0 oy
890 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından

1. Soru=31 haftalık gebeyim göğüslerim afedersiniz çok sarktı aslında çokta büyük değildi 85beden kullanıyorum ama şimdi çok değişik sarkma ve büyüme oldu hep böyle mi kalıcak...

2. Soru=iki goysumun arası çok kızarmış kaşıntı ve yanma oluyor ve kızarıklık dağılmaya başladı günden güne  muhtemelen ter yakıyor ne yapmam gerek travazol kullandım ama faydası yok gebe olduğum için her kremde gelmiyor bana

13 Cevaplar

0 oy
(5,331 puan) tarafından
Benimde aynı bedendi biraz büyük oluyor haliyle sarkma oluyor

Göğüs arana krem yerine pudra sur iyi gelir. Ben bacak arama falan dokerdim
(443 puan) tarafından
Pudra rahatlatma oluyor yanmıyor ama iyilestirmiyor ki
(5,331 puan) tarafından
O hasasir azaltiyo birbirine sürmesine engel oluuo böylelikle tahriş olmuyo
(443 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim deneyeceğim
-Reklam-
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Canım babenthol sür iyi gelir :)

(443 puan) tarafından
Gebeliğe zararı varmıdır acaba
(1,186 puan) tarafından
Yok canım ne zararı olabilir bebek küçük değil çnkü bnde göhüslerim için krem istemiştim Dr dan bebek 21 haftalık olsun öyle vereyim demişti
0 oy
(122,536 puan) tarafından
Soru 1: gogusler hamisken irilesiyo benimki 80 şuan 90 oldu gebelikten snr emzirme doneminde buyume gecmiyo süt oldugu icin ama sarkma emzirme dönemi bitince oluyomus suan seninki irilesmistir 

Soru 2: muhtemelen pişik olmuştur sudocrem sür gecer 
(443 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım o kremler zarar vermez mi acaba gebeliğe
(122,536 puan) tarafından
Sudocrem yeni dogan bebeklerde kullanilan mucizevi pisik kremi ben doh yaptim hastanede bebegimi yikayip sudocrem.surduler hic bi zarari yok hayatim
(443 puan) tarafından
Peki canım teşekkür ederim
0 oy
(1,909 puan) tarafından
göğüs arasına pudra sur canım travazol çok iyi krem zaten büyümesi de normal emzirme dönemi bitince sarkicak malesef kuculmez 
(443 puan) tarafından
Hadi ya önceden ne güzel asker gibilerdi :)
(1,909 puan) tarafından
yapcak bişey yok malesef o konuda üzgünüm :)
0 oy
tarafından
2 .yi bilemem ama 1. benim.gosuler hasli kadin gogsu gibi o kadar sarkik ve yumusak ki .
(443 puan) tarafından
Gebelikten miacaba
tarafından
yok kuzum.emzrimekten ..
0 oy
tarafından
Malasef  oyle oluyor ben  doksan bedendim şuan  37 haftaya girdim  ve göğüslerim  neneminkiyle aynı  oldu

Ikinci sorunda terliyorsan  göğüs  aran ıslak  kaliyorsa  yapmıştır  kuru tutmaya  çalış  gülüm  
(443 puan) tarafından
Kuru tutmaya çalışıyorum ama gece terliyor sabaha kadar kötü oluyor krem sursemde terleyince faydası olmuyor
tarafından
Peçete  koy ya da  sıvıyı  çekecek  bi bez koy
(443 puan) tarafından
Pamuk veya peçete  koyayım en iyisi
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(28,786 puan) tarafından

Gebelikle büyüme dolgunlasma gayet normal...

Kizarkliga da bebentol yada hametol sürebilirsin geçmiş olsun 

(443 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah gecer can yakıyor ya
0 oy
(102 puan) tarafından
Zeytinyağı sürün yada kantron yagi
(443 puan) tarafından
Deneyeceğim canım teşekkür ederim
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Benimde aynıydı ama ben sürekli gece yatana kadar sütyen kullanirdim ondan sonra o pişik olan yerlerime pudra dökerdim çokta iyi gelirdi tavsiye ederim 
(443 puan) tarafından
Canım pudra kullanmayı düşünüyorum ama sadece yanmayı bir süre alıyor ama geçirmiyor gibime geldi
(1,461 puan) tarafından
Orası sana kalmış ama bana tek iyi gelen pudra oldu
(443 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(174 puan) tarafından
Arasına pamuk koy devamlı birbirne degdikce kızarıyor büyük beden göğüs herkesin sorunu bu malesef csnim 
(443 puan) tarafından
Hiç olmazdı terlemeye başlayınca ilk defa böyle olmaya başladı göğüs altım olsa sütyen kesmiştir diyicem ama ortası kızarık pamuk koyarim en iyisi yumuşak tutar
(174 puan) tarafından
Aynen canım birbirine değdiği için ter yapıyor benim de öyleydi önce krem sür köy duzelince de pudra döküp koyabilirsin hem ter kokusu da yapmaz
0 oy
tarafından
Valla o göğüs arasındaki kızarma meselesi bende de var bugünlerde peçeteye krem sürüp göğüslerimin arasına koyuyorum bi o iyi geliyor ne koku yapıyor ne de yanma 
(443 puan) tarafından
Benim için fark ediyor malasef doktor her kremi vermiyor bana gebelikten dolayı :)
tarafından
Ben de gebeyim ama her kremi kullanıyorum zararı var mı ki kremlerin
(443 puan) tarafından
Vücut emip kana karıştığı için her kremi vermiyor doktorlar canım
tarafından
Aa söylediğin iyi oldu hiç bilmiyordum ya :(
(443 puan) tarafından
Bundan sonra dikkat edersin gülüm sıkıntı etme
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Sarkma ve büyümeyi yayadım. Yapabilirsen oturduğun lerden kol egzersizleri yapabilirsin ama ayakta yapma. Göğüs arasıda alan daraldığından pişik gibi oluyor. Ben mendil tarzı bişeyler koyuyordum hava aldırıyordum birşey sürmedim. 
(443 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkürler ederim bende hiç olmuyordu gebelikte büyüyünce pişik yapma başladı
0 oy
(89 puan) tarafından
Büyümesi normal sıkıntı etme. Diğeri için de göğsüm büyüdüğü için yapışıyor birbirine terliyor ondan öyle oluyor araya peçete koy sürekli sil kuru kalırsa travazol iyi gelir iyleşir
(443 puan) tarafından
İnşallah canım ya can acıtıyor teşekkür ederim
(89 puan) tarafından
Acır valla benimde öyle oluyor bazen
(89 puan) tarafından
Bazen peçeteyi ıslat göğsünü arasını alt kısmını hepsini sil
(443 puan) tarafından
Tamam canım öylede denerim
(89 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 317 göst.
31 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Deryamdmrrr (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 420 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 574 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 494 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,629 puan) tarafından soruldu

404,329 soru

12,112,836 cevap

36,447 kullanıcı

...