0 oy
301 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (76 puan) tarafından
Arkadaslar bugun e bebege gittik park yatak bakmak icin joienin  excursion park yatagini begendik ama altta fermuari yok bebegin girebilicegi bebek belirli bi yasa gekdiginde fermuarli yerinden kendi kendine giremiyor yine ustten koymak zoeunda kalicam ve sallanmasi icin sistemi yok ama cok saglam ve kaliteli biseye benziyor sizce alsam mi sallanmamasi yarin oburgun sorun olur mu ?

5 Cevaplar

0 oy
(2,064 puan) tarafından
Kendi girip çıktığı yer olmaması kötü ve sallanma da bazen gerekiyor bence alma senbilirsin yinede 
(76 puan) tarafından
Ya evet benim de kafama o takildi
(2,064 puan) tarafından
Bn sunny baby aldım cnm çok memnunum
(76 puan) tarafından
O modellere de bakiyim o zaman
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Canm aynı modeli e bebekten cok begenerek alip geldik eve ve ben evde farkettim bu özelliklerin olmadigini hemen degistirdik götürüp kraftın park yatagini aldım sallanabilir özelligi bence önemli yanda fermuar olmamasida bi eksi 
(76 puan) tarafından
Kraftin hangi modelini aldiniz acaba
Bir de sizin aldığınız zaman ne kadar di ?
(3,799 puan) tarafından
Kraft clipso2
900 e aldık indirimdeydi o zaman şuan 1150 ebebekte zaman zaman kampanyalar oluyo canm
0 oy
tarafından
sallanma bence onemli degil de  alt kisma gecince kendi cikip girmesi onemli yataga . 
0 oy
tarafından
Bence o yatak sadece pahalı. Digerlerinden farkli olan tek ozelligi pahalı olmasi
0 oy
(410 puan) tarafından
Fermuar yerı neyse canım da sallama olması kötü ıllakı sallamaya ıhtıyac duyacan yoksa dızınde sallamak zorunda kalırsın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
28 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prensannesi26 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 611 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde heygirls (692 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
14 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.

404,329 soru

12,112,828 cevap

36,447 kullanıcı

...