Bebe yağı türü yağlar ya da batmak kremleri var kullanabilirsiniz ama bunlar catlakalrin geçmesi için garanti değil oluşan çatlaklar büyük ihtimalle geçmez ama yenilerin oluşumunu belki engeller bir de o kırmızılıklar sonradan ten rengine donecekler
Aynı dertten ben de muzdaribim canım :(( aynada bacaklarımı görünce moralim bozuluyor. Kantaron yağını tavsiye ediyorlar
Var canım bnmde hiç yoktu şu bir ayda aynı dediğin gibi alt kısmı catladi geçer onlar. Bnm bacaklarım ayni öyle kirmiziydi ve şuan hiç yok bacaklarimda çatlak. Ben tatlı badem yağı kullanıyorum dusta iyi kese yaptıktan sonra sürüyorum masaj yapıyorum. Bir de biomarks diye bir krem var biraz pahalı 100 TL falan. Onu kullandım ve çatlaklarım geçti
Doğumdan sonra beyazlaşıp varla yok arası oluyorlar ama geçmiyorlar. Şu an yapabileceğin ya çatlak kremi sür ya da hindistancevizi yağı/badem yağı falan sür.
Kızlar farmaside kırmızı biber balsami var cok insan memnun sıkılastiyor birde üstüne göğüsler bacak kol her yerde kullanılıyor araştırın isterseniz göğüs sarkmalarini bile toparliyormus bizzat kullanan arkadaslarim tavsiye etti
lierac jel şiddetle tavsiye ederim. 30+3 teyim çatlama hiç olmadı daha
401,984 soru
12,034,192 cevap
36,262 kullanıcı