Doğum sancısı çekerken ve Doğum anında ne dua edersen o kabul olurmuş Annem hep öyle derdi
Ya valla çok kutsal bi duygu bazen eşim çok anlamlı bakıyor bana diyorum ne oldu niye öyle bakıyorsun harika bir şey karnında çocuk taşıyorsun muhteşem görünüyorsun diyor benimde accccccaaaayip hoşuma gidiyor
Üç hadis-i şerif meali şöyledir: (Kadın hamileliğinde, doğum yapıncaya ve çocuğu emzikten keseceği günü kadar, Allah yolunda nöbet bekleyen mücahit gibidir. Bu zaman ölürse şehit ecri vardır.) [Taberani] (Hamileyken, doğum yaparken veya lohusayken ölen kadın şehittir.) [Ebu Davud, Taberani] (Kadın, hamileyken, gündüz saim, gece kaim ve Allah'tan korkan bir mücahit sevabı kazanır. Onu ağrı tuttuğunda kendisine verilecek sevabın çokluğunu hiç kimse bilmez. Bebeğin her emişinde bir can diriltmiş gibi sevab alır.) [Ebu-ş-şeyh] (Saim oruçlu; kaim gece kalkıp ibadet eden demektir.)
ne kadar guzel dinimiz var elhamdulillah. Gunahlarimiz silinir diye bise okumadim ama hamilelik ve sonrasindaki sevaplar cok guzel.❤❤
1,492,615 soru
24,388,930 cevap
349,160 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın