0 oy
1,558 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Kızlar ben oğlumu kaynanamdan çok kıskanıyorum ya o geldiği zaman resmen sanki çocuk onunmuş gibi davranıyor kendi çocuğumu adam akıllı sevemiyorum bebeğim 9 aylık henüz o da kucağı ilgiyi seviyor ama kaynanamdayken beni pek aramıyor bu da benim moralimi bozuyor ya sizde de böyle mi? Bebeğimin bana karşı ilgisiz olması normal mi anneliğimi sorguluyorum resmen 

19 Cevaplar

0 oy
(29,244 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Her anne senin gibi endişe edebilir... haklısın 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

NE GÜZEL SEVİYOR SAHİP ÇIKIYOR 

BENCE BUNDAN SEVİNMEN GEREK 

KAYNANALARİ ÖCÜ GİBİ GÖRMEYİN 

LÜTFEN

(64 puan) tarafından
Aslaaaa  ... Ama benim kaynanam kendisini oğlumun annesi sanıyor yapabilse emin ol emzirir bile hani yeter ki bana ihtiyaç olmasın mecbur kalmadıkça çocuğu vermek istemiyor
+1 oy
(4,038 puan) tarafından

Kaynanaları sevmediğimiz için oluyor bunlar :D

(64 puan) tarafından
Olabilir canım bilmiyorum ama böyle olması beni ona karşı daha çok itiyor
0 oy
tarafından
Benim bebeğim 18 günlük ama ben bile kıskanıyorum yani kaynanamdan normal bence 
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Hic oyle dusunmedim aksine sevip ilgilenmesi hosuma gdiyor
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Şuana dek hiç kıskanmadım kıskanacağımı da zannetmiyorum benim evladım. Onun da torunu yani. Aksine çocuklarla ilgilendikçe ben çok mutlu oluyorum 
0 oy
(3,275 puan) tarafından

Valla bnm çocuğumu birileri okadar sevse kendimle gurur duyarım nekadar sevimli çocuk doğurmuşum diye çok hoşuma gider sevmeseler bu sefer de vay efendim hiç seymiyo olur :ermm:

tarafından
Benım aılem cok dıkkat eder aglaynca verr annen sakınleştirsın der. Aynısını beklyorum sanrım bunu bizim başarmamız gerek.
(64 puan) tarafından
Valla canım doğduğu günden beri şöyle yapıyor bak al emzir emziriyorum çocuk daha emerken çekip elimden alıyor 2 defa dedim artık sen neden böyle yapıyorsun neden ikide bir çocuğu elimden alıyorsun diye anlamıyor... Sürekli çocuğu alıyor çocuk bana baktığı zaman boşver ananı deyip yönünü çeviriyor çocuğun nereye gidersem yavrumun gözleri de benimle geliyor diyor ki ne var şu karı da neyine bakıyorsun şunun ya ben onun annesiyim ne demek bırak şu karıyı falan... Çocuğun üzerini değiştiriyorum geliyor odaya direk gel çocuğum babanene diyor elimden alıyor çocuğu uyutuyorum uyumaya çalışan çocuğun yanına gelip almaya çalışıyor... Alıp diyor ki gel babanen uyutsun seni.... Oğlumu sallamadan uyumaya alıştırdım ben sallasın istemiyorum alıp çocuğu ayağında sallıyor... O da yetmezmiş gibi neymiş uyanana kadar ayağında yatsınmış... Böyle saçma saçma hareketleri var hatta Bi gece bende kaldı gecenin 3ü çocuk acıktı uyandı falan direk odaya daldı diyor ki yeter bu kadar uyku hadi ver bana gecenin 3ü ya 3ü
tarafından
Okurken her cumlende yuh dedım yani bu durumu esımle paylasırdım eger esın anlayıslı ıse. Uyarsın annesını. Eger boyle bısey yapasamasam sert bı dı dılle bu cocuk benım kurallarıma gore buyuyecek dıye cıkısırdım. Tabı sızın aıle durumhnuzu bılmyorm ama asla boyle davranmasına ben musade etmezdım. Hatta cocugu elıne bıle vermezdım almak ısteyınce ya benım kurallatıma gore seversın bu cocugu yada almayacaksın derdım yanı evlat benım. Bakma annene dedıgınde bırdaha oyle bır sey duymayacagım torununyn sana dusman yetsmesını ıstemezsın dımı dıye alttan tehdıt ederdım. O senı delı edıyosa sende delı et:) ama cocugun anası o sen bakıcısı muamelesı yapmasın sana. Benımkı gıdınce yapısır ta asa kapıya ıner alır elımden sabahtan aksama emzırmeden emzırmeye verr kucagıma almaya calısıyorum vermyo. Bıldıgın vermıyo alıyım anne dıyorm tepkı bıle vermyo. Vırus gırdı araya kendımı sartladm artk ben ıstedgmde alacak dıye en son geldıgınde onn kucagında agladı aldm hemen elınden sakınlesınce verırım dedim. Kendımı paralamaktansa ıcıme atıp atıp uykularm zehır olmasındansa kudursunlar kendılerı.
(64 puan) tarafından
Canım inan o kadar iyi anlıyorum ki seni ama benim kaynanamın Bi kulağından giriyor diğerinden çıkıyor ya anlamıyor kadın oralı bile olmuyor hatta birkaç defa böyle küstük falan ama yok gene de yapacağından geri kalmıyor
tarafından
Ah Allah yardmcın olsun canım. Gercekten cok zor bir durum. Laftan anlamayana napsan boş. O seni takmıyorsa sende takmamaya calıs cunku ınsan bebegını kıskanıyor kım ne dese boş. Kötükükten degıl ama ınadına yapılıyorsa bu yıpratıyor anneyi.
0 oy
tarafından
Ne güzel kız sevsin iste zaten tüm gün berabersiniz az rahat edersin
(64 puan) tarafından
Valla canım tüm gün kaynanamla beraberim desem evlerimiz yakın zaten Bi geliyor tamam çocuğu bir alıyor bide yapma dediğim şeyleri yapıyor benden gizli çocuğu uyutmaya çalışıyor bişeyler yediriyor
0 oy
tarafından
Yok canım hiç kıskanmıyorum 
0 oy
(817 puan) tarafından
Burda hiç bisey yok koy sevsin
0 oy
tarafından
Niye bu kadar düşman gibi davranıyorsunuz ki kaynananıza ne güzel sahip çıkıyor seviyor ben anlamıyorum ya kimisi sevmiyor diye şikayet eder kimisi seviyor diye 
(64 puan) tarafından
Canım sevmesi güzel tabikide ama evlerimiz karşılıklı her gün geliyor zaten bana geldiği gibi bebeğimi alıyor benden bide çocuğa sürekli ne var şu kadında bakma şu kadına falan diyor benden için... Bilmiyorum ama zoruma gidiyor yani bebeğimin her şeyini o yapmak istiyor bana fırsat bile vermiyor çocuk doğduğu günden beri bu böyle ama... Bi tek emzireyim diye veriyordu bana emdikten sonra gelip zorla elimde alıyordu çocuğu uyarmama rağmen hala aynı
0 oy
(673 puan) tarafından
Kaynananı sevmeyebilirsin ama çocuğunu kıskanmakda biraz abartıkı değilmi unuttuğunuz bşşey var bir gün bizlerde kaynana olucaz bizimde torunlarımız olucak inşallah biz ne ekersek onu biçeriz biz kaynanaya nasıl davranırsak ilerde gelinlerimizde bize aynısını yapar senin çocuğun evet ama onunda torunu torun evlatan daha tatlıdır sevmeyede bakmayada ilgilenmeyede kızmayada hakkı var torununa
0 oy
tarafından
Kendi annen olsa rahatsız olur muydun peki ? Sanırım olmazdin bence ilgili oluşuna sevinmelisin 
(64 puan) tarafından
Rahatsız olmak değil ki paylaşamamak... Ki emin ol ki kendi annem de aynı şeyleri yaptığonda da moralim bozuluyor
tarafından
İlk çocukta bende öyleydim ben yarın gelir yıkarım dedi diye doğumun ikinci günü kalkıp o gelmeden tek başına bebeği yikamistim sırf o dokunmasın diye :D ama sonra geçiyor ya zamanla alışıyor insan ... herkesin yeri farklı anne ayrı büyükler ayrı ama sevip ilgilenmeleri güzel bak öteki türlü olsa oda zoruna gider
(64 puan) tarafından
Olabilir canım ya ilk çocuk ya belkide ondan böyleyimdir ama inan kendi annem de olsun kaynanamda olsun birilerinin çocuğumu fazlasıyla sahiplenmesi kendisini bebeğimin annesi gibi görmesi beni sinirlendiriyor.. Hele ki bide sürekli çocuğu elimden almaya kalkarlarsa
0 oy
tarafından
Benimkide sevecekte benim oğlan asla durmuo onlarda :) al kız su beğeni dio :))))))
(64 puan) tarafından
Ahh keşke benim oğlumda öyle olsa ama uysal Bi çocuk öyle kimsede mjzırdamıyor yeter ki ilgi görsün biraz
0 oy
(130 puan) tarafından
Annelik işte canım genimizde var kiskanmak
(64 puan) tarafından
Ahh kuzum bide bizi anlasalar
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Bende aynı senin gibiydim ama şuan 11 aylık ilerleyen zaman da kendiliğinden geçecek bu düşüncen en azından bu kadar ağır basmayacak emin ol ben kafayı yiyordum yoksa herkesten kıskanıyordum 
(64 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın valla kuzum ben de öyle yapsam en iyisi olurum da işte yapmıyorum diye böyle oluyor
(1,939 puan) tarafından
Yapmadığın zaman sen sınır oluyorsun kendine yazık oluyor bence boşver içinden geçeni söyle onlar sınır olsunlar biz anneyiz onlar büyütmüş zaten rahat bıraksınlar da bizde kafamıza göre büyütelim bebişleri
(64 puan) tarafından
Ayy valla ağzın bal yesin yaaa... Kendileri Bi tane büyütmüş yetmemiş torunlarınıda büyütmek istiyorlar ama biz ne istiyoruz kimse sormuyor... Bide benim kaynanam biraz tuhaf bir kadın laf söylesen de duymuyor işine gelmiyor hayır diyorsun 2 gşn sonra aynı
(1,939 puan) tarafından
Benimki de duymazdı bende sen bana böyle olduğum sürece torununu da görmeyeceksin dedim 2 ay götürmedim eşim de gştmedi  şimdi hiç bişey diyemiyor
(64 puan) tarafından
Ohhh miiisss Darısı başıma
0 oy
tarafından
Kaynanaları neden bu kadar nefret kaynağı görüyorsunuz kadın torununu severken alıp kucaklayıp kaçırmıyor bu kadar abartmayın Bebeğinin babaannesi o bunda kıskanılacak ne var evet onun da evladı sayılır orada 9 aylık bebek dururken sana gel kucağıma mı otur desin kaynana çocuğu sever dert sevmez dert bu kadınların ne kadar  büyük başı var be hiçbir şekilde sevilmiyor garipler 
(64 puan) tarafından
Canım sen beni çok yanlış anlamışsın yukarıya bakarsan ben bebeğim üzerinde ki etkisini yazdım zaten sevmek var sevmek var... Torununu severken torununa karşı beni görünmez kılıyorsa burda bir problem var! Evet sevsin sevmesin değil ama sabahtan akşama kadar benim bebeğime annelik yapamaz küçüçük yavrum bana baktığında yada gelmek istediğin de bırak şu karıyı kim oluyor o sanki gibi cümleler kullanıyorsa ben burda art niyet ararım... Sen kaynananla çok iyi olabilirsin ama senin kaynananda böyle şeyler yapıyor olsa senin de moralin elbet bozulurdu...
0 oy
(134,253 puan) tarafından
Şöyle bi yorumlara baktim bayagi linc edilmissin ama bence haklisin
(64 puan) tarafından
Sağol canım ya evet fazlasıyla linç eden var ama beni doğru anladıklarını düşünmüyorum
0 oy
tarafından

Kendimi gördüm bu postta:D

Bende öyleyim heleki ilk doğduğu zaman aşırı kıskaniyodum kaynanamdan gorumcemden kucağına alınca kötü oluyordum ama alıştım hayla bazen oluyor ama kendimi islere veriyorum yemek yapiyorum temizlik yapıyorum öyle öyle gidiyo :D

(64 puan) tarafından
Valla ben yapamıyorum yaa hani elimde değil inan ki engel olamıyorum sinirlerime.... Paylaşamıyorum bebeğimi kaynanamla çünkü sevgisi abartı yani sanki o doğurmuş da ben dış kapının dış mandalıyum..

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 535 göst.
0 oy
9 cevap 322 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 619 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,417 göst.
11 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu

410,262 soru

12,337,758 cevap

39,454 kullanıcı

Kategoriler

...