0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar köşede 6000 bin telem var ben bu parayı el işi yaparak anne babamn zamanında bana verdiği doğum günü bayram harçlığı gibi ve biseyler satarak biriktirdim 7 senede yani alın teri var içinde canımn çektiği ama almaya kıyamadım yiyeceğin parası var giymedigim giysinin parası var içinde yani ben bu parayı eşime vermiyorum iki çocuğum var yarın öbür gün her birine 3 bin TL bilezik alsam öyle dursa ben o parayı bizim gibi görmüyorum göremiyorum daha doğrusu şuan üç kuruş paramız yok desem yeridir ama o parayı gün yüzüne çıkarmadım kiracı geldi vermedim

10 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
Hep paraolarak sakladıysan hata yapmışsın zaten biraz altını takip et düştüğü anda bilezik yap dediğin gibi olabildiğince dokunma
tarafından
Zamanında altindi zaten o para bozdurduk gitti çoğu şimdi okadar kaldı artik elleymiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zor durumdaysaniz şu anda bence kullanman doğru olur yani kirayi falan ödeyemeyecek durumdaysaniz bence kullanmalisin
tarafından
Yani durumu kısa özet geçeyim eşim iyi kazanyordu iş varken parayı bana değil babasına veriyordu biriktirsin diye adamda su gelir su gider diyip para biriktirme di eşimi çok kez uyardım bize varlıktan yokluk yasatyorsin aynı tas aynı hamam şimdi kirayı benim bu paradan ödemem ne kadar doğru olur sağlık olmadığı sürece vermem saklamam gizli iş cevirmem ama vermem
tarafından
Sen bilirsin yani eşinin varlıkta yokluk yasatmasi da kötü bişey Allah gönlüne göre versin inşallah
0 oy
(325 puan) tarafından
Hayır verme hepsi gider eğer çok zor durumdadwgilsejiz kalsın dokunma 
tarafından
Zor durumdayım ama vermem eşimin işi birlik parasını babasına veriyordu zamanında beni dinlemiyor du verirsem cocuklarima yazık ederim
0 oy
tarafından
Peki esin ne durumda yada alisveris yapabiliyormusunuz yeerinde olsam kirayi oder evede yiycek alirdim cocuklaruin daha kac yasinda onemli olan simdi iyi olmalari senin gelin alip bilezik takmana daha coj var ayrica esine vermiceksen bile altin alma para olarak kalsin
tarafından
Eşimin işi birlikti ben ona zamanında dedim işi ayır kazanmıyorsn oda beni dinlemiyor devam ediyor şimdi evi gecindiren o bunu bile bile bizi borca sokuyor vermem ne kadar doğru
tarafından
Haklisin sende evet altin alma ama cok pahali para olarak kalsinn
tarafından
Kirayı su yüzden vermiyom eşim zamanında iyi kazanyordu parayı ailesine veriyordu bana degl çok kez uyarmama rağmen varlıktan yokluk çektirdi şuan bende para vermiyorum zamanında kime verdiyse o versin kirayı haksızmıyım
tarafından
Kiz haklisin tamam ama parayi altin yapma suan cook pahali altin para olarak kalsin
0 oy
(4,083 puan) tarafından
bu donemde altin alinmaz keske 3 4 ay once alsaydin :(
tarafından
İşte nasip kısmet
0 oy
tarafından
Erkekler işlerine gelince parayı nerden bulacağını iyi biliyor kendini sigarasız bırakmayan ama eve ekmek parası vermeyen cok kişi tanıyorum eğer onlardansa eşin verme cocuklarının rızkını
tarafından
Aynen öyle zamanında parayı ailesine verdi dara düşünce ben değil ailesi versin az bulursam az çok bulursam çok yerim sorun yok
tarafından
Aynen öyle canım, sen parayı çıkarırsan meydana her zaman bekler ve bu kadında daha fazlası vardır kesin diyerek kendini salar, nasılsa parası var diyip ilerde harçlık bile vermez ve para sakladığın için başına bile kakar bu erkek milletinin genel huyudur çok iyi bilirim ve oldukça tecrübeliyim bazı konularda
0 oy
(274 puan) tarafından
Bnde biriktiriyorum kızımın hakkını gelen paralar çeyrekler sonuçta onun hakkı o olmasa bana kim para getirip çeyrek altın takacak
tarafından
Aynen öyle valla buyuynce biriktirmek çok zor en iyi küçüklükten
(274 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum bazı kişiler kızdı bana onun hakkı senn hakkın mı var diye ama onun sayesinde geldi o paralar altınlar
0 oy
tarafından
Kendini güvende hissedersin kenarda paran olması güzel bir şey ama değer kaybeder altına dolara falan çevir öyle sakla 
tarafından
Evet altın hesabı düşünüyorum
tarafından
En güzeli ama bankadan mesaj gelip durur ortaya çıkar paran hesap açarken bildir mesaj gelmesin
tarafından
Geliyomu öyle msj eşim biliyor zaten istemiyo çünkü biliyirki asla vermem başka kimse bilmese iyi
tarafından
Ha ben eşin bilmiyor sanmıştım eşin biliyorsa gerek yok ama biliyorsa o paraya güvenir yinede illaki keşke oda bilmese iyiymiş
tarafından
Evet haklısınız bende bankada kendi adıma yatirdm çekmiyor istemiyor bu yüzden
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Valla bende hep esime verdim eşim asla para savunmaz parasız kaldığımız için verdim ama şuan çok pişmanım sen sakla sağlık sıkıntısı olmadığı sutlrece cikarma
tarafından
Aynen öyle kimse acliktan ölmez vermesem versem para hiç olup gidecek yerinede asla koymaz
(3,669 puan) tarafından
Aynen benimkide koymadı: )
0 oy
tarafından

Kesinlikle dokunma paraya verme isterse falan da yani eşinin haberinin olması iyi bişey değil demeseydin keşke dediysen 

tarafından
Biliyor aslında bir TL olsa saklamayiz bir birimizden  ama benim adıma bankada çekemez vermem de

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 393 göst.
30 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Nurtopum (710 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,083 göst.
0 oy
9 cevap 491 göst.
0 oy
5 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,491,683 soru