Kızlar eşim çok ilgisiz. Ne yapmam lazım? Şuan küsüs. Beni sevmesi için ne yapmam lazım
Canım bizim erkekler de aşkım canım bıtanem diye ağızları yorulmuyor merak etme. Türk erkeklerin yetişme tarzı böyledir seni seviyorum demeyi aşkım deyip sarılmayı bir nevi ayıp sayarlar.bizim erkekler sözle değil ama davranışları ile sahıplenmelerı ve kıskanmaları ile belli ederler.senin ki de yatağına yatmıyor mu yüzüne bakmıyor seninle hıc konuşmuyor seni umursamıyorsa tamam sevmıyordur sevgusı bitmiştir dıyecem ama durduk yere romantizm güller hedıyeler bekleme erkekler özel günde bile nadir yaparlar.canım biraz da hamilelik yüzünden herşeyi ters anlıyoruz daha çok üstümuzde dursun bekliyoruz. Yarın bebeğin olunca koçan ikinci sıraya girer herşeyin bebeğin olur.
Seni sevmediğini mi söyledi cnm? erkeklerin geneli öyle ilgisiz olabiliyorlar yada biz hamilelik hormonları ve psikolojisiyle ilgi göstermiyorlarmış gibi geliyor ama ilgisiz olduğu seni sevmediği anlamına gelmiyo cnm böyle düşünüp moralini bozma eşinle otur konuş
Seni sevmediğini nasıl anladın ki erkekler bazen farklı psikolojik durumlara giriyor söylediğimiz lafı yanlış anlayabiliyor
Benden sana nacizane bi tavsiye kimse beni sevsin diye ugrasma zorla yapilan hic bisey tat vermez bu hayatta
Genelde gözlemlediğim erkeklerin çoğu içindekini dışa vuramayan insanlar. Yetiştirilme ve toplum algısıyla da ilgili. Benim de eşim kendini duygusal konularda pek ifade edemez. Ben de ilgisizliğine yoruyordum ama zamanla anlayacaksınız ki elinde olan bir şey değil ve yapısı bu. Bunun sizi sevip sevmemesiyle alakası yok diye düşünüyorum. Daha evleneli 1 sene olmuş zamanla birbirinizi daha iyi anlayacaksınız. En güzeli birbirinizi kırmayın ve değiştirmeye çalışmayın.
Görücü usulü mu evlendinz canım niye sevmesi için uğraşıyorsun ki sevilmiycek kadın mısın yani. Belki de seviyor ama belli etmiyordur huyu öyledir. Bence başka yollardan dene seni sevip sevmediğini.
Çok iyi anladım artık sevselerde hiç değmez emin ol çok iyi yaşadım bunu. Sevmiyorsa sevmesin boşver sen kendimi sev
Canim benim esimde ilgisiz 5 yillik ewliyimm ama napalimm bizimd3 kaderimiz boyleymis ;)))
1,492,009 soru
24,379,532 cevap
348,618 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın