Kendinde suç fln arama cnm sn sonuna kdr haklısın, ama ne yazık kii erkekler biz gibi ince düşünemiyor.
Bnde doğuma son iki ay kala çok ağırlaşmıştım bebeğim kilosu önde gidiyordu hatta doktorum böyle devam ederse kilo almaya doğumu biz başlatıcaz dedi ve öylede oldu, birde ben kendim minyon tipli bir bayanım boyum en fazla 1,58fln taşımak zor geliyordu. Neyse doğumuma kaldı son bi buçuk ay bir hafta ssonu eşim davet etmişti görümcemi kocasını ve kaynanamı, diğer hafta sonlarıda görümcemler başladı eşime işte siZde toplanalım fln demeye eşimde darılmasınlar die kabul ediyordu bana sormadan çünkü görümcem kuru yerden nem kapan bi insandır darılmaya bahane arar, hadi erkekler anlamıyor halden diyelim ama görümcem kaynanam doğum yapmış insanlar onlardaa mı anlamıyor, suni sancı verecekler diye korkudan gözüme uyku girmiyordu ve çok stresliydim yetmezmiş gibi üç hafta boyunca art arda böyle toplandık herkes yiyip içip gidiyordu bulaşık fln banaa kalıyordu. Sonra en son toplandığımızda baya bulaşık toplandı ee malum belim kopuyordu bulaşık yıkarken neyse damat kaynanama anne bulaşıkları yıkayıver dedi bende mahsustan bakalım napçak diye bn yıkarım dedim, kaynanamda fazla bişey yok ki kendisi yıkar dedi. Neyse cnm diğer hafta sonu geldi eşim dedi yarın gelicekler fln bnde en sonunda patladım, dedim bu ne böyle ya her hafta sonu bıktım artık kendi kahrımı zor çekiyorm görüyorsun yaşadığım korkuyu stresi ztn iyice ağırlaştım son bi iki haftam kaldı yalnız kalmak dinlenmek istiyorum söyle gelmesinler dedim, eşimde söylemiş sonra kusura bakmayın ama karımın doğumuna az kaldı son bir iki haftasını dinlenerek geçirmesi gerek fln demiş. Ki zaten yanlış hatırlamıyorsam en fazla 2buçuk hafta sonra yatışım yapıldı ve doğumu yaptırdılar.