0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde (10,507 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

14 Cevaplar

0 oy
(122,901 puan) tarafından
Ahahaha ne tatlidir yaaa ☺️☺️☺️
(10,507 puan) tarafından
Yaa çok tatlı bı isirdimi cigliklarim Yalova'da duyuluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayyy yerim ben onu ya 

(10,507 puan) tarafından
Valla paşam beni yiyiyo resmen
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Canım benim 10 aylik oğlum emmiyor ama çok hırçın şuan babannesinde onu konuşarak sakinlestirmeyi düşünüyorum sinir ve hircinlikta ben ve amcasıyla yarışıyor tembellikte de babasıyla dayisiyla yarışıyor sende konuş ellerini öp 
(10,507 puan) tarafından
Hahahahahahaha kız konuşmak fayda etmiyo oyun saniyo bende kızmıyorum kıyamıyorum işte sonuç bu
0 oy
tarafından
Evet Zeynepte ayni yuzum tirnak icinde siddet goruyorum minnacik ellerden 
(10,507 puan) tarafından
Senden aynı durumdasın demek
tarafından
Malesef ya :/
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Isırdığı zaman bağırıyorsan oyun sanıp ısırmaya devam edebilir.  O ısırdığı zaman bağırma sert şekilde uyar kızgın bak. Ozaman yapmayabilir 
(10,507 puan) tarafından
Hende nasil bağırıyorum ana kıyamıyorum kızmaya oda oyun saniyo daha bı sert ısırıyor hani pişmemiş eti tutup çekersin ya öyle cekiyo
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Yok canım oğlum bi zarar vermiyo. Öyle alışmış seninki demek ki
(10,507 puan) tarafından
Hemde nasıl alışmış bide nasıl eğleniyor bı görsen paşam resmen beni oyuncak saniyo
0 oy
(822 puan) tarafından
Canım benimkide aynı popo havada ısırarak emiyo hep burdan bi arkadaş söyledi ısırınca hafifçe burnunu sık bende işe yaradı çünkü
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Isırdığı zaman vermiyorum ben. Oyun oynayıp geri geliyor unutmuş oluyor zaten. 
0 oy
(12,777 puan) tarafından

Isırdığı zaman kızdım hemen ağzından çektim 1 2 derken kızdıkca biraz aglaid sonra ısırma kesti saçımı da kesmez yüzümü sıkar onu da hep avuç ici öpmeye alistirmistim dudağıma koyar elini öperim ben uzanıyor isem  yatar  yoksa normal emme pozisyon yada oturur gibi emer

Sen kız ona verme meme ağzından al istirdigin da

Çığlık atiyo isen hoşuna gider bırakmaz iştir ayı asla çığlık atmadım kızdım hep 
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Ahahaa :D fena sey seni:D

0 oy
(2,110 puan) tarafından
Benmki 1 bucuk aylik memeyi tirnaklariula cırıyo☺️☺️
0 oy
tarafından
Canım  bunlar şimdi  çok  tatlı  olabilir 

Ama çocuk  yetiştirirken  ileriyi de düşünmek  lazım. Böyle  yaptığında  onu uyarmalısın  hatta gerekirse kızmalısın  ❤
tarafından
+1 doğru
0 oy
tarafından
Canim emerken ısırmaya çalıştığı zaman memeni çek kapat. Sakinlestin mi diye sor herhalde tepki verir. Isırmazsan emebilirsin de. Eğer böyle yaparsan ısırdığında bundan sonra ememeyecegini düşünecek bir daha yapmayacaktır. Ebe oylr demişti bana.
0 oy
tarafından
Benimkide dudaklarima taktı bu ara ben ses cikariorum oda sürekli parmaklariyla oynuo çıkan sen hoşuna gidio kendisine denio olmayınca bana sario şuan saçlarımı bi görsen ensemde boşluk var yolmadan dolayı bide erkeklerin olur ya kulaklarinin orası iyice keserler sacları adı aklıma gelmedi oraları aynı erkek gibi duruo kısa kısa esastan cikio saolsun ben 5 aylıktan beri emzirliorum sutum hala az az gelio eşim versene dedi oldu ben canımı yolda buldum bi koparmadigi orası kaldı dedim korkuorum çünkü ne bulursa isirio

İlgili bir soru bulunamadı

405,716 soru

12,157,848 cevap

36,596 kullanıcı

...