0 oy
1,243 göst.
Diğer kategorisinde (2,575 puan) tarafından
1 haftadır annemlerde kalıyorum. Eşim ara ara gelip gidiyor. Agirlastim diye. Kendisi dedi dilek anne gilde kal istersen artık evde tek durma bide hastane annemlere çok yakın neyse normalde hiç vatsapta görmem ben yazmadıgim sürece girmez. Yada telefonu hiç meşgul değildir hangi saat ararsam arayım. Ve hep ortadadır. Mesaj gelince cano ayaktasin baksana mesaj geldi kimmiş der yada biri aradığında. Dün geldi neyse yemek yedik oturduk. Balkondayiz.  Ben rahatsız oldum yemekten maden suyu yoktu evde. Midem şişti. Dur gidip alayım dedi . Telefonu her zamanki gibi almadı yanına bişey lazım mı dedi yok dedik indi. Şeytan dürttü. Bakım dedim facesine baktım bi bayan ismi yazıyor ve ismi aynı soyisimler değişik 4 kere aramış. Aramış derken face'de bakmış yani bulmaya çalışmış. Tarihe baktım 4 Mayıs benim buraya geldiğim gün bakmış geçen pazartesi yani. Ama başka bakmamış hiç. Ben bişey demedim. Geldi normal oturduk konuştuk felan sonra uyumaya gitti odaya. Bana söylemek istediğin bişey varmı dedim . Yok ne olacak cano dedi. emin misin dedim evet dedi. Telefonunu elime aldım baktım silmisti. Niye sildin dedim neyi dedi aradığın profili dedim. Ne sacmaliyon dedi. Sonra sarıldı öpmeye çalıştı bende yaklaşma dedim. Sordum yine ne var baktiysam dedi. Niye bakiyon yada niye siliyon dedim sustu. Ne var yani bakmissam bişey mi yaptım dedi. Bende hicbirsey demedim. Oda döndü arkasını yattı. Sabah uyandı surati 5 karıştı. Bende tam kapıdan çıkacağı zaman sakin beni böyle biseyle sınama. Sen kaybedersin bana bişey olmaz ne beni ne çocuğunu göremezsin. Bunu yapiyosan beni görmemeyi göze almissindir dedim ama çocuğunu da göstermem dedim. Sustu gitti. Cevap vermedi. Sizce bu ne demek? Çok uzun kusura bakmayın akıl verin..

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
:( su halinde bide böyle bir şeye üzüldüğün için senin için çok üzüldüm Dilekcim 
(2,575 puan) tarafından
İyi olarak mı dusunsem kötü olarak mı dusunsem bilemiyorum. Kafayı yicem kafayı.
(10,884 puan) tarafından
Kız Ayşe sen hala buralardamisiin dogurmadinmi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Basi bos birakma cnm evinide onuda ne olur ne olmaz 
(2,575 puan) tarafından
Kendisi 3 günde bir gelir gider akşamları görüntülü arar.  Hiç bırakmaz yani tek başıma.
tarafından
Yapsin okdr bi zahmet evde yinede rahat kalirsa tek basina seytan doldurur
0 oy
tarafından
Hem suçlu hem güçlü esin aradıysam ne var ne demek ya. Suçlu olduğu için de sabah sesini çıkarmadan gitmiş of erkek milleti valla bıktım herşeyi yapar bunlar
tarafından
Üzülme kuzum belki kötü niyetle bakmamıştır
(2,575 puan) tarafından
Umarım. Kötü niyetle baktiysa belli eder kendisini
tarafından
Öyle tabi üzülme kafana takma çok aklında başka şeyler kurarsın daha çok üzülürsün
(2,575 puan) tarafından
Surda doğuma kalmış 20 30, gün yaptığı şeye bak. Kafayı yicem artık
tarafından
Erkekleri anlamak çok zor kuzum
0 oy
tarafından
Şeytan durtmusdur arama yerinde bakmıştır dert etme kendine canım doğumunda gelmiş bak eşinde seni seviyor merak etme benim eşimde kızlara bakmıştı pis videolar filan hamileyken olmuştu evi dağıttım telefonunu en son parçaladım . Tik tok da kıza bakmış şeytan işi işte ne geliyorsa sosyal hesaptan geliyo internet başa bela hemen kapattir hesabını hemen Allah korusun birçok yuvalar da sosyal hesaplardan yikiliyo cnm ama eşin seviyo seni emin ol bidaha yapmaz gözünü korkuttugun iyi olmus
(2,575 puan) tarafından
Emin olamıyorum. Baktığı bayanın profiline baktım çok büyük duruyor çok
tarafından
Alla alla akrabası filanmi acaba açıklama yapmadı mı
(2,575 puan) tarafından
Yok kuzum. Akrabası değil. Açık saçık. Değişik kıyafetler giymiş bı profildi.
0 oy
(1,958 puan) tarafından
İnsan arada eski sınıf arkadaşıdır lise arkadaşıdır bakarya profiline ne yapyo ne edyp diye sanki biraz abartmışmısın. Ortada bişeyde yok bence. 
tarafından
Bende sinir olurdum valla kz resmine de baksa hele hamileyken hormanlar tavandaydi evi dagitiyodum:) arkadasinkide normal bence cnm ama eşi aldatmamis  sonuçta tavır koyması normal bence bacım başta gözünü korkutmasan erkek milleti tekrar yapar valla
(2,575 puan) tarafından
Kuzum baktığı profildeki kadın 40, li yaşlarda rahat var. Ben çözemedim bu işi. Ve ilk defa sessiz gitti
0 oy
(6,974 puan) tarafından
boyle deyince ben bile sinir oldum ama canim belki eski bir sinif arkadasina veya tanidiga bakmistir napiyor  ne durumda diye...merak bu ya...bakmasa iyi tabi ama bence daha otesi yoktur. Insaniz merakliyiz yeri geliyor insan eski konustugunu bile merak edebiliyor...bence olay buyumesin duye susmustur, alttan alma ama cokta ustune gitme anlamadan derim .
(2,575 puan) tarafından
Kuzum eşim 30 yaşında. Baktığı profildeki resim 40 yaş üzeri kırmızı askılı kırmızı ruj evin içinde çekilmiş topuklu ayakkabı ayağında. yani eşimin ailesi çok mütevazi insanlar. Böyle askılı dedgim normal şekilde değil. Hani giyimden yola çıkıyorum çok kötü oluyorum ya. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum annem anlamasın diye
(6,974 puan) tarafından
Anladim canım, bir bismillah cek sen bebeğini dusun su an herseyden once, dur bakalim aksam ne diyecek
0 oy
tarafından
Yaptigi cok yanls ya bn gunlerce konusmazdim helarde
(2,575 puan) tarafından
Bende konuşmayı pek düşünmüyorum
0 oy
(12,563 puan) tarafından
Sustu gitti. O kisi kim peki tanıyor musun?

Allah akıl fikir versin ya bir de hiçbir şey yokmuş gibi basite alıyor demek 
(2,575 puan) tarafından
:(((( yok tanımıyorum.  Tanıdığım kişileri zaten niye silsin ki önce bakmış benim gorecegimi anlamış sonra silmiş arama gecmisinden
0 oy
tarafından
Ya guveniosan baksın nolcak biseyden duymuştur görmüştür denk gelmistr öylesine bakmıştır. Eski arkdslara sevgililerede bakılıo napmislar die sadece merak bisey olacağından değil yani. Eşini sen tanisoun bisey yapmjcana inaniosan kal.orda ama.guvenmiosan yanindanda ayrilma ben tek basima bekledim doğumu evde bisey olmuyor taksi çağırıp gidersin en kotu ihtimal :))) 
(2,575 puan) tarafından
Kuzum benim evim köyde. Ve köyün yolu çok kötü yanı o sancıyla ordan gelmeye kalksam yolda dogururum kesin.  Kendide gelip gidiyor iki üç günde bir. Ama ilk defa böyle biseyine denk geldim..
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Yaşı büyükse kadının öyle normal bi kadın değildir bnm düşüncem 40 yaşındaki kadının kim napsın eskorttur o kesin şeytan dürtüsü onun ki bi daha bakmasında 
(2,575 puan) tarafından
İnşallah bakmaz. Sürekli takip edecem zaten
(6,675 puan) tarafından
Bence sende evine git erkek mşlleti bu tek bırakmaya gelmiyor ben 2 gün gidiyorum içim iöim yiyo  face i sta biley kullanmadığı halde
(2,575 puan) tarafından
Yarın gidicem zaten. Gidince belli eder
0 oy
tarafından
Kendi evinde kal niye kocani yalnız bırakıyorsun ki ben birlik oturduğum için gider annemde 1 2 gün kalırım kaynanam evde diye ama ayri olsam asla eşimi evde tek bırakıp da gitmem 
(2,575 puan) tarafından
Kendiside buraya geliyor kuzum. İşi bu tarafta mesela geçen pazartesinden beri 3 gün tek kaldı diğer günler annemlere geliyor burdan gelip gitmek daha kolay diye.
0 oy
tarafından
Aradıysam ne olmuş ne demek yaa saçmalığa bak yaaa
(2,575 puan) tarafından
:((( deli olacam ya
0 oy
(667 puan) tarafından
Canim sirf meraktan bakmistir ben mesela eskiden gorusmus oldugum birinin profiline bakmistim ama sadece meraktan yani icmde ona karsi bisey yoktu kendmden.pay bicerek konustum su an.O da sadece merak etmisyr sen kizarsn diye de bisey diyememistr
(2,575 puan) tarafından
Bu biraz değişik bı tipti kuzum baktığı. Hani anlatamıyorum yanlış cümle seçmek istemiyorum ama
0 oy
tarafından
Ne kadr ağırlaşırsan ağırlaş git evinde otur bacım kocanın yanında ol aradığı kadın kim biliyor musun 
(2,575 puan) tarafından
Yok tanımıyorum kendide tanımıyor ki bakmış sürekli aynı isimle soy isim değişmiş
tarafından
Birini arıyor demek ki aynı isim soyadı farklı sadece birine bakmış yani tesadüfen yazmış falan değil
0 oy
(54,507 puan) tarafından
kimmis baktigi kiz is yerinden mi acaba mersktan bakmıştır canim bakmamasi lazim ama
(54,507 puan) tarafından
him taniyor musun peki sen belki o yolun yolcugu bi kadindir erkek arasinda lafi gecmistir buda bakmıştır
(2,575 puan) tarafından
Oda olabilir bunu hiç düşünmedim. Yok kuzum adını bile ilk defa duyuyorum gördüm yani.
(54,507 puan) tarafından
aklinda.kalmistir o isim bi arastir bakalim
(54,507 puan) tarafından
bazi dul kadınlar gizliden yapar oyle seyler ben bizim burda cok duydum cok sasirdim ondan aklima geldi
(2,575 puan) tarafından
Aksam bakacam. Mutlaka. Olmazsa kendime sahte hesap acacam bı şekilde bulacaam
0 oy
(671 puan) tarafından
Bence evine dön boş birakma şeytan bu girer aklına 
(2,575 puan) tarafından
Gidecem zaten. Takip edecem bakalım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 526 göst.
9 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 961 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde KoalaAnnesi (7,222 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 462 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,630 soru

24,389,187 cevap

349,182 kullanıcı

...