0 oy
997 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Dün büşra diye bir arkadaş için sordum teyzeme ben yaptım.inabarak yapmak lazım ve samimi olarak okuyacak kişilere dağıtabilirsiniz 4444 salat i tefriciye yapımı aşağıda bana dua edin yeter ☺️

image

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Senin attığınresmi çekip eşime attım oda dua etti size allah razı olsun diye dua ediyor size ♥️♥️
tarafından
Ayyy unuturmuyum ben sizleri nasıl unutabilirim ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese hayirlisindan versin inşallah..
0 oy
tarafından
Salat-ı  tefriciye çok  tesirli bi salavat  evet bazi bilginlere göre  2 rekat namaz  kılındıktan  sonra başlanır  ve sanırsam  bi hafta içinde   bitirmeliydi  ben uni. Sinavina hazırlanırken  okumuştum  okuya okuya  ezberledim 

Niyet önemli  elbet ☺
tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Evet ben de hamile kalmak için çok okudum ve arkadaşa da söyledim az önce ben cani gönülden okumaya hazırım allah kabul etsin 
tarafından
Ben okudum canm böyle cuma dan başlayıp yaptım bi bide  hergun okuyodum ben hemen okuduktan sonra hamile olmadim 2 yıl sonra felan kaldım cnm
0 oy
tarafından
O kadar etkili bi duakii ben bizzat okudum dileğimde olmustu 
tarafından
Allah isterse hersey olur ama Allah istemezse yaprak kimildamaz mevlamin bi bildiği vardir mutlaka hayirli evlat olsun insallah tesekkür ederim güzelim eksik olma ❤❤❤
0 oy
(820 puan) tarafından
Ben tedaviyle çocuk sahibi oldum grubun birinde bi kızla tanıştım oda tedavi görüyordu çocuk sahibi olmak için oda tefriciye okuyodu bende 200 tane okudum şimdi bitane oğlu var 
(820 puan) tarafından
Nasibinde varsa tabiki olur canım Rabbim isteyen herkese versin hayırlı evlatlar
0 oy
tarafından
Boy abdestini alıp okuyacak kişi ben miyim 
tarafından
Kendimi mutfağa ve kocama verdim saçıma sacma sapan modeller yapıyorum evde resmen kafayı yemiş gibiyim hjhjhjhj
tarafından
Aynen çocuk la ilgili şeyler asla düşünme ben ne zaman attım kafamdan bir mucize oldu ve geldi inşallah seninde gelir
tarafından
Inşallah ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ama uzun zamandır bebekle hamilelikle ilgili bir şey okumadım zaten okumuyorum da çünkü hepsini ezberledm
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤kalbim seninle cnm
tarafından
Allah razı olsun canım bnm ♥️♥️♥️♥️
0 oy
tarafından
Yorumlara baktım da kimse okurum dememiş 
0 oy
tarafından
Rabbim nasip etsin inşallah 
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Allah herkese bu duyguyu yasatsin insallah
0 oy
tarafından
Bu duayı duydum canım evet birde Kenzül arş duası var oda cok etkili. 

Bende bu duayı atanmak için yapım bari:) yer gok dua  sonuçta 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,497,422 soru

24,460,256 cevap

354,573 kullanıcı

...