kizlar daha oncede paylasmistm lafin ibilmeyen biri artk tahamull edemiyorum yani agzma ne gelirse soluyorm simdi gorusturmuyo esim bu sefer esime sariyo bebegmize bisiler aliyorz benm paraya ihtyacm var kredi borcnu oducem diyo siz gidip dogca belli olmayan cocuga bisiler aliyorsunuz diyo sonra dugunu varmis birnin gidin diyo evden altn goturun diyo sanki ben kuyumcuym kendi bileziklerimi dagitaym milelte simdi fastan bi bayan getircekmis ayy bana bulasmasn naparsa yapsn esim diyo ki bisiler anlasn oda torununa bisi alsn yok yapmiyo sacma sapan konusyo artk ne desem napsam bilemiyorim sinir ediyor sayelernde piskologa basladm herkes diyomus ki iyi ki o cocugu o adamn elinfen kurtardnz mahvediyordu cocugu diyolarmis esmden dolayi o kadar belli olmus disaridakilere bile. simdi ben bu adama ne diyeym ne yapaym konusmuyorm ama yuz yuze gelcez ve bunlari banada yansigcak ne desem anlar yada baska bi oneriniz var mi
Fas'tan getireceği kadına vereceği parayla ödesin kredi borcunu... Torunu için "doğacağı belli olmayacak çocuk" diyen adamı eve bile sokmam ben. Telefon numaranızı değiştirsenize? Ya da engelleyin arayamasın yazamasın?
Beraber mi oturuyorzunuz cnm .? Sanrm kaynvaliden yok
O nasil bi adam ya getirsin bi kadin da fastan mi nerden oyalanacak biseyler bulur da kurtulursunuz sizde
Valla ordan taşının. Telefonuna bakmayın değiştirin numaralarınızi. İyi sabır var sende. Doğmamış çocuğa laf ediyorsa . Ben olsam asla gostermezdim ve evime dahi almazdm
Yarabbim nsl insanlar var bölelerini görünce kayipederime binlerce kez sukrediyom
Allah'ım herkese merhamet vicdan versin gerçekten getirdiği kadına yönelir tümden de sizde kurtulursunuz dogmamis sabiye bunları derken insan utanir
403,493 soru
12,088,559 cevap
36,379 kullanıcı