iyi oluyor ama bazı bebeklerde kabul etmiyor bask a markanın bask a eksiklerini deniyebilirsin ben onermiyorum ama arkadasim yapmisti bala degdirip veriyordu agzina bence deneme gorumcem mesela her markanin her emziginden aldi ama yinede tutmadı kızı benim kızım da hemen tutmuştu emziği çokta ısrarcı olmamak gerek sanırım..
Canim gecen egitimde doktor dediki emzik biberon kullanmayaya calisin eger seni emiyorsa alistirma bnce senin memene alissin
Emmek istemiyorsa zorla verme cocugun agzina birak emmemesi daha iyi emzigi
Bnmde 53günlük bi oğlum var ne yaptıysam emziği bir türlü tutturamıyorum sadece aç olduğunda emiyor oda en fazla 2/3dk sonra tükürüyor. Sanırım bunun çözümü yok. :/
Basligi sari olan emzik dene benim kizim onu emdi silikonlari almadi bide damakli var onuda dene istersen
Bnm kızım 1 aylık her emzıgı denedım almadı kusmaya calısyodu en son bakkal emzıgı aldım onu aldı adı Fatoş emzik
akıllı kızmış demek benim kızım da hiç almadı 7 8 aylık olana kadar biberon bile tutmadı doktora sorunca akıllı çocuk işte sağlıklı şeyleri seviyo diyirlarladi şimdi ki bebeğim emzik alsin istiyorum emzk bi yandan güzel ya kurtarıcı
Bebeğiniz huysuzlanmiyorsa emzige hiç alistirmayin.sonrasi çok zor oluyor.benim 2yasinda oğlum var.bende çok uğraştım emzik alsın diye.almadi.sonradan çok şükrettim iyiki almamış.emzik almadığı gibi ilerleyen zamanlarda biberonda kabul etmedi.emzik hem diş sağlığı hemde konuşması bakımından çocuğu etkiliyor.
aferim bebeğine doğru bisey yaptığına emin olabilirsin mız mı z olmafigi halde niye emzik vermeye çalışıyorsun ki emilecek bisey degil bebek farkina varmis sizde varsaniz cok iyi olur damak ve dış yapısını bozmaktan tutunda hijyenik olmayan bir plastik kanserojen madde ye kadar yolu var vermeyin emekleme dönemi o emzik kaç kere biryere şurup ağzına sokacak biliyormusun senin hepsini girip müdahale edemeyeceginide belirtmek isterim
1,490,869 soru
24,364,618 cevap
347,415 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın