0 oy
1,039 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından

image

küçücük yavruya nasil kiyfi oyle ben bile hala kendime gelemedim ya 

Allah kahretsin oyle anne yi

31 Cevaplar

+4 oy
(1,303 puan) tarafından
Dün tvde gördüm bende cnm saatlerce aklimdan çıkmadı yüzü her yeri yaralar icinde offf Allahim kurban oldugum boyle insanlara evlat vermeee 

Allahindan bulsunlar insallah
(1,403 puan) tarafından
Amin beter olsun
tarafından
Of yogun bakimdaymis ya Allahim of
tarafından
Ya suan haberde izliyorum cok kotu oldum
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Ayyýyy ağlıyorum resmen yaaa ben burda yavrum olsun diye gece gündüz ağlarken dua ederken allahım bunlar neeee yaaaa
(1,403 puan) tarafından
Senin cocugun yok mu:(((
(67 puan) tarafından
Ya cevap ne yazmış sende ne yazmışsın yuh yani halden anlayın boyke soru mu sorulur?
tarafından
Yokkk.
+1 oy
(830 puan) tarafından
Rabbim gerçekten anne ve baba olmayı hak edene versin yavruma ya nasıl kiyiyorlar :(
(1,493 puan) tarafından
Amin amin amin
0 oy
tarafından

:( :( kim bilir nasıl acı çekmiş minik bedeni ile :(

(1,403 puan) tarafından
Yüzünün  yarasini gormuyon mu :((
0 oy
(9,946 puan) tarafından
Allahın belaları madem istemiyorsunuz verin esirgeme kurumuna. O meleğin yeri ÇÖP MÜ !!!!!@
(1,403 puan) tarafından
Allah belasini bersin baska bisi demiyom valla yuzunun yarasina baksana:((
(9,946 puan) tarafından
Napmışlar ya darp mı var bide?
(1,403 puan) tarafından
Darp varmis
(9,946 puan) tarafından
1 gunluk bebeğe ne darbı Allahm yarabbim ne diyeceğmi bilemedim :(( cehennemden çıkmasnlar inşallah
0 oy
(28,828 puan) tarafından

Iki dkkalik zevkleri icin cocuklar bu hale geliyor Allahin belalari

(1,403 puan) tarafından
O masumun ne gunahi var bari ver bakmiyisan cocuk esirgemeye inlar senden bile daha iyi bakarlar
Allahin cezasi
0 oy
tarafından

Allah kahretsin en agir atesinde yaksin insallah hayvanlardan da bisi ogrenmiyo bunlar :angry:

(1,403 puan) tarafından
Gebersin insallah
tarafından
Gebermesin kurtulus olur O cocugun vebaliyle yansin insallah omru boyunca
0 oy
(422 puan) tarafından
Inanmiyorum ya rabbim islah etsin insallah baska bisey demek istemiyorum ..!
(1,403 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Darp izleride  varmış bebekte dün görmüştüm bende 

Allah öyle insanları her birseye muhtaç etsin insan desek insan değil 

Hatvan bile yavrusuna yapmıyor bunu
(1,403 puan) tarafından
Yüzü cok kötü durumdaymis:((
Benim yuregim sizladı o nasil cesaret etti
tarafından
Vicdansız merhametsiz insanlar işte
0 oy
tarafından
Bu kaçıncı bebek ne ilk ne son :( 
0 oy
(5,438 puan) tarafından

Rabbim hakedenin kucağını boş bırakmasın nasıl bir canilik bir yeridemi acımamış doğururken tövbe yarabbim tövbe :'(

0 oy
tarafından

Bu haberi gormez olaydim.dün saatlerce agladim yüregim daglandi.bebegim uyuyordu koklaya koklaya agladim.Cok kotu oldum.kiyamam yavrum benim.keske esim kabul etse evlat olarak alabilsem diyorum :(

(1,403 puan) tarafından
Ben de cok kotu olsum hala kendime gélemedim
tarafından
Onu birakan eller kopsun pislik lanet insanlar.uckurlarina sahip cikamazlar.pislik en azindan duzgun bir yere birak.boylelerini idam etmeli o birakan eleri kirmali.deli olacam gordukce
0 oy
tarafından
Ya detaylı bakamadim okdr kötü oldum. Ya bi evin kapisina bırakmak zormu? Cami avlusu bile daha mantıklı neden çöp.kovasi neden yaaa:( bırakıp giderken nasıl gidior? Allahım keske herkes anne baba olmasa keske eğitimi olsa anneliğin babaligin.  Iyiki kurtulmuş onların elinden kimbilir kalsa ne acılar cekcekti:(
(1,403 puan) tarafından
Yüzünün yarasina bak cnm darp da varmis
0 oy
(1,964 puan) tarafından

Allah belanızı versin yaa... ya istemiyorsunuz maden yemeyin o halti girmeyin gunahsiz yavrunun gunahina... hadi oldu çocuk esirgemeye ver polise ver bisi yap cope atmak ölüme terk etmek nasil bir caniliktir...

Kurban olduğum Rabbim hakdene isteyene nasip et bu canilere değil:'(

(1,403 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Kolay kolay beddua etmem ama şuan  ediyorum  

Allah onları  kahr u perişan  etsin  inşallah 
(1,403 puan) tarafından
Amiiiiinnnnnnn
0 oy
tarafından
Pislik kadın o kadar büyüttün ettin karnında sonra çöpe atıyım yok öyle bir dünya neymiş ailesindn korkuyomus Allahtan kork Allahtan
(1,403 puan) tarafından
Ailesinden korktugu icinmi atmış çöpe
tarafından
Öyle diyodu haberde
0 oy
tarafından
Allahtan korkmayip ailesinden korkmusmus.Bu bebege bunu yapan insan deildir.O halti yediysen bu cocugada bakacaksin bide darp var bebekte.Allah gun yuzu gostermesin onlara pislkler.Ben oglum nefes aliomu kucuk daha diye her 10dkda kontrol ediorm uyurken.Bunlar anne falan olamaz.Rabbim imtihan etmiş hakettiginden olmamis anne.Herkes anne olamaz.Dogurmak mesele deil.
(1,403 puan) tarafından
Tovbe tovbe erkegin altina yatarken ailesindem korkmuyo da dogurduktan sonrami korkuyo adi serefsizzzz
Taniyo olsam onu napardim biliyon mu
tarafından
Yatar yatmaz kendi tercihi.Lakin cocuk dogurup atiyosan bi hoppppp derim ben.Kendi ne b.k yiosa yesin.Bin tane önlem var ne gunahi varki bu bebegin.Rabbim adaletlidir cennet yuzu görmesin cok sinirlendim.
0 oy
tarafından
Allah belanızı versin pislikler Allah sizi o bebeye muhtaç etsin adi şerefsizler 
(1,403 puan) tarafından
Aminnnn
0 oy
tarafından
Eeee bu olaya alismadiniz mi daha 
tarafından
Ne demek alışmadıkmı zaten susa susa bu hale geldik. Herkesi herşeye aliştirdırdılar kimse artık ses etmiyor bile....... Allahın adaleti çok büyük.......
tarafından
Beni yanlis anlamani istemiyorum ama gercekten alistik boyle vicdansiz anlara skli belden assaya calisan beyi.nsizlere sen susmayipta ne yapabilirsin
0 oy
tarafından

Kuveze bakinca ikizlerim geliyor goz onume. Ya Rabb insan evladini kaybedince cani yanar ama boyle seyler gorunce param parca oluyorum...:'( Allah c.c affetmesinnn

İlgili bir soru bulunamadı

406,008 soru

12,170,453 cevap

36,636 kullanıcı

...