0 oy
609 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Boşanmak istiyorum ne yapmak gerekiyor nasıl oluyor arkadaşlar

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende merak ediyorum beklim suracikta
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oncelikle ozel degilse neden malum bi yuva kolay kurulmuyo arkadasim
(30 puan) tarafından
Çok çok özel bir şeyimiz yok ama konusarakda anlaşan insanlar değiliz ikimizde çok sinirli insanlarız hiçbir şekilde anlaşamıyoruz sevgisizlik ve ilgisizlik var 5 yaşında çocuğum var aramızda sürekli yıpranıyor :(
tarafından
Konusarak sorunu halledemedinizmi bide bosanma fikrini esine soyledinmi
(30 puan) tarafından
Yıllardır söylüyorum ama diretiriyor
tarafından
Ozaman baroya git durumu anlat paran yoksa barodan avukat verirler zaten yoksa cok para gerekiyo dosya masrafi avukat parasi dilekce vs cunku davaci sen oldugun icin tabi bunlarin yaninda 5 yasindaki cocugununda pedogodla gorusmeleri olucak ve bu esnada gene yipranicak tanimadiklari insanlarla konusup sizin hakkinizda konusma yaparken gerci omur boyu yipranmasindan iyidir
0 oy
tarafından
Dilekce yazdircaksin avukata ve adliyeye vereceksin toplam 500 tl masrafı var şimdi zamlanmistir ama
(30 puan) tarafından
Tamamdır teşekkür ederim
0 oy
(23 puan) tarafından
Anlasmaliysa hemen bitiyor ikinizde anlaşıp dilekçeleri veriyorsunuz.Anlasmali değilse  kendin bı avukatla görüşüp sıkıntıları belirticeksin avukat halledecek.eger maddi durumun yoksa da adliyeye gidip barodan ucretsiz avukat talep ediceksin onunla halledilecek.
0 oy
tarafından
Anlaşmalı misiniz 
0 oy
(538 puan) tarafından
Şiddet yoksa bide çalışan biriyse iş olarak tembellik yapmıyorsa tavsiye etmem çünkü 5yaşında minnak bir cocuk var. Zaten olan hep onlara oluyor. Üzüldüm inşallah bu durum düzelir. Kimse boşanmak için evlenmiyor. 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Anlaşmalı mi çekişmeli mi peki 

Birlikte karar verdiyseniz anlaşmalı bi şekilde en temizi bosanirsiniz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Guness.ozlem (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 301 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 524 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,227 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,972 soru

12,291,849 cevap

38,230 kullanıcı