Kızlar demin gebelik bölümünde bir post okudum işte hamile kadın kız çocuğu olucak diye eşi istemiyor Muş vs vs vs ben bunun gibi kaç kişiye rastladım duydum kız çocuğunu istemediklerini
((neden neden istemiyorlar bu kız çocuklarını şükrederek leri yerde neden istemiyorlar yilardir evlat hasretiyle yanıp tutusanalari hicmi görmüyorlar Allahım nasıl bir zihniyet aklım almıyor kız çocuğu rahmetir bereket tir kurban olurum onları bize layık gören Rabime erkek evladı da tabikide başımız gözümüz üstüne yeri var ama nedir bu kız çocuğu istememe
Biz beş kız kardeşiz bir kere dahi babamdan bunu ne hissettim ne duydum. Böyle cahiliye devrinden kalma düşüncelere anlam veremiyorum efendimizin o güzel sözleri varken, Rabbimin emri varken..
Hep bizi en iyi yetiştirmek için elinden geleni yaptı can parçam, canım babam, nasıl özledim
"Güllerim, aslan kızlarım" der hep Allah ondan razı olsun.
Şimdi benim de iki kızım var Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahım onları hayırlı yetiştirmemi nasip etsin inşallah. Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin. Böyle düşüncelerede akıl fikir merhamet versin.
Iki oğlum var ikisini de çok severim ama 1 oğlum 1 kızım olsun çok isterdim bu kızı beğenmeyen insanlara git dinden imandan bahseder ama erkek doğuramadın der bu nasıl çelişki
Benim adamda kız diye ölüyo valla Allah ıslah etsin merhamet versin kalplerine öyle adamların
408,147 soru
12,258,654 cevap
37,309 kullanıcı