0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından
İki arkadaşım var ikiside uzun yıllardır evli ve her ikisininde bebeği olmuyor benim anneler günümü kutlamak için aradılar her senede kurtlarlar ve benim her aradıklarında boğazım düğüm düğüm olur ne diyeceğimi bilemem bu yüzden sevmiyorum bu günü bende sevdiklerimin gününü kutlarım ama içimden geldiği için değil evladını kaybetmiş anneler var annesini kaybetmiş evlatlar var... Sizden ricam dualarınıza arkadaşlarımıda katarmısınız şu mübarek günlerde kimsenin kucağı boş kalmasın dualarımız geri çevrilmesin

6 Cevaplar

0 oy
(12,523 puan) tarafından
Sorma canım.. 

Bana da yengem mesaj attı 12 yıldır çocuğu olmuyor benden 13 yas büyük. Mesajı gördüm ağlamamak için zor tuttum kendimi. Ne yazsam bilemedim. Kaldım öylece..

Rabbim bu mübarek günler hürmetine isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah ❤️
(553 puan) tarafından
Çok mahçup hissediyor insan kendini her sene ben böyle mahvoluyorum
(12,523 puan) tarafından
:( ben de öyle :(((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin insallah. Bende sevmiyorum insanlarin eksik yanlarinj hatirlatiyo 
(553 puan) tarafından
Babalar günüde öyle benim baba anne ayrı babamı 20 yıldır görmüyorum gün gelince beni bi sinir üzüntü gibi bişey basar sevginin günü ve gösterişi olmaz bence içinde yaşarsın
tarafından
Cok haklisin
0 oy
tarafından
Bende sırf bu yüzden kimsenin anneler gününü kutlamadım mesaj atmadım kötü hissetmesinler kendilerini diye
0 oy
tarafından
Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah 
0 oy
tarafından
Benimde eski bi komsum arkadasim var Emel.. 13 yildir olmuyo cocuğu soramiyorum bile sorun ne diye asla kirilir uzulur ben cocugumu hic sevemedim onunlayken o sevsin diye o kadar canim yaniyoki arkadasimin gozleri doluyo Rabbimmm kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda sevindirsin gercekten isteyen herkesi ❤
0 oy
tarafından
Rabbim isteyen  herkese nasip etsin kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 275 göst.
12 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Semraycan (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 367 göst.
19 Haziran 2023 Aile kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 506 göst.