Selamun aleykűm arkadaşlar biraz erken ama malum fiyatlar cok ucuk pahalılar benim dogumum agustos eylul basi denk geliyor doktor agustos dedi uygulama eylul basi gosteriyor simdiden bakalim dedik yavas yavas yazin fiyatlar cok pahali olur diye civile ve e bebege baktik sadece travel sistem bakiyoruz .beneto , jole, jhonson. bebek arabalarini gosterdiler en uygun kullananlar nasil memnunmusunuz acaba kullanislimi rahatmı onerebiliceginiz baska bebek arabası varmi ? Park besiklerde bildiginiz varmi ? 18+6 gebeyim
Park beşik Sunnybaby Tiamo 110×70 modeli. 500 e almistk. Kurulumu cok rahat ben tek basima bile açıp kapatabiliyorum ayni modelini arkadsm kullaniyodu cocugu üstünde zipliyodu bile gayet saglam bence. Renkleri de cok cesitliydi cok güzeldi.
Araba olarak da babycare. 550 tlye aldk. Ben travel sistem istemedim çünkü zaten kendi arabamiz var bebek arabasina esim yokken ihtiyacim olucak. Travel sistemlerde de portbebeyle katlanmamasi tasima zorlugu ağırlığı fln kullanissiz geldi. Portbebeyle katlanan modellerde vardi cok begenmstm ama onlarnda fiyati cok yüksek geldi.
bu canım baby&plus markası
1,491,319 soru
24,370,157 cevap
347,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın